IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #72181 Ha lehet választani a józan ész és az érzelem között, akkor én maradnék az előbbinél. Anno engem nem az érzelem vitt elsősorban a jobboldal felé, hanem az indulat"taszított" el a baloldal mellől. ( már meséltem, hogy ilyen volt pl. a bokros-csomag )
Írták itt többen, hogy rosszabbul élnek a jobboldali kormányok alatt. Én lassan 30 éve ugyanott dolgozom és élek, tehát az almát össze tudom hasonlítani az almával és mindig az jön ki, hogy a baloldali kormányok alatt szopás van, a jobboldali kormány alatt meg könnyebb valahogy az életem. Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha 2010-ben mondjuk fletó harmadjára is kormányt alakíthatott volna, azok akik annyira ekézik a Viktort, most hogy is állnának a helyzet értékelésével, mert szerintem meg igen csak le lenne görbülve a száj széle és akkor még finoman fogalmaztam.