91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Konok Tamás, a magyar hadsereg haditudósítójának fotói a Don-kanyarból
  • Her Laca
    The airship, Los Angeles, flies over Washington Boulevard. Detroit, 1926.

Ezt meg csak úgy.
  • Her Laca
    Na ne csináld!!! HD ba? Azta mindenit :)
  • Her Laca
    Ahogy érzed testvérem:) Én remélem,hogy egyszer valóban egy normális ország lesz ez ,vagyis pontosítok! Egyszer felelősségteljes emberek fogják vezetni . De gyanítom azt én már nem érem meg.
  • Indi69
    végül is, ja. valszeg különben nekik van igazuk. de qrvára nem veszi be a gyomrom, hogy nekem a jelenem, a fiamnak meg a jövőjét rabolják és teszik tönkre, mindenféle értelemben.
  • acidrain
    Mög is néztem! Ráadásul teljes képernyőn, HD-ban! :)
  • Her Laca
    Nem nem! A távol maradók nagy részének hótra mindegy melyik bagázs rabol éppen ,így inkább elmennek mulatni egyet. Van a két-három elvakult tábor,oszt megoldják ők egymás között. Persze ez egyéni szimpátia kérdése,hogy pl neked Vitya nem tetszik,másnak meg mondjuk Mesterháziék nem szimpik,ugyan úgy ahogy Vona sem mindenki kedvence. Így nézőpont kérdése ,hogy kinek a malmára van hajtva az a víz.
  • Indi69
    igen. lehet igazad van,de..... ők még nem voltak. az összes többi rohadt faszszopó köztörvényes patkány már bizonyította, hogy kötelet érdemel, lett légyen balos avagy jobbos. tőlem kapnak esélyt. ha nem lesz igazam szemen köphetem magam, de legalább meg próbáltam. a távol maradók sajnos akaratlanul is ov-ra voksolnak, szerintem. bocsánat
  • Her Laca
    Akkor maradok itthon:) Szerintem sem jobbak azok sem emezeknél. Hátha még a kincseskamrához kulcsot is kapnának. Ajaj. Node a jónépet lelkesítse a tudat,hogy lesz egy pár milliárdossal több az országnak ,és ők ebben hathatósan segítettek nekik. Akár a sajátjuknak is érezhetik ,de csak messziről ,azért mindent nekik sem lehet:)
  • artivizsla #72123
    Nézzétek ma este 20.20-kor az M1-et. Jó kis filmet vetítenek a "Vizsga" c. film "folytatását" "A berni követ" c. filmet.
  • Her Laca
    Mittudom én.
    Hajlok arra ,hogy mégiscsak elballagok ,és jóóóóól Vonáékra voksolok,legalább lenne aki megszorongatja őket.
    Ha meg véletlenül nyernének,már mint a Jobbik akkor van két ámde elég érdekes út előttünk. Vagy beváltják az ígéreteiket (nekem bőven elég lenne ha az elmúlt 20 év szarháziait kényszermunkára vinnék) , no meg csak a programjuk tizedét ha megcsinálnák és (szerintem azért elég demagóg ,populista dolgok is vannak ott de üsse kavics) elindulnánk egy jobb világ felé. Na erre van a legkisebb esély:) Vagy kibaxnának minket az eu ból gyorsított ütemben ,oszt lenne itt olyan baj rövidtávon,hogy az emberek mennének igazságot osztani.
  • Solt
    Te a Jobbikra szavaznál ugye? ( legutóbb én is rájuk szavaztam ) Csak azért kérdem, mert személyes tapasztalatom van pár jobbikos képviselővel... tudnék mesélni, nagy csalódás volt. :(

Az a baj, hogy az ember minél tovább ragozza a kérdést, annál inkább rájön, hogy csak a szar és a fos között lehet választani.
  • Indi69
    laca. vazze meg néztem azt a két videót, hát a vérnyomásom mámegin 200+. most komolyan, van aki erre a tetves bandára x-et tesz? költői kérdés:)
  • mijki
    Ukrajna - OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[URL=http://www.hir24.hu/kulfold/2014/02/25/magyarokat-felemlitettek-meg-ukran-radikalisok/]De jó hogy sikerült az "ukrán tavasz"...[/URL]

A nyelvtörvény az oroszoknak sem tetszik, bár eddig a medve kivár.(from HTKA)
    Szevasztopol katonai beavatkozásra kéri Oroszországot

"Kozben az oroszok elkezdték szállítani a haditechnikai eszkozoket Novorosszijszk kikotoje felé . (vasárnapi képek)"

"Ezek a katonai konvojok katonákkal az utakon az orosz FT-flotta bázisaira mennek, (korábban már írtam, hogy megerosítik védelmuket) tehát loszerraktárak, repuloterek védelmére(nemcsak Szevasztopolban vannak bázisok)

Igen mindenképpen lépnie kell Moszkvának. Nincsenek egyszeru helyzetben.....Nem mutathatnak se gyengeséget(Putyin lenne a kov. célpont, már jelezték neki) nem is hagyhatja cserben az orosz lakosokat se, mert elfordulnának tole...

Már csak azért sem egyszerű a helyzetük, mert most fordult a kocka és az oroszok kezdik azt, amit az ukrán nackók csináltak, azzal a különbséggel, hogy az oroszok úgy tűnik gyakorlottabbak és csürhe helyett rögtön zászlóaljat szerveznek veteránokból:

Most hálálja meg magát annak a sok kozák önkéntesnek a tapasztalata, akik a Dnyesztermentétől Oszétiáig harcoltak az elmúlt évtizedekben."
  • Solt
    Elbeszélünk egymás mellet szerintem... :)
  • Her Laca
    Vagy!!!! Dolgoztam egy csajszinál ,a férje színházi rendező ő is színházi ember ,mármint a csaj. Mondja ,hogy akár mikor kedvem ,kedvünk van hívjam ott lesz a pénztárnál a tisztelet jegy. Mondom ismerős házaspárnak,hogy gyertek meghívlak benneteket is,(az asszonykának mindig az a baja,hogy nem mennek sehova) .Erre mi a válasz? Hát nem is tudom,most este (semmi dolguk!!) akkor ki kell öltözni. Azóta nem beszélnek velem,mert mondtam,hogy akkor felőlem be is savanyodhatnak a továbbiakban.
    Én már meg sem akarom érteni az embertársaimat,és lehet a politikusoknak van igazuk,ha jól belegondolok.
  • Her Laca
    De ,hogy milyenek is az emberek!
    Ugye én egy lakóparkban élek egy kis társasházban. Van közös kertünk. No elültettem tavasszal egy raklap paradicsomot ,meg eleve van szaletlin csinálva,kemencével stb..Szomszéd házból,többen is kérdezték minek ez ,meg a sok nyűg,meg munka vele. Erre fel szokott menni a pumpám,mert nem kérdeztem a véleményüket ergo hagyjanak békén. Bezzeg amikor beérett a rahedli pari akkor ,hú ez milyen jó meg biztos más az íze,meg na igen nem kell venni ,meg a kemence (,mert sokat sütünk benne és nem a villany megy bár nem ezért jelezném) az jó mert finom a cucc ami készül.
    És megsértődik amikor mondom,hogy ha nem a VV19 et bambulná a tv előtt neki is lehetne. Az embereknek igényük sincs sokszor semmi jóra.
  • LeonSilver
    Persze, hogy nem baj! Azért az nonszensz, hogy LEKAPCSOLT fűtőtestekkel IS 20-30e Ft-ot kell fizetni a buzi távhőnek,mert elavult és szar a rendszere. Nulla szigetelés, stb.. Igez vannak felszerelve költségmegosztók, de komoylan mondom semmi hasznuk. Sőt!!!
    De! Örülnék már ha én is látnám a rizsacsokkentés előnyit,mert egyelőre ez a számláinkon nem nagyon akar mutatkozni. Sem a közös költségen,amit ugye be kell csengetni a lakásszövetkezetnek.
  • Her Laca
    De ha eszükbe jutna baxogatni,hát fogom a pereputtyot oszt intek egy pát .
    Hál istennek a két kezemmel megalapozhatok bárhol a világon egy korrekt életet,eddig nem kellett,remélem ezután se kell kifele kacsintgatnom,de ha nem hagynak választást én zokszó nélkül itt hagyom ezt az országot.
  • Her Laca
    Igazad van. Akkor maradjunk annyiban,hogy nekem édes mindegy mely férgek üldögélnek ott ,így fölösleges beröffentenem a járművemet azon a napon.
    Mint mondtam ,így legalább jó érzéssel tudok törvényt sérteni ezerrel:)
    És bekaphatják.
  • Her Laca
    Most ezen lovagolunk ,lovagolnak ,de azért lássuk be nem baj ez ,hogy csökkentik a rezsit.Sokaknak ez jelentős összeg .DE! Ez alamizsna,ettől még nyomorog a paraszt csak tud venni magának a maradékból néha húst is.
    De garantálom nem fogok összefutni vele valamelyik tengerparton,de moziba,színházba sem fog sűrűbben járni,és könyvet sem fog többet vásárolni,fittnes terembe sem fog lefutni,hogy karbantartsa magát ,és ezeregy dolgot fel tudnék sorolni amit ugyan úgy nem fog tudni megtenni mint ahogy eddig sem,pedig szerintem az ember nem azért születik és él ,hogy mint egy robot éldegéljen egyik hónapról a másikra a panelban.
    És esélye sincs sokaknak egy jobb életre ,hogy ezen tudnak e változtatni vagy akarnak e az más kérdés csak ,hogy a feltételek sem adottak erre mint ezt itt hosszú oldalakon át kifejtettük.
    Egy dolgozó embernek a 21. században európa közepén minimálisan az általam felsorolt dolgokat meg kéne érnie.
  • Romeo One
    És miről szavazol?
    Meg szerintem is Leonnak van igaza. A fele társaság arra szavazna, hogy ne változzon semmi. Merthogy a változással ugyanannyi embernek lenne baja, mint amennyinek a mostanival.
    Nem a rómaiak találták fel, de oszd meg, és uralkodj. Ez folyik most.
  • LeonSilver
    Hát.. szerintem nem. Qrva sok a megvezetett ember és sokan nem is mennének el. Ahogy szavazni sem fognak elmenni rengetegen.
    Ő is az. Vagy csak egy szerencsétlen, aki zsetonért bármire képes... Nevetséges.

Rezsitábornok :D
  • Her Laca
    Most komolyan eltöprengtem ,hogy miként is lehetne változtatni a jelenlegi trenden,akkor talán egy népszavazással ami viszont jelentős tömegeket mozgósítana ,lehetséges lenne ?
  • Romeo One
    Hát erről beszélek! Ennek bizony politikusok az okai. És mégis mindenki az (egyébként jogos) trafikmutyival példálózik. Pedig az sokkal kevesebb ember egzisztenciáját nullázta le, minta a deviza.
  • LeonSilver
    A világ egyik legjobb filmje.
  • LeonSilver
    Én nem értek hozzá, nem is akarok. Egyben viszont 100%-ig biztos vagyok!
    Mégpedig abban, hogy NEM VÉLETLEN, hogy annyi ember svEjci frank hitelt vett fel és AZ SEM VÉLETLEN, hogy érdekes módon elkezdett az árfolyam elszabadulni. És bárki is tette ezt, politikus, bankár vagy a házmester, a csillagban lenne a helye.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Nekem erről az egészről különben ez ugrott be:)
    Mármint a nagy sikertörténetünkről. És tényleg nem változik semmi:XD

"Pelikán József: Azért van egy kis rossz érzésem. Miért kell ekkora felhajást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket.
    Virág Árpád: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán."
  • Nohab
    Tudom, hogy nem ez a hozzászólásod lényege, de egy kicsit védem az Audit. Magánál a cégnél nagyon is megéri dolgozni, nem egy ismerősöm be is jutott oda és elégedett volt a körülményekkel. Volt olyan is, aki szinte semmittevéssel kapta a minimálbért.
    Ugyanakkor a beszállítóknál meg az a helyzet, amit leírtál. Ott tényleg kifilézik az embereket.
  • Her Laca
    Nekem pl akkor ment igazán jól amikor a szocik voltak hatalmon.
    Olyan cégnek melóztam akik velük voltak kapcsolatban. Mennyi miniszternél megfordultam akkortájt:)) De sose szavaznék rájuk. Mondjuk emezekre sem már.
  • Romeo One
    Negatív. Hosszú évek óta a távolmaradók éppoly fontos részei a szavazásnak, mint a megjelenők. Mégpedig azáltal, hogy a nem távolmaradók mennyire tudják mozgósítani saját szavazóikat. (Lásd 2004 december!)
    Ha a sokmillió szavazópolgárból pölö csak 5 db menne el, akkor az az 5 döntené el a kérdést. Odafent meg sírva röhögnének, hogy lám sikerült elérniük, hogy az emberek önként ne akarjanak beleszólni a saját dolgukba. És ha már nem akarnak, tulképpen meg is lehetne szüntetni a szavazgatósdit...
    Semmilyen változás nem tudnál kikényszeríteni a passzivitással, csak nekik tennél szivességet.
  • Romeo One
    Tökmindegy, hogy mind haveré, vagy csak kisebb-nagyobb része. Maga az üzletág mutyi, és ezzel érvelnek a baloldal mellett. Pedig ők a devizahitelt rakták az emberek nyakára. Mert hiába bankos dolog, ezt bizony a politikusoknak kellett megágyazni.
    Deviza: aki ezt vette fel, megfelelő idő elteltével 2-3szoros havi törlesztővel rendelkezett. Ezen mit kell kifejteni?
    CSak próbáltam rávilágítani, hogy jó ideje mindenki úgy érvel (nem feltétlenül itt, hanem általában), hogy szavazz az X pártra, mert az Y bűnlajstroma az égig ér. És frankón elfelejti, hogy persze, az mind igaz, de az X párt uralma alatt ugyanaz ment pepitában.
    (Dettó mint a történelem. Csúnyanácikokra lehet bármit mondani. De akármelyik tetszőlegesen kiválasztott bűnüket a szövi+Szu úgyanúgy, vagy még durvábban elkövette.)
    Innentől kezdve mindenki két elv szerint szavazhat: ha személyes szerencséje révén valamelyikkel jobban járt, vagy szimplán a kisebb sz@ás elve alapján.
  • Her Laca
    Azt nem tudom,hogy mi van akkor ha nem mennek el szavazni az emberek,vagy csak pár ezren. Ki lehetne e úgy kényszeríteni egy valamiféle változást akár olyat is amiről alant beszélgettünk.
  • Solt
    A HVG jó ideje balos média...

Nem azt mondtam, hogy ez így jó, hanem azt, hogy ez általános jelenség. :(

Abban meg egyetértünk, hogy szarháziak gyülekezete... :)
  • Her Laca
    Nem értek veled egyet!
    HVG az nem hiszem,hogy ellenséges média lenne,de akár legyen .
    Azért mert a szegfűs így viselkedik,nem indok arra,hogy ők is kövessék ezt a példát. Ha meg igen akkor alátámasztják azt ,hogy érdemtelek ott lenni ahol vannak. Nincs mentségük!!!!! Akkor jogom van egyenlőség jelet tenni közéjük (mint ahogyan teszem is) . Szarháziak gyülekezete . UFF:)
  • Solt
    Nem kívánom védeni őket, de bevett szokás, hogy az "ellenséges" médiával így viselkednek... Pár napja egy mszp-s küldte el a francba mno-s riportert... Ezeknek nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani szerintem. Azt meg, hogy ostoba szavazó gépek, eddig is tudtuk! :D Az a szép, hogy még okosnak is hiszik magukat... :D
  • Her Laca
    És itt most nem az erőmű bővítése a lényeg.
    Hanem a hozzáállás ahogy lexarnak minket.
    Mert a vizitdíjról kellett népszavazni ,mert az érdek éppen úgy kívánta.
    Nekem felfordul a gyomrom,komolyan mondom.
    Mindamellett írtam egy kis plakátot ,kiragasztottam postaládára,hogy amennyiben egy párt aktivistája meg meri zavarni a nyugalmamat,bármiféle indokkal az készüljön föl rá ,hogy mély tisztelettel kivonulok egy hokiütővel és szétbaxom a fejét. Na majd lefényképezem :)
  • LeonSilver
    Hát nem baszki! Elszomorító ez az egész
  • Her Laca
    Ez is tetszik Leonom

"A cikket Mária szavaival zárnám. Mondata akkorát üt, ha ebből nem lesz világmárka, akkor úgy vélem, semmiből:

Riporter: “Népszavazással nem kéne megtámogatni ezt a döntést?”

Witnner Mária (Fidesz): “Nem! Nem! Ne haragudjon, hogy laikus emberek szavazzanak az atomreaktorról, ez nevetséges!”

Riporter: ”De hát ön is laikus!”

Witnner Mária (Fidesz): (Nem kap levegőt, hatásszünet.) “Nem vagyok fizikus, de azért nekem vannak barátaim, akikkel én beszélgetek!”

Riporter: ”De másnak is lehetnek barátai, miért nem dönthetnek az emberek?”

Witnner Mária (Fidesz): “Ne haragudjon, nem fogok magának szabadelőadást tartani. Megszavazom és kész!”

Már csak annyit kellett volna hozzátennie: És le vagytok ti – magyar nép – jó magasról szarva!"