IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
NV-t akartam, de mondták, hogy az szat, az ATi meg milyen jó. Menni ment, mint a baromállat, az igaz!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A mai napon végre Én is egy Nv580-as tulajdonos lettem nem kis örömöre,írnátok pár opcíót a Clodra mert Ati után fingom sincs milyen beállítások kellenek neki a drájverbõl.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Most volt egy 7970 is ( mert kíváncsi voltam) de õ is gyorsan távozott.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
MAKS-2013 live
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Megjöhetne már az a qrva TIR5... játékban majd kitörik a nyakam, mire eszembe jut, hogy azért nem mozdul a nézet, mert nincs TIr 😄 😄
Tegnap óta ez van 😞
Talán holnap vagy hétfõn itt lesz....

És ez a nem mindegy! 😊
A fegyverek és a motorok hangját cserélte le, és eszméletlen jó volt. Nem emlékszik valaki, hogy mi volt ez?
Mert próbálom megtalálni a fórumon, de nem lelem már a sok hsz között.
Nincs kínlódás, nincs kúródás... ha beállítom neki az élsimítást, akkor simítja az éleket oszt' jó napot.
Amúgy simán ki lehet következtetni, hogy honnan netezel. Elég csak azokra a reklámokra gondolni, ahol afrikai, kínai stb. nõk keresnek párt éppen a te községedben...
Mondok egy érdekeset-már akinek-szóval regisztráltam 2 hete a facebookon.
Csak mert pár dolgot így tudok megnézni.Figyi.
Abszolút szininim'név,semmi utalás, semmi kapcsolat-tehát az égegyadta világon semmi adatot nem adtam meg. Másnap az ismered?" kérdés mellett két ismerõs, és az egyik fõnököm!jelent meg, aki még csak nem is az én városomba lakik, és nincs abszolút kapcsolat közöttünk sehogy. Na?
Tudtam én , hogy van itt valami gazság?...csak nem sejtette.<#nevetes1>#nevetes1>
Egyébként a feltöltött könyvjelzõket is tudod bazirgálni a böngészõdbõl (My Xmarks)!!
Nincs mit!
Amúgy köszi.
Na. Ha újra kell telepíteni a winfost, akkor ha kész és ezt a szoftvert felteszed, bejelentkezel, akkor szépen le fogja tölteni a könyvjelzõket.
Én évek óta használom és megszûntek ezek a gondjaim, hogy elfelejtettem elmenteni a könyvjelzõket.
A jelentés írás tényleg rutin dolog volt azok számára, aki kiküldetésben jártak, akár belföldön, akár külföldön.
www.pcpilot.hu
Az egy más kategória szerintem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De hogy tényleg a kérdésedre válaszoljak. 60-as 70-es 80-as években aki nyelvet tudott, az potenciális jelölt volt a párt számára. Direkt nem akarom kijelenteni, hogy a külker egyben ügynök képzés volt, de sokkal nagyobb esélyt nyújtott kikerülni a vasfüggöny mögül mint bármely más ember számára abban a korban. És aki hajlandó hangulat jelentéseket írni külkeri kapcsolatairól az már csak egy lépés választja el a belföldi jelentéstõl is. Embere válogatja persze...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ma olvastam egy lapban, hogy Boross Péter nyilatkozik. Az újságíró megjegyzése, hogy mennyi viszontagságot élt meg, mármint B.P. Nos csak annyit, hogy amikor börtönben volt, az nem igazán politikai büncselekmény, ha az ember sikkaszt. Vagy tévedek? Ezzel akarta gyengíteni az átkost? :-)
Lófaszt! Saját zsebre játszott csak lebukott.
Szerintem a Nógrádi is csak egy átlag ember volt, mint bárki más. És ha valóban beszerveztrék, az sem elképzelhetetlen - mellékesen becsülni is tudom - ha az akkori korban meggyõzõdésbõl tette, amit tett. Sokan nem éltetetk még abban az átkosban, vagy fiatalok voltataok hozzá, de sajna nem minden úgy zajlott, mint emit most elõadnak. Nem volt rózsás, de ettõl ami most van sok minden jobb volt.
Nem hinném, hogy ez az áldemokrácia, ami most van jobb. Sõt olyan min demokrácia nincs is. Mindig van egy vezetõ réteg, aki a hatalmat gyakorolja és minden ezközt bevet annak megtartásáért. Így volt ez az idõk folyamán mindig is. Menj el az origo rovatára és látod, hogy "ez a cikk nem kommentelhetõ". Vagy törlik a hozzászólásodat, minden egyes lapon moderátorok ülnek. Törölnek ami nem tetszik, vagy nem illdomos a számukra, vagy a fentartóik számára. ( lehet ennek is ez lesz a sorsa :-) )
Nem tudod, hogy a bomba, pokolgép, stb. szavak hol, mit váltanak ki egyes emberekbõl, szervezetekbõl.
Véleményem szerint Nógrádi is tette amit sok tízezer ember tatt akkor, korábban és most is.
Utólag mindenki azt mond amit akar,hogy kényszer meg zsarolás mitököm.
Én lassan magamnak se hiszek,nemhogy akárkiknek.
Amúgy nekem nincs velük gondom,jelentgettek,hát jelentgettek.
Õk számolnak el saját magukkal a lelkiismeretükkel ,már ha van erre késztetésük,nekem aztán tök mindegy mit találnak mondani errõl a dologról.
Mindazonáltal kitõl halottad,hogy a diploma átvétele magával vonta a beszervezési nyilatkozat aláírását is? No mert ekkora bõdületes marhaságot már rég hallottam😊
Nem válogatás nélkül szervezték be az embereket azért,volt ott némi állapot felmérés is .
Vagy mindenki ügynök volt abban a korban és senkinek sincs joga a másik szemére vetni semmit😊
Mindkettejüket beszervezték.
De ismerek olyat is, aki önként dalolva kéjjel csatlakozott. Igaz, D-209, gyurcsány, szekeres meg a többi patkány?
Anyám 45 éve legjobb barátnõje külkeren végzett. A diplomával automatikusan járt a beszervezési nyilatkozat aláírása. Megtagadta. Szakfordítóként Oroszúl, Angolúl fordít szinkrontolmácsol éhbérért. A volt évfolyamtársai pedig bejárták a világot és kényelmesen töltik nyugdíjas éveiket.
Bár én inkább elkapcsolom a tévét ,rádiót ha belekezd😊
Forrás: HTKA
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A szíriai polgárháborúban óriási számú külföldi zsoldos vesz részt,a szunnita országokban toborozzák õket. Miért? Nem azért mert véget akarnak vetni a szíriai diktatúrának,hanem az zavarja õket,hogy a vezér ott nem a szunnita ághoz tartozik. Ezek a zsoldosok bárkit agyonlõnek(jobb esetben) csak azért mert sííta. Az iszlám naptár szerint, ha jól számolom akkor 1434 van. Már bocsánat,de a vezetõik többségének gondolkodása is ott tart,ahol az európai gondolkodás tartott 1434-ben. Akkoriban még divat volt Európában a másikat vallási kérdésekben lévõ nézetkülönbségek vagy éppen boszorkányság miatt megölni. A különbség csak az,hogy akkoriban Európában ehhez rendelkezésre állt a kard,vagy éppen egy komoly máglya. A közel keletieknek pedig jelenleg jóval hatékonyabb fegyverek állnak rendelkezésükre,az ilyen jellegû vitáik rendezése céljából. Az F-15-östõl,MiG-29-estõl a vegyi fegyverig bevásároltak mindenféle cuccot maguknak. Még egy adalék van a történetben,ez az izrelhez való viszonyulás. A sííta államok,élükön Iránnal nincsenek igazán oda érte,míg az USA-barát szunniták elviselik,még szavakban sem nagyon bántják,egyelõre. Nekem az a véleményem,hogy Izrael és a nyugat kihasználva a muzulmán vallási fanatizmust,és megtámogatva azt fegyverrel,kíván elérni egy hatalomváltást Szíriában,és próbálja meg az oroszokat kiszorítani onnan,hozzáadva a nyugati média által a megszokott demokrácia,szabadság,és egyéb lózungokat, amiket elég sok ember be is vesz.Szíria gazdag olaj és földgáztartalékkal bír, stratégiailag fontos helyen van.Csak kérdés,hogy ez mennyire jön be nekik. Mert a hatalomváltások messze nem hozták el a békét a térségben.Például Irakban sem. Csak ma 58 ember halt meg egy bagdadi robbantásban. És ezek ott 2003 óta heti rendszerességgel zajlanak. Abban sem vagyok biztos,hogy az USA olyan nagy elánnal vonult volna be Irakba,ha tudják,hogy laza 10 év múlva az új sííta elnök szinte már baráti viszonyt alakít ki Iránnal,és 4 milliárd dollárért vesz fegyvert az oroszoktól. És nem csak a Mi-17 modern változatait,amit az USA elnéz,sõt van,hogy maga a saját pénzén veszi meg a partnereinek.
A vegyi fegyver kérdésérõl pedig az a véleményem,hogy ki kéne derüljön,hogy ki is alkalmazta. Nekem nem tûnik logikusnak,hogy Damaszkuszban,ahol a kormány van,és a kormányhadsereg harcol,akkor a kormányhadsereg katonái a saját arcukba belövik a gázt.
Persze könnyen lehet,hogy kiderül,hogy mégis õk voltak,vagy legalábbis az amerikai vezetés ezt fogja mondani,és már nyomják is a rakétaindító gombokat.
Egy nagyhatalomnak nyilván a saját érdekeit kell nézni. Világrendõrséget játszani szerintem sem oké, de ha minket gázosítana valaki, bármilyen külsõ segítséget elfogadnék. 56-ban is vártuk a NATO-t, aztán jöttek az oroszok. Ki tudja hogy alakult volna az ország, ha a NATO jön, a muszka meg otthon marad.
www.pcpilot.hu
Mert ugye a járõr már nem intézkedik ha ilyen hihetetlenül felfegyverzett delikvens van a közelben😊)
De mondom nagyon jó ,ha egy rendezõ alkotta volna tuti szobrocska😊
Ezek vagy direkt csinálták (nem hinném) vagy inkább nem találgatok😊
Mennek libasorban az elsõ valami pajzsot tart,elõtte egy térd alatt érõ kis kerítés (gondolom nem látta) és megbotlott,erre a mögötte levõk összemennek. Ezek után nem átlépik a 30 centis akadályt hanem hátrafelé menve visszatérnek a kiindulási pozícióhoz.
Ja kertkapu nyitva ,ezek meg másznak kerítésen😊 Mondom sírtam a végére.
Szerintem õk is jót mulattak😊