IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nekem nemrég volt egy vitám egy "nagy" vállalkozóval.
    Nehezményezte,hogy délben szigorúan elmegyek ebédelni,majd pipára gyújtok,utána pedig az volt a gondja,hogy 3 kor pakoltam és mentem haza.
    Mondtam neki ,hogy egyrészt ehhez neki semmi köze,a meló időre legyen kész amiben megállapodtunk,másrészt ha kíváncsi kifejtem aprólékosan,hogy mit miért teszek ,de csak szigorúan emberbaráti szeretetből. Ja azt is nehezményezte,hogy hétvégén mi az ,hogy nem dolgozom!
    Az jó volt,mert jött hátulról a dumával,hogy kéne hétvégén dolgozni. Mondom neki ,semmi baj mi tartja vissza ,hogy bejöjjön és valamit tevékenykedjen. Erre ő. Hát nem magára gondolt ,hanem rám ,mert ő megy sógorokhoz a hétvégén síelni. Mondom neki ,komám ezt buktad mert
    1. Nem dolgozom a hétvégén
    2. Nincs az az isten ,hogy én a hétvégén dolgozzam
    3.Nekem is van programom
    4.Menj az anyádba
    Nem lettünk barátok