IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sofõr kb. százszor kért elnézést tõle, azért ami éppen ott folyik...
Nem érti (a taxis), hogy ezt ki "gerjeszti", és hogy ez kinek jó!?
Egy másik ismerõsöm Iránban töltött egy hónapot, bicajjal járta körbe az országot.A mondandóját így fejezte be: El ne higgyétek azt a sok f@szságot, amit a média nyomat Iránról...
Tavasszal megyünk Iránba, remélem addig kitart a béke! <#smile>#smile>
D9
Sokkal jobb ha egymást cseszegetik a burnuszosok minthogy õket !
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezt kell felismerni. Az egyes emberek normálisak.Mindegy ,hogy mely ország szülöttje.DE! Befolyásolhatóak is egyben. Mi is!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amerika birodalom..és mint olyan, még nem is az a keménykedõ fajta. Bárki aki ekkora elsöprõ erõvel bír, keményebb lenne. Tán pár régi ország nem.
Viszont nagyon tévedtek, ha aszt hiszitek , hogy amerikának háború kell. Borzalmasan nehezen megy át már a költségvetés, és bizony nincsen annyi pénz ami ehhez kéne folyamatosan. El tudjátok képzelni mi pénz csupán csak a logisztika?
Szu-30SZM(Vjacseszlav Averjanov,Jevgenyij Averjanov) T-50 kötelék,T-50 egyéni(Szergej Bogdan),Orosz Lovagok+Fecskék,Oroszország Sólymai.A MAKSZ elsõ napjáról egy rövid összefoglaló:
www.pcpilot.hu
Az állandó biztonsági tanács 5 tagja, a Világ legnagyobb 5 fegyvergyártója
... <#fejvakaras>#fejvakaras>
D9
Mióta nincs pl Szaddam azóta ,hogy tvr-t idézzem:) eléggé fieszta hangulatban éldegélnek arrafele,a hú de nagy demokráciában amit kaptak.
A fene se tudja ki a rossz fiú mostanában:)
Kampósok meg lövöldöznek a Palesztinokra ha kell ha nem,az se jobb,mégse cseszteti õket senki.
Szíria : Volt olyan, hogy amikor a TV-ben bemondták, hogy a fõváros egy bizonyos kerületében robbantanak, a doki hazatelefonált, mert törénetesen ott laknak a szülei, akik közölték vele, hogy süt a nap és semmi nyoma a robbantásnak.
www.pcpilot.hu
Ha a vegyi fegyverre gondolsz, én nem lennék meglepve, ha nem a kormányerõk mûve lett volna, függetlenül a külföldi "szakértõk" hitelt érdemlõ megállapításaitól. Ha viszont a polgárháború elõtti idõkre gondolsz, akkor a legnagyobb "rend" pont Szíriában volt, nem kevés zsidó kereskedõvel a fõvárosukban.
www.pcpilot.hu
de a Mig-21 front vadásznak készült mindig is, nem a bombázókat kergetni (ehhez nem is volt elegendõ üzemanyag készlete), arra teljesen más típusok voltak, amiket nem is exportáltak (Jak-25, -28, Tu-28, Szu-9, -11, -15...stb)
a Mig-25 az SR-71 és a meg nem épült B-70 ellenfele lett volna
A baj az,hogy nem tudjuk ,hogyan élnek Szíriában,milyenek az állapotok,max onnan tájékozódunk amit elénk raknak.
No meg nekem azzal van a bajom,hogy a nagy demokraták,azonnal szuronyt szegeznek ha valami érdekük fûzõdik a dologhoz ,de ha éppen nem akkor mint jóval alant is mondottam pl afrika senkit sem érdeklõ részein többszörös emberirtásra sem kapják fel a fejüket.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy "harcoló " katona ellátására 3-4-5 (kb valamelyik stimmel is )civil ember munkája szükségeltetik.Ha nem mozgolódnak a bakák akkor ezen emberek is meló nélkül maradnak,nagyon sok cég ,ezáltal nagyon sok amerikai él a hadseregbõl. Kb mint egy nagy gyár ,akitõl függnek a beszállítói is.
Háborúzni pediglen kell!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Itten van
Van ez a csoda CloD. Sztímen frissítget. De van valami od, amit rá lehet tenni?
Mint régen az a nagyon fasza sound mod? Vagy bármi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mert a dízel hatásfoka önmagában annyira sz*r, hogy kénytelenek turbósítani.
Sajnos a benzines motor is alig 4-5%-át hasznosítja a benzinnek a maradék 95%-ot pedig 1xûen elégeti minden hatásfok nélkül (ezért találták ki a kompresszort meg a turbót).
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Aszondja az orosz mittudoménki,hogy az Ensz határozat nélkül az USA nem csinálhat semmit ,mert juj irgum burgum. Az Usákokat meg hú de meghatja ez:) Különben fingom sincs minek az ENSZ egyáltalán.
Afrikában komplett népírtások folynak ,lényegesen több áldozattal ,oszt pont szarik rájuk mindenki.
Hogy én hogy rühellek mindenkit ezek közül.
No de végül is nem minket baxogatnak . Amúgy találtak olajat arrafelé vagy mi van ott?
Nem akarok szakértõzni de ezt nem tudom szó nélkül elengedni a fülem mellett. A turbó teljesítmény növelésre van kitalálva. Úgy növeli a teljesítményt, hogy a motor égéstermékét hasznosítja + levegõt ad hozzá. Ez a levegõtöbblet keverék feltöltés, márpedig a feltöltésbõl csak akkor lesz teljesítmény, ha üzemanyagot fecskendezünk be a levegõtöbblethez amit eléget. És minél több gáz+levegõ keveréket adunk hozzá, annál több benya is kell. 1 szó mint 100 a turbó rohadtúl eszi a benzint. (direkt nem a dízelekrõl beszélek.) Ezért úgy próbálnak okoskodni, a fogyasztás többlet kiküszöbölésére, hogy kvázi kis motorokba raknak turbót. Pl 1,2 tsi 1,4 tsi stb. De ha összehasonlítunk azonos ûrméretû motort az egyikben turbóval a másik meg simán, akkor ordító külömbségek lennének fogyasztásban! Igaz, teljesítményben is...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A híreket nézve, tényleg azok a nyugati titkosszolgálati állapították meg, hogy a szíriai kormányerõk vetettek be mérges gázt Szíriában, akik megtalálták a nem létezõ iraki vegyi fegyvereket ? Mellesleg ugyan azon nyugati országok emberjogi érzékenységét sérti a gáztámadás, akik segítettek hozzájutni Irakot szintén ezen fegyverekhez és amikor ezt bevetették Irán ellen, nem nagyon akaródzott ezen nekik nagyon felháborodniuk ?
Ráadásul nagygenerálon volt és utána én voltam rajta az elsõ tanuló. Mint a távirat, úgy ment!
Nyíregyen a Tiszavasvári úton... apukám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pediglen majdnem megvettem egy jó kis 2.0 D Mondeót ,aztán mégse. Nem akarok én problemát magamnak.