91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#72092 Leonom! Ezek nem méltóak egy nép képviseletére,ez nyilvánvaló .
Bólogató Jánosok,töltelékek ,semmire kellők.
Egy idézet
"Sajnálatos tény, hogy ezt a videót, amit a HVG készített, és leadta már több tévécsatorna – tegnap éppen az ATV Havas műsor foglalkozott vele -, alig 50 ezren látták a Youtubon! Most is az a kifogás, hogy kevés a reklám? Hogy nem ismert a HVG? Van ma Magyarországon 8 millió választásra jogosult! Ebből 2010-ben 5 millióan mentek el szavazni. Ehhez képest a videót látták 50 ezren!
Ha a magyar embereknek ma a tájékozottsága, tájékozottság iránti vágya és felelősségérzete akkora lenne, mint a hiúsága, már nem itt tartana ez az ország! Ilyen gyalázat, hogy ezeket a képviselőket most tervezi újra megválasztani közel 2,7 millió ember (ennyien szavaztak 2010-ben a fideszre, vélhetően ebből 2014-re maradt 2,2-2,4 millió), akik semmilyen valóság iránt nem fogékonyak, hát ez a borzasztó…
Bezzeg a VV lalikát, meg a többi nevenincs celebet milliók követik, és 100 ezrek lájkolják és böngészik naponta oldalukat… Komolyan nem is tudom, mit várjunk ettől az országtól…" -
#72091 a mai modern magyar rabszolgasághoz visszatérve:
ismerősöm Győrben az Audiban dolgozik 2 műszakban. Nem audis, hanem a logisztikai cégnél, kiszolgálják az összeszerelő sort.
A munkáról annyit, hogy 2 műszak, 10 óráznak, és 50km-ről jár be.
Hajnali 3 kor kel hogy 6-ra beérjen, és mivel a szüneteket is le kell dolgozni, ezért este 6 körül ér haza. A délutános ugyanez, 11-kor indul és hajnalban ér vissza.
Mindezért havi 100-at épp hogy kézhez kap, végig 10 óra munkával.
A múlt héten hatszor volt náluk a mentő mert az emberek sorra dőlnek ki, nem bírják kipihanni magukat.
Az elmúlt hónapban ketten meghaltak a hajtás miatt.
Erről valahogy senki sem beszél a hírekben.
És ez az Audi amit mindenki istenít!
És a legdühítőbb az amit Leon is ír, ha ugyanezt a melót párszáz km-el nyugatabbra csinálnád, akkor normálisak lennének a körülmények és minimum 5x ennyit keresnél. -
#72090 Ez a nőt nem kellene nemhogy a parlamentbe, emberek közé engedni. Ostoba, buta, rosszindulatú. -
#72089 Micsoda férgek. A pintér meg... Egy maffiózó a BM élén. Az ember esze megáll.
Még a Pokorni a legnormálisabb köztük. Mondjuk nincs is benne a pixisben... -
#72088 Ez annyira szőrnyű,hogy ilyen emberek döntenek rólam,rólatok. Na én épp ezért szarok rályuk.
Egy riportert lepiócázni ,aki egyenes kérdést tesz fel . Senkiházi mindegyik egytől egyik,nincs különbség.Mellébeszélés ,mellébeszélés,mellébeszélés. -
#72087 Na Soltom! Van lehetőség,csak kellenek olyan emberek akik nem félnek odaállni és kezdeményezni. Mondom,már van erre késztetés több helyen is.
Kérdés ,hogy engednék e kibontakozni ezeket a gondolatokat. -
#72086 Azért ez is beszédes -
Solt #72085 Gazdasági és jogi vonalra mindenképpen nagy koponyák kellenek... A szaktárcák élére olyan ember aki ért az ágazathoz, ahova meg elég a józan ész és az egyenes gerinc, azt megoldanánk! :) -
#72084 Én a csodákban ,na meg a nagyszakállúban nem hiszek ,így marad.....
Azért nekünk így egyszerű népeknek szerintem fogalmunk sincs az ok okozati összefüggések mibenlétéről,persze lévén nem vagyunk hülyébbek azoknál akik ott vannak ,így ha odakerülnénk látnánk mi is. De nem fogunk:) -
Solt #72083 89-ben kellett volna mindenkit ( még a rokonait is ) eltiltani a politikától, aki főportás, vagy annál magasabb beosztásban volt az átkosban. Most már csak valami isteni csodával, vagy rengeteg vérrel lehetne, és még akkor is necces volna, mert a külföldi titkosszolgálatok biztos nem néznek ölbetett kézzel... -
#72082 Na ennek akkor lenne esélye ,( mint az Ukránoknál ) ha az összes szarházit elkergetnék az emberek ,oszt még így is necces a helyzet,mert egy ilyen helyzetet rögtön kihasználna pár önjelölt szerencse lovag.
-
Solt #72081 Na igen, csak ezek jó része ráadásul zsebszerződéssel külföldi kézen van... -
Solt #72080 Szerintem van... Legalábbis addig, amíg nincs anyázás. Engem kifejezetten érdekel mások álláspontja még akkor is, ha szöges ellentétben áll az enyémmel. :) Aki ért hozzá, az eleve nem lehet a parlamentben... :) -
GálTomi #72079 Napestig mehet a szájkarate a politikáról........ Van e-értelme? Már elnézést minden érintettől de ha annyira értenénk hozzá és tudnánk a tutit nem itt próbálnák egymás fölé kerekedni érveinkkel hanem az országházban. -
Solt #72078 Tökéletesen egyetértek! A parlamentáris demokráciának csúfolt valami pont arra jó, hogy bebetonozzák magukat a pártok, majd várják, hogy melyik lobbi csoport találja meg őket... Innentől meg nincs miről beszélni.
Lehet, hogy le kéne porolni a Szent Korona alkotmányát.... A kornak megfelelően modernizálni, és egy alulról szerveződő államformára berendezkedni. Visszahívható, a teljes személyes vagyonukkal felelő politikusokat engedni csak a parlament közelébe. Kiemelt fizetést garantálnék, de, ha bármilyen sumákoláson kapnák őket, teljes vagyonelkobzás, plusz 3x szigorúbb büntetés mint egy magánszemély esetében... Megoldanám, hogy csak olyan ember menjen politikusnak, akinek tényleg szívügye az ország sorsa. -
#72077 A föld az nagyon más kérdés ám!
Jelenleg a nagybirtok tulajoknak ez egy korrekt állandó bevételi forrás mégpediglen úgy,hogy semmit sem csinálnak érte,parlagon van hagyva rengeteg föld,ha meg nincs csak tessék lássék van belevetve valami ,mert az eus támogatásból hihetetlen pénzekhez nyúlnak. Ösmerek nem egy embert aki ezt csinálja. És azok kárára lett ez elboronálva akik esetleg csinálnának is valamit azon a területen.
De ez nem Orbán,vagy Ferenc hibája. Az alattuk lévő slepp az aki ezt lehetővé teszik, és azokat az érdekeket amik ott már jelen vannak ,nincs az a kormányfő aki kontrollálni tudja,lehet ő akár milyen jóindulatú.
Most olvasom,hogy Ukránonknál,az emberek nem egy helyen saját kézbe vették a közigazgatást. Elegük lett belőle,hogy olyanok döntenek akiknek semmi közük hozzájuk. Kíváncsi vagyok ott mi sül ki ebből. -
#72076 Van erre igény amúgy,nem az én fejemből pattant csak ki ez .
Persze ott is lenne visszaélés,de sokkal hatékonyabban lehetne utána nézni ,kontrollálni a ténykedésüket.
És ne az legyen a képviselőm aki az akar lenni,hanem az akit egy közösség megbíz vele,mert ismerik,mert példásan él,mert tiszteletre méltó!
Legyen kötelező elfogadnia bárkinek akit egy város ,egy kerület lakossága ,megbíz ezzel a tisztséggel . Nem ígéretek kellenek ,mert azzal tele a padlás,hanem tettek! -
Solt #72075 Tehát minden trafik haveré? Ne már... :)
Devizahitel... Nem tudom milyen 2-3 szoros kiadásra gondolsz, ezt kifejthetnéd. Ha a jelenlegi helyzetből eljutnánk oda, hogy ne a nemzetközi bankhálózat lapátolja ki innen a lóvét, már léptünk előre... ha az OTP, vagy a takarékszövetkezetek forintalapúra váltaná a hiteleinket egy korrekt árfolyamon, akkor engem nem igazán érdekelne, hogy ők is jól járnak ezzel, vagy, hogy kinek a haverjai. Itthon marad a pénz, plusz kevesebbet fizetek... Mi kell még?
Földek: Nekem nincs pénzem földet venni, de, ha választani lehet, hogy a magyar "haverok" vegyék meg, vagy a Guünterék a szomszédból, akkor azt hiszem egyértelmű a választás. Jelenleg ott tartunk, hogy a gerinctelen, a kezdetek óta rendszeresen minket hátba támadó labancok megint visítanak az EU-nál, mert nem tetszik nekik, hogy nem gazdálkodhatnak tovább magyar földön... Majd, ha ott tartunk, hogy semmilyen ágazatban nem kell attól tartanunk, hogy kisemmiznek minket, akkor majd mehet arról a vita, hogy mi magyarok egymás közt mégis, hogyan osszuk el a dolgokat....
A privatizációs dologra meg elég beszédes adatokat mutattam... Azok után szerintem nem sok kérdés marad. -
#72074 Ez a sorsa jelenleg az országnak és a lakosságnak.
Tudomásul kell vennünk,hogy nincs választásunk,egy szegény ,eladósodott,kirabolt,kiszolgáltatott nép vagyunk .
Van lehetőségünk ezen változtatni? Nem tudom,de gyanítom nem nagyon.
-
#72073 Na igen! Azzal, hogy képviselőt nem lehet visszahívni minden el is van intézve. Pedig bizony egyből más lenne a helyzet, ha ki lehetne őket rúgni.
-
#72072 Nem is mutattam a legújabb szerzeményem:)
-
#72071 Miért haragudnék? Normális hangnemben tudunk beszélgetni és én ennek kurvára örülök!!!! Nagyon kevés helyen lehet ezt megtenni! Sajnos.
Tudom,hogy nem azért fizet keveset, de nem hiszem el, hogy nem lehet tenni semmit!
Ha én 30 km-el odébb megyek, akkor ugyan azon munkáért 1600-1800 €-t fizetnek bakker.
És nem azt mondom, hogy fizessenek fél millát, de a tisztességes és KEMÉNY munkáért igen is fizessék meg az embereket. A jó minőségű munkaerőért jöjjenek ide.
Olyan cégeket kell idehozni és olyanoknak kell adni a rengeteg kedvezményt, akik megérdemlik. Jelenleg Magyarországon rabszolgamunka és kizsákmányolás van.
Tuuudom... ne álmodozzak. Csak .. ez az egész engem roppantul felháborít bakker. -
Romeo One #72070 Trafikmutyi: A piac bevételét elosztani a civil haverok között. DE a cigi még ugyanannyiba kerül.
Devizahitelmutyi: A piac bevételét elosztani a bankos haverok között. A kiadásod 2-3szoros lett.
Földmutyi: Földeket elosztani a haverok között.
TSZmutyi: Tszeket elosztani a heverok között.
Privatizásiós mutyi, ipari cégek bedöntése, határon túliak leválasztása, stb...
Az emberi emlékezet rövid. És csak a kirakatot látja.
Továbbra is aszondom, most arról megy a vita, hogy az oviba ki legyen az új dada. A drogos pedofil, vagy az alkesz sorozatgyilkos. És az érvek kimerülnek abban, hogy ne az egyik legyen, mert idióta lila frizurája van, és nem a másik legyen, mert tele van csúnya tetoválással. -
#72069 Mindamellett én egy megoldást tudnék elképzelni ebben az országban ,ami a nemzet üdvére válna.
Nem kellenének pártok!
Független képviselőket a parlamentbe,akik csakis a választóinak tartoznak elszámolással,akiket a választóik ha nincsenek velük megelégedve kibaxhatnak bármikor. Akiket törvényesen akár én is leellenőrizhetnék,hogy mikor mit csinált a munkaideje alatt. Van még ötletem ,de nem fárasztalak benneteket:) -
Romeo One #72068 Off:
Tegnap beballagok az egyik nemzeti mutyiba, mondom pipába szűrőt szeretnék. Kislány tétován néz rám, ...izé, olyan vizipipába? Mondom nem, rendesbe. Aszongya erről nem hallott, nekik nincs is olyan. Mondom biztos? Van másfél polcnyi pipadohány, meg egyéb pipacuccotok. És azzal ki is szúrom a kis vörös-kék dobozt. Na, mondom ott van pont! Kislány rámnéz, és szigorúan kijelenti. "De ez nem szűrő, ez filter...!"
On -
#72067 Van egy csóka szoktam neki dolgozni. Elég normális (velem) a várban ténykedik ,van valami hátszele . na szóval velem korrekt szokott lenni (bár volt ,hogy elküldtem már az anyjába ) de van egy brigádja. Ezek kárpátaljai magyarok,na meg egy két hazai melós is van köztük.
Az igaz ,hogy korrektül kifizeti mindig őket és be is vannak jelentve ,de valóban mint a rabszolgák úgy működnek. Rossz nézni ahogy beszél velük,se szabadnap ,se hétvége,de nem is 10 óra meló.Reggel 8 tól este 8 ig.
Na ott mondja nekem az egyik magyar ficak a panaszáradatot. Mondom,te koma. Ne nekem panaszkodj,ha neked nem tetszik ,fogd magad és lépjél. (persze én okoskodhatok ám ,de !) Hova menjen? Mit csináljon.Itt legalább keres pénzt,munka meg sajna nem sok van a láthatáron.
Mondom neki ,akkor csinálj olyat ami ritka ,kikerülhetetlen,és kénytelenek megfizetni a tudásodat. Erre jön a siránkozás,hogy de mit ,és hogyan. Szóval mint már mondta az ex KGB-s ,nem vagyunk egyenlőek, tenni kellene azért ,hogy elismerjék az embert,hogy egyenlő félként kezeljék.
Ki kézzel ,ki ésszel de mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. -
#72066 -
#72065 Igazad van sajnos sok mindenben. Én is látom hogy pl. rengeteg a szegény, a koldus. Több ezer gyerek éhezik, az ország fele minimálbéren tengődik. Az egészségügyről ne is beszéljünk, gyakorlatilag nincs.
A problémákat estig lehetne sorolni, és ezzel egyetértek, van még mit javítani.
DE:
A Flex nem azért fizet keveset mert a Fidesz, stb. van hatalmon, hanem azért mert megteheti. És bárki más lenne hatalmon ugyanúgy megtehetné, mert ha nem tetszik akkor el lehet tolni a biciklit, elmennek máshová és akkor még ez sem lesz.
A saját életed, jóléted, munkád nem azon fog múlni hogy melyik párt kormányozza az országot, ez csak a hátteret adja. A te boldogulásod 90%-ban saját magadon múlik (és itt most elmondhatnám az én példámat de nem teszem)
A gond ott van, hogy ha pl. 8 osztálya van valakinek akkor kénytelen éhbérért dolgozni 50 éves korában 3 műszakban, és örül ha 70 ezret keres. Ez a modern rabszolgaság sajnos, és nagyon sok embernek csak ez jut. Én is csináltam ezt vagy 10 éven keresztül és elegem lett belőle.
Ha ez nem tetszik akkor viszont tanulni kell, nyelveket, meg amire szükség van, és igenis ki lehet törni és lehet jó munkát találni. Erre persze lehet azt mondani hogy 50 évesen már mit tanuljon valaki és ez is igaz, sajnos nagyon sokan vannak akik megszívták és nekeik már nem lesz jobb. Ők tényleg vesztesek.
Szóval ez meg az én véleményem, remélem nem haragszol hogy a te hsz-edre reagáltam!
-
#72064 Ez a trafik téma most fel lett ám fújva.
Pipázásom miatt elég jól körbejártam a trafikokat mostanság,meg sokat beszélgettem evvel avval,nem olyan nagy dolog ez mint ahogyan elsőre kinéz. A sok nyertes ,akik így úgy trafikot szereztek ,sorra zárják be a boltot ,fog maradni talán a harmada ,ott is azok akik jól is csinálják.Mert lehet ezt szarul is mint mindent:) No meg sok pénzt kell beletenni ám,hogy működjön a dolog ,és nem egyik napról a másikra térül meg . -
#72063 Tudod Leonom ,én csak magamban hiszek. Én kb 20 éves korom óta magamra vagyok utalva,soha nem dolgoztam másnak,inkább én voltam a munkaadó sokaknak,erre lévén jószívű vagyok sokszor rá is faragtam ,osztán rá kellett jönnöm,hogy főnöknek SEM:) vagyok jó. Na szóval ,lévén mindig csak magamra számíthattam ,azt megtanultam,hogy én soha nem hibáztatok senkit a saját nyűgjeim miatt ,persze nem esik jól,ha nehezítik az életemet ,de mivel jártam én lent is eleget ,meg fent is valamelyest így van tapasztalatom,hogy megoldást keressek.
Ha nem tetszett ,vagy tetszik valami ,én hál istennek bárkinek megmondom ,soha nem hajbókolok ,nem nyalok segget,nem osztok vissza pénzt,ha ezért 2-3 hónapig nem melózom akkor ez van:) De mint már mondottam itt ,tőlem egyik rabló társaság se fog soha egy fillért se elvenni! Mondtam ,osszák be amit 30 év alatt adtam nekik. Rohadjon meg az összes:) -
#72062 Itt ez a trafik. Az elgondolás maga nem rossz szerintem. A megvalósítás.... na az szar.
Először is azért vérlázító, hogy csak a slepp!!! Egyszerűen hányinger,ahogy csinálta a fütyesz.
Máodszor Épp tegnap néztem a gyerekeket (mert egy 15-16-17-18 éves GYEREK, ha tetszik ha nem) ahogy mentek iskolába.
Minden második,harmadik cigarettázott! HOGYAN? amikor 18 év alatti be sem léphet a trafikba.És nekem ne mondja senki,hogy MINDEGYIK idősebbel veteti meg a cigit,mert ezt nem hiszem el!
-
Engem egészen konkrétan nem érdekelne, hogy tömik a zsebüket ha eközben azért gondolnának az "aljanépre" is!
Mert azért könyörgöm! Foglalkoztatás ide, foglalkoztatás oda, ne engedjük már meg, hogy emberek folyamatos műszakban nettó 70e forintokat keressenek! Ha ennyiért akar dolgoztatni (például a Flextronics Sárváron), akkor menjen innen a retkes kurva anyjába! Nem ám adókedvezmény meg a kutyafasza..
Vagy tegnap előtt beszélgettem egy intenzíves ápolóval. Hát a lófaszt! Stadion, ugye az kell. A városi kórházban az intenzíven NINCS életmentő gyógyszer????? Atropin (vagy mi a rák, nem biztos hogy ez a neve :) ) például. És nincs használható lélegeztető baszki! A hó második felétől szedett-vedett kötszert használnak!
Egyébként meg végre valaki,aki úgy látja mint én. Egyik kutya, másik eb! A fityesz ugyan úgy akasztófáravaló,mint a maszop. Fletó mellett ott van a helye Winnetounak is. -
#72060 (hozzáteszem nem vagyok Fideszes, nem is voltam soha, de a többi páerot még jobban rühellem, szóval a sok nagyon rossz közül a kevésbé rosszat választom) -
#72059 ezt a stílust nem tűröm el, mégha ideges vagy akkor sem
mivel szabadon lehet véleményt nyilvánítani, ezért leírtam az én véleményemet
ha te nem így gondolod, szíved joga, de egy kicsit erős hülyének nevezni valakit akivel nem egyezik az "ízlésed"
-
#72058 Látom azért vannak indulatok mindenkiben.
Próbáljuk már egy kicsit kívülről nézni ezt az egész problémát ami ebben az országban jelen van ,volt és asszem lesz is .
Nekem szent meggyőződésem,hogy teljesen mindegy ki kerül hatalomra ,a sógor ,koma mentalitás nem fog változni. Elképzelem,ahogy a Vonáék megnyernék ezt a választást,szerintem úgy kéne fellocsolni őket a meglepetésükből,aztán belépnek a kincseskamrába ,és minden morális tartásuk egycsapásra el is illanna. Ha nem a nagyfőnöknek ,akkor a sleppnek akik körülveszik.És kezdődik minden elölről.No meg szvsz azt a nemzetközi kirekesztést amit kapnának ,velük együtt mi is ,nem tennénk zsebre. Izrael azonnal embargót hirdetne, Usa persze mellé áll,meg az apró még,lenne ajvékolás reggeltől estig tele lenne a média vele. Emlékeztek mi volt a sógoroknál amikor egy hasonló párt nyert ott?Ne legyenek kétségeink nekünk sem.
Mindamellett ha már személyekről esik szó ,én sem bírom Viktort ,tapasztalatom szerint az olyan ember aki mindenhez ért ,mindenhol ott van azzal vigyázni kell. Márpedig ő ott van a gátakon,a határon,kicsit kohászkodik,vesszőt fon,disznót vág,pálinkát főz,tüntet,kordont bont, szakért sorolhatnám még,szóval ezek nekem nem tetsző dolgok,de biztos van akik erre tapsolnak.
Viszont azokkal sem értek egyet akik mindenért őt ,vagy őket hibáztatják,akár a személyes boldogulásuk elmaradása miatt is.
Persze van egy piramis ,és mi ott vagyunk a legalján ,mondhatnám a táplálkozási lánc végén ,látom én ,hogy mi van az országban,soha annyi család nem ment szét az ismeretségi körömben (ezek a középosztályt reprezentálnák elvileg) mint mostanában,mert igenis rengeteg a problémájuk ,nehéz az életük. Csak egy példa. Hűtőszerelő barátom mondja,hogy soha ennyi üresen tátongó hűtőszekrénnyel nem találkozott mint mostanság!
De ! Felteszem a kérdést. Amikor a fél világ tele van bajjal ,és sehol sem (na jó pár hely kivételével) örömünnep a mindennapi lét,mire várunk?
-
Solt #72057 Örülök... ;) -
VO101 tvr #72056 Sajnos egy nagyon-nagyon szegény kiszolgáltatott ország lettünk. És igen: "csöndben ülünk a langyos húgyban, de qrva jó nekünk mert még csak az alsó száj szélünket éri" persze nem mert annyira qva jó lenne. De ha elkezdesz izegni-mozogni befolyik a szád sarkán a húgy. Így reménykedünk, hogy rosszabb se legyen. Ha érdemi valós problémákat feszegetsz, könnyen kiszorulsz a társadalom peremére 'neonáci', 'rasszista', 'antidemokrata' és hasonló jelzők mentén. -
Indi69 #72055 uff én is beszéltem. jó éjt -
Indi69 #72054 bocs, nem figyeltem. mérges vagyok, nem akartam bele menni ebbe a témába -
77pxdumbo #72053 No de részemről lezártam a témát, kint van ami kikívánkozott belőlem. Jobb nem lesz itt senkivel sem, amíg eltűrjük ezeket a szemétládákat MINDENKIT beleértve.