IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12 embert ítélt lefejezés általi halálra a "független" szaudi bíróság. Persze volt rengeteg egyéb kivégzés is. Bahreinben szintén volt népfelkelés,2-szer is elmaradt miatta a Formula-1-es futam és a bahreini kormányerõk annyira demokratikusan léptek fel,hogy a már ott tartózkodó Charles Pic jelenlegi F1-es,akkor még GP-2-es versenyzõ és a nevelõapja,Illés Tamás mûrepülõ pilóta is majdnem golyót kapott. Harckocsi fedélzeti géppuskából lõttek mindenkire aki csak mozgott. Õk haza szerettek volna jönni,mert Bernie papa végig lebegtette,hogy lesz e futam,vagy nem. Csak az utolsó pillanatban fújta le,amikor õk már ott voltak. Majdnem ott is maradtak...
Az,hogy a bahreini hadereg civileket lõtt abból lett egy kis ejnye-bejnye,de semmi több,mert az USA 6. flottának kell a hely és akkor rögtön nem akkora demokraták. Többször is fellázadtak a bahreiniek,végül az USA azt is elnézte az uralkodónak,hogy a szaudi hadsereget hívatta be éles tûzparanccsal az országba leverni a tüntetõket.
Tudom amit tudok😊 Itt is egyre jobban figyelnek a szervek.
Na várjá😊 Olyat láttam nemrég ,hogy majd be hugyoztam a röhögéstõl.
Rendõr cimbi felvette telefonra,amint a TEK behatolt egy házba.
Egy kabaré volt komolyan😊 Azt a sok istenáldotta barmot.No majd megszerzem a felvételt és valahogy elküldöm neked,bexarsz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mármint kicsi országunkban.
Amúgy kinyalhatják😊)
Már ha érdekli õket szerény hátsóm.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egy U-2 pilótától olvastam, hogy elege van az USAF faszságaiból. Pedig õ azért az elit tagjának mondhatja magát.
www.pcpilot.hu
A sofõr kb. százszor kért elnézést tõle, azért ami éppen ott folyik...
Nem érti (a taxis), hogy ezt ki "gerjeszti", és hogy ez kinek jó!?
Egy másik ismerõsöm Iránban töltött egy hónapot, bicajjal járta körbe az országot.A mondandóját így fejezte be: El ne higgyétek azt a sok f@szságot, amit a média nyomat Iránról...
Tavasszal megyünk Iránba, remélem addig kitart a béke! <#smile>#smile>
D9
Sokkal jobb ha egymást cseszegetik a burnuszosok minthogy õket !
Ezt kell felismerni. Az egyes emberek normálisak.Mindegy ,hogy mely ország szülöttje.DE! Befolyásolhatóak is egyben. Mi is!
Amerika birodalom..és mint olyan, még nem is az a keménykedõ fajta. Bárki aki ekkora elsöprõ erõvel bír, keményebb lenne. Tán pár régi ország nem.
Viszont nagyon tévedtek, ha aszt hiszitek , hogy amerikának háború kell. Borzalmasan nehezen megy át már a költségvetés, és bizony nincsen annyi pénz ami ehhez kéne folyamatosan. El tudjátok képzelni mi pénz csupán csak a logisztika?
Szu-30SZM(Vjacseszlav Averjanov,Jevgenyij Averjanov) T-50 kötelék,T-50 egyéni(Szergej Bogdan),Orosz Lovagok+Fecskék,Oroszország Sólymai.A MAKSZ elsõ napjáról egy rövid összefoglaló:
www.pcpilot.hu
Az állandó biztonsági tanács 5 tagja, a Világ legnagyobb 5 fegyvergyártója
... <#fejvakaras>#fejvakaras>
D9
Mióta nincs pl Szaddam azóta ,hogy tvr-t idézzem😊 eléggé fieszta hangulatban éldegélnek arrafele,a hú de nagy demokráciában amit kaptak.
A fene se tudja ki a rossz fiú mostanában😊
Kampósok meg lövöldöznek a Palesztinokra ha kell ha nem,az se jobb,mégse cseszteti õket senki.
Szíria : Volt olyan, hogy amikor a TV-ben bemondták, hogy a fõváros egy bizonyos kerületében robbantanak, a doki hazatelefonált, mert törénetesen ott laknak a szülei, akik közölték vele, hogy süt a nap és semmi nyoma a robbantásnak.
www.pcpilot.hu
Ha a vegyi fegyverre gondolsz, én nem lennék meglepve, ha nem a kormányerõk mûve lett volna, függetlenül a külföldi "szakértõk" hitelt érdemlõ megállapításaitól. Ha viszont a polgárháború elõtti idõkre gondolsz, akkor a legnagyobb "rend" pont Szíriában volt, nem kevés zsidó kereskedõvel a fõvárosukban.
www.pcpilot.hu
de a Mig-21 front vadásznak készült mindig is, nem a bombázókat kergetni (ehhez nem is volt elegendõ üzemanyag készlete), arra teljesen más típusok voltak, amiket nem is exportáltak (Jak-25, -28, Tu-28, Szu-9, -11, -15...stb)
a Mig-25 az SR-71 és a meg nem épült B-70 ellenfele lett volna
A baj az,hogy nem tudjuk ,hogyan élnek Szíriában,milyenek az állapotok,max onnan tájékozódunk amit elénk raknak.
No meg nekem azzal van a bajom,hogy a nagy demokraták,azonnal szuronyt szegeznek ha valami érdekük fûzõdik a dologhoz ,de ha éppen nem akkor mint jóval alant is mondottam pl afrika senkit sem érdeklõ részein többszörös emberirtásra sem kapják fel a fejüket.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy "harcoló " katona ellátására 3-4-5 (kb valamelyik stimmel is )civil ember munkája szükségeltetik.Ha nem mozgolódnak a bakák akkor ezen emberek is meló nélkül maradnak,nagyon sok cég ,ezáltal nagyon sok amerikai él a hadseregbõl. Kb mint egy nagy gyár ,akitõl függnek a beszállítói is.
Háborúzni pediglen kell!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Itten van
Van ez a csoda CloD. Sztímen frissítget. De van valami od, amit rá lehet tenni?
Mint régen az a nagyon fasza sound mod? Vagy bármi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mert a dízel hatásfoka önmagában annyira sz*r, hogy kénytelenek turbósítani.
Sajnos a benzines motor is alig 4-5%-át hasznosítja a benzinnek a maradék 95%-ot pedig 1xûen elégeti minden hatásfok nélkül (ezért találták ki a kompresszort meg a turbót).
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb