IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem ,ez nincs jól,de senki sem kényszerít senkit,hogy annyi pénzért dolgozzon. Van választása! És ez a lényeg. Ha belemegy (tudom,tudom,a szükség nagy úr és nem minden a büszkeség ) szóval,ha elvállal egy melót x ért akkor ennyi.
    Felteszek egy kérdést. Te mondjuk fel akarod építeni a házad,és keresel rá embereket. Ha van egy cég aki neked fele annyiért megcsinálja mint a többi és még jól is (ez azért fontos) te akarsz többet fizetni? Ugye ,hogy nem.
    Ha senki sem menne elvégezni azt a melót annyiért akkor kénytelenek lennének többet ajánlani. Ha hozzám 7 ezerért elszegődik valaki egy napra én se adok neki merő szívjóságból 10 et. Nincs érdekvédelem ebben az országban ,és ez egy nagy bűne minden eddigi kormánynak ,mert ellehetetlenítették.