IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    De ,hogy milyenek is az emberek!
    Ugye én egy lakóparkban élek egy kis társasházban. Van közös kertünk. No elültettem tavasszal egy raklap paradicsomot ,meg eleve van szaletlin csinálva,kemencével stb..Szomszéd házból,többen is kérdezték minek ez ,meg a sok nyűg,meg munka vele. Erre fel szokott menni a pumpám,mert nem kérdeztem a véleményüket ergo hagyjanak békén. Bezzeg amikor beérett a rahedli pari akkor ,hú ez milyen jó meg biztos más az íze,meg na igen nem kell venni ,meg a kemence (,mert sokat sütünk benne és nem a villany megy bár nem ezért jelezném) az jó mert finom a cucc ami készül.
    És megsértődik amikor mondom,hogy ha nem a VV19 et bambulná a tv előtt neki is lehetne. Az embereknek igényük sincs sokszor semmi jóra.