IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már én is szembesültem azzal, hogy manapság ugyanaz az autó nem lehet jó e városban és a pályán egyaránt. A városi közlekedés lelassult, bedugult (már a vidéki nagyvárosokban is egyre inkább) az autópálya erõsen felgyorsult (valós 140-él ha nem tudsz érdemben gyorsulni, letolnak stb) Nyílik az olló, nem lehet megfelelni mindkettõnek.
Ez a válasz a kis turbósokra :
Csóró Fiat Doblómba van már vagy 600000 ,,mondjuk most hengerfejes lett😊
Megnézek én egy turbós dajzelt ennyinél😊
Vagy volt kis 1.5 D citroen. 250 ezernél,még motorhoz nem kellett hozzá nyúlni. Várjál😊 Még a vezérû szíj se lett cserélve😊)
Bár egyik sem egy paripa az igaz😊
Viszont a kis turbós motorok szerintem életképtelenek.
Városban még ok,de pályán ugyan mennek de fogyasztanak is. Egy 2 lityis szívó benyás is megy és pályán még kevesebbel is elvan ha belegondolunk.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az sem véletlen, hogy sok éve csak turbodiesel motort gyártanak.
Belegondolva amúgy a legtöbb Mig változat védelmi célból lett megtervezve,a Mig-3 nagy magasságú többmotoros bombázók ellen,a 15 a B-29-esek ellen,a 21 a 2 mach sebességû bombázók ellen.(amik sosem kerültek sorozatgyártásra.),a 25-ös az U-2 és sr-71 elfogására készült.Talán a 29-es volt az egyetlen,amit légifölény vadásznak terveztek.
Akkoriban lehet nem volt jó a kiválasztásuk ,ki tudja mi alapján lehetett vadászpilóta ott akkoriban valakibõl. No meg a fegyelem sem volt az erõsségük ahogy annó olvastam. Azért megnéznék én most egy emirátusi F15 ös pilcsit😊 Gondolom nem kell spórolniuk a lónyállal 😊 Õk is arabok nem?😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van olyan gép, ahol az "akadás"-nál van a 100%, tovább tolva már a wep van.
A tûzgomb 2 állású, kicsit húzva "tûz1", tovább húzva "tûz2".
Osztán az oroszok saját kézbe vették a dolgot😊
A pilótáik ugyan olyan jók ,sõt tovább megyek.
Minden nemzet hasonló foglalkozást ûzõ krapekjai is képesek lennének kimagasló eredményekre ,ha megkapnák a feltételeket ,a sok sok repidõt stb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
én paypallal fizettem, de lehet megfelelõ bankkártyával is
az origint it telepíteni kell a gépre elõbb
GOOBY, pls
Nekem az OTP-s csomimhoz van ilyen netbankos bizbasz. Azt használtam.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Én rohadtul nem értek ehhez a szítmhez. Megvettem, most mit kell elkövetni?
Hogy kerül a gépemre?
Mielõtt eladtam az X52-t, kicseréltem ezeket az x52 pron levõvel 😊
És tudod mit??? LETT középen egy kis akadás!!! Bizony!
A gázkarra X52-nél is az volt a megoldás, hogy szét kellett szedni és két ilyen kis bizbaszt ki kellett szedni belõle 😊
ha valakit érdekel van egy akció az originen (ua. mint a Steam), mindössze 5 dollárt kell fizetni (1200ft) és adnak egy csomó játékot (pl. BF3, Medal of honor, Dead space 3. stb)
Én tegnap vettem meg és faxán mûködik minden. Itt a link ha érdekel valakit:
https://www.humblebundle.com/
(sajnos csak így tudom, linket nem enged betenni)
GOOBY, pls
Az akadást ki lehet védeni, ha kiveszed a kis gumipöcköt.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
-nem volt rajta 2 állású tûzgomb
-a gázkar akadt 90%-nál mer az jó...
-a tekerõnek nem volt középállása
el is adtam és vettem egy sima x52-t. Szerintem jól elcseszték a pro-t ezek miatt
GOOBY, pls
Skacok!!
Nincs valakinek tök véletlenül egy roncs x52 joya félredobva a szekrénybe?
Egész konkrétan a gázkaron lévõ két "tekertyû" kellene. Az X52 pro-n ami van az egy rakat *****, szeretném lecserélni õket.
A bekarikázott cucc kellene. Nem a poti, csak ez az izé

on.
A Japán miniszterelnök pedig alkotmánymódosításért küzd már jó ideje, hogy a nemzeti véderõ-szerû a neve a s.-komolyan elkezdhessék felszerelni. Ugyanis õk az egyetlen ország akik a 2vh után lemondtak még az önvédelem jogáról is!
Én azt várom,hogy Kína mikor kezd "rendet " tenni ázsiában az õ érdekszférájában. Bár ott neki nem olyan egyszerû azért keménykedni,azért ott van India,Pakisztán,na meg a Japók,meg a Két Korea a közelben,no meg Orosz testvéreink😊
mindenkinek elküldi a szeretet csomagjait.
Azt senki sem kockáztatja meg ,hogy atomhatalmat csesztessen durván,ebben biztos vagyok.Mármint egyik egy másikat.
Ilyen repülõgép eltérítések ,meg színház elfoglalások azok bõven beleférnek.
Most éppen Szíriát fixirozzák,mán a fekete is kezdi meggyõzni magát,hogy ott kéne valami korrekt demokrácia. És látsz valamit ami megállíthatná?
Csóró Szaddaméket is jól meggyanusították a vegyi fegyverek miatt,osztán egy retkes dezodort sem találtak,de akkor mán mindegy volt😊
Az más kérdés,hogy egy konfliktust nem lehet lerendezni csak úgy mint annó,mert mint a példák mutatják az emberek a megszállt országokban nehezen viselik a baxogatást és robbantgatnak,lövöldöznek.
Ez mán csak egy ilyen világ.
De ez csak az USA vs kis országokra értendõ,a nagyok sose fogják csesztetni egymást ez azért borítékolható. Van az az Atom vagy mi,ez asszem elég visszatartó erõ mindenkinek.
A Szu-27 harcérintkezésben még nem volt az amerikaiakkal.
Szóval nem csodálom, hogy hallgatnak az oroszok.