91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Indi69 #72052 lehet igazad van. viszont a Vona Gábor nagyon okos ember aki képes kompromisszumot hozni értelmes keretek között. és egyébként érdeklődve várom a megoldást, mert ezt a csöndben ülünk a langyos húgyban, de qrva jó nekünk mert még csak az alsó száj szélünket éri, nagyon unom. minden nép olyan vezetőt kap amilyet megérdemel! nem gondolom , hogy mi ezeket érdemeljük. vagy tévednék? -
77pxdumbo #72051 Hát ezeket asszem jó nagy idézőjelbe tettem, nem véletlenül. Ma itt csak az számít igaz magyarnak, aki Jézus mellett, vagy helyett ovihoz imádkozik. -
artivizsla #72050 "Aki korpa közé keverededik..." Azért mond ki nyugodtan, hogy melyik pártra gondolsz. Sajnos szerintem utópia, amit remélsz egy szűz párttól. Ukrajnában ennek leszünk szerinte tanúi. Fél év és ugyan ott fognak tartani, mint előtte. -
Indi69 #72049 az a politikus, aki a népvándorlás szerű ország elhagyást kalandvágynak nevezi. vagy aki azt mondja, hogy 47000 forintból meg lehet élni havonta csak termelni kell zöldséget hozzá. nos ezt lehet nemzeti érzelműnek nevezni? szerintem ezek nagyon messze vannak ettől. -
VO101 tvr #72048 A Jobbik annyira vörös posztó mértékadó külső (és belső) erők szemében, hogy aligha tudna üdvözítően kormányozni -
Indi69 #72047 nem vagyok naiv. akkor legyen egy párt rendszer, maradjanak ezek hiszen ők már jól lopnak, és talán eleget. én viszont azt mondom, hogy amíg valaki nem bizonyítja a saját szarságát, addig adok neki egy esélyt, mert jár a bizalom. az elmúlt húsz évben már minden párt leszerepelt. azt gondolom van még egy ami nem. részemről befejeztem a témát -
77pxdumbo #72046 Hát én nyitott szemmel próbálok járni a világban, de egyáltalán nem látom azt a sok dicsőséget amit Ti. Valahogy minden überfasza, nagy hangon beharsogott "győzelemért" -amivel jól "megvédenek"- a végén nekem nyújtják be a számlát, a bankoktól a szolgáltatókig mindenki, és a végén valahogy mégsem marad több a tárcámban, pedig Mo. jobban tejesít. Csak nem mindenkinek. Az én városomban nincs olyan trafikos aki nem fideszes, és földesúr sem lett senki aki nem igaz, nemzeti érzelmű magyar. Egy igazi nyertes cégnél dolgozom. Mióta új tulaj van, a dolgozók létszáma a felére csökkent, mindez természetesen a munkahelyteremtés jegyében. Végül is az önkormányzat alakított egy "nonprofit"kft-t ahol a közmunkásokat foglalkoztatják éhbérért, oda meg kell az ember ugye. Aztán valahogy ez az egyik fityeszes vállalkozóé lett. Hát csoda dolgokat építenek a városnak jó sok pénzért, az ott melózó nyomorultak meg három hétig járkálnak a pénzük után. 5 év óta, tavaly júliusban kaptunk béremelést kőkemény 5%-ot, meg idénre is megígérték persze csak választás után. Bezzeg csak a mi telepünkre az elmúlt 3 évben 24 milliárd Ft vissza nem térítendő állami támogatás és Eus pénz jutott, szegény zsoltika nehogy éhen haljon. Na ez nálunk nem így működött az emút nyócban.
Én ezt látom és nem azt, amit a "független média" próbál az agyamba sujkolni. -
artivizsla #72045 Igen, van választék, mert van még olyan párt ebben az országban, akik nem jutottak a húsos fazék közelébe. Ők szerinted meddig őriznék meg az ártatlanságukat ? Ne legyünk már naivak. -
#72044 Csak ha megszelidíted,akkor vagy felelős :D -
Indi69 #72043 ja és a stadiont is csak azért építik mert közben a felét ellopják -
Indi69 #72042 már ne is haragudj, de mi a faszt csináltak a stadion építésen és a lopáson kívül? ja a trafik és föld mutyit! engem nem érdekel kire szavazol,de hidd el,hogy van lehetőség, (és az nem az mszp )légyszi ne beszélj hülyeségeket. bocs a stílusért, de a tököm tele van ezzel a gennyedék rohadt hazug csürhével akik úgy néznek hülyének, hogy közben még ki is röhögnek. uff -
#72041 Az idézet ugye híres pilótától való! Tehát ide tartozik:)
-
#72040 Látod Savikám! És ilyet sose fogsz látni kis hazánk egén ,ezért jóóól meg köll nézni:) -
#72039 -
#72038 -
#72037 Szerintem épphogy csak nyernek majd,a 2. meg a Jobbik lesz. -
#72036 A legjobb mikor a társad darál le hátulról annyira lopni akarja a killt én többek közt emiatt is hagytam abba... -
#72035 Akkor legyen sok:) Én evvel a kétfedelűvel az imént is lőttem 3 valamit ,lett volna több is de itt még akkor is rávetik magukat a társak ha már ég a szerencsétlen:) Jókat derülök ,és ez a fontos. -
#72034 Nem is mondtam hogy il2. Én árkádban elbohóckodok néha, szigorúan csak egérrel és ennyi.
Laca: Sok különbség van a gépek között, amcsi géppel ne is próbálj pl fordulni mert T3-ig képtelenek fordulóharcra, utána nem tudom, német ág az más tészta, azt most rendbeszedték, de volt hogy az is el volt cseszve, orosz gépek se legyőzhetetlenek mostmár, mert nem fordulnak helyben és az ágyúk sebzését is visszavették plusz kaptak egy kis szórást, régen minden lövéssel betaláltak a kicsit tapasztaltabbak. -
#72033 Próbáld ki egérrel a legegyszerűbbet. Agyatlan lövölde,de szépen robbannak égnek a masinák:) Nekem az első német gép van asszem valami Heinkell vagy mi,de nem kell idegeskedni ,hogy melyiknek jobb a repmodellje ,mert ugyan úgy fordulsz bármivel ahogy néztem:) Ratyinak ratyi,de jó bohóckodni:) -
#72032 hát én csak full realt próbáltam, de az is fényévekkel van az il2 mögött
szal maradjunk annyiban hogy ez nem az én játékom
de az időt el lehet tölteni ezzel is biztosan... -
#72031 Én nem merülök azért annyira bele, nekem az az 5 perc untig elég néhanap, ha repkedni akarnék akkor még mindig a Clodot tolnám.
Ja nem is nekem írtad,de akkor is:)) -
#72030 Van benne Historical Battle mód is, az egy fokkal nehezebb mint az árkád, de még mindig elég jól repülhető egérrel, illetve van egy Full Real mód ahova már muszály a bot.
Egyébként sokat fejlődött DM és FM téren is a ShitThunder és mostmár az orosz diszkógépek se olyan veszélyesek :D régen ha meghallottad, hogy nyomatja mögötted a tücc-tüccöt a Yak9T akkor 99% volt a valószínűsége, hogy meghalsz, a La5 szintén. Az USA gépek se fordulnak meg mostmár helyben sőt, a P40 pl olyan mintha az anyahajóval próbálnék repülni, egy kicsit szerintem eltúlozták. Viszont a német ág nagyon jó lett, a 109-es istencsászár, az FW is jó, de azzal sunnyogni kell mert papír szegény. -
#72029 mi az az sb? -
Glo #72028 Amúgy az egyik Eventet egy Natedog nickű játékos vezette egy darabig -
Glo #72027 Próbáld ki SB módban, na ott már van benne kihívás. -
Kurfürst #72026 Na, hogy valami érdekes is legyen: a világ egyetlen repképes, EREDETI Fw 190-ese (nem utángyártott, még a BMW csillagmotor is trú) szoros kötelékben az egyetlen repképes Emillel.
Egyébként a srácok iszonyat vakmerőnek tűnnek, tényleg majdnem szárnyvégtől szányvégig repülnek két ilyen ritka géppel...
-
#72025 Ne csináld:) Nekem is fent van és a mostani mega giga brutál csúcskategóriás gépemmel kipróbáltam. Nagyon jó. Persze szigorúan egérrel a legkönnyebb fokozaton ,,valami qrva jó kis kikapcsolódás,de csak ismétlem csak olyan max 5-10 percre. Azóta ha hirtelen repgépeket akarok látni elindítom,megyek egy kanyart ,jóóóóól meghalok( van olyan hirig ,hogy na) és tök jó. -
#72024 off:
múltkor felraktam a war thundert mert kiváncsi voltam mi ez a nagy érdeklődés körülötte.
2 perc játék után mondom ez nagyon ismerős, mintha a wings of preyyel játszanék, és tényleg, ugyanaz a cég követte el mindkét bűntényt.
A War Thunder gyakorlatilag a Wing of prey, fizika nélkül, helyette fejlődési rendszerrel.
Fél óra szenvedés után letöröltem. -
#72023 teljesen egyetértek veled...
-
#72022 Ömbörök! Na ne már,hát izé van ,ez a mi megelőzi a válogatást:)
Jelzem miért nem írtok valami jót ,mondjuk az IL2 ről ,a Clod -ról,vagy netán a készülő valamelyik magasan kvalifikált szimről?
Én szívesen néznék videókat (amióta én nem csinálok ,ide egyet nem rakott fel senki sem) ,élménybeszámolókat ,jó kis légi csetepatékról.
A fax kivan,hogy ennyire trehányok és lusták vagytok,és mindenféle marhasággal kell múlatni az embernek az idejét:))) -
VDomino #72021 Mondjuk én is kezdem már visszasírni a Cseh Tamás videókat,Latinovits verset mond stb. videókat. -
GálTomi #72020 Ezt a sok fekáliát pont ide kellett pottyantanotok? -
Solt #72019 Meg kell nézni, hogy abban a kiváló 8 évben hányszor, és milyen mértékben emelkedtek a rezsiköltségek, illetve meg kell nézni, hogy kik kötöttek garantált profittal szerződéseket a külföldi szolgáltatókkal. Minden év januárja arról szólt idáig, hogy mi mennyivel lesz drágább... Most már az is gond, ha nem így van? :)
A mostani bagázs is lop, ebben nincs köztünk vita, viszont én úgy látom, hogy mindezt úgy teszik, hogy közben nekünk is jut valami. A trafik kérdés erre kiváló példa... Rengeteg fityesz közeli emberke jutott garantált profithoz? Igen, így van, de emellett sokkal több olyan ember is, aki nem fityesz közeli... Kivették a multik zsebéből ezt az extra profitot, és leosztották a határokon belül, jórészt az átlagemberek közt. Ismerek olyat, aki véresszájú vörösként kapott trafikot... Világgá kürtölte mindenhol, hogy ő biztos nem fog kapni, mert a haveroknak adják... Azóta csendben van. Persze olyat is ismerek, ahol haver kapott nem is egyet... Ezt nagyon elcseszték... Oké, hogy haver is kap, de, hogy többet is, ez tényleg gáz. De még mindig jobb, mintha ez a pénz meg sem jelenne itthon, hanem egyenesen kivándorlna, mint számos más területen.
8 évnyi szabadrablás után az az állapot amiben most vagyunk, gyakorlatilag csoda kategória... Úgy kerültünk egy stabil állapotba, hogy nem minden az árak emeléséről, megszorításokról szól. Ha ehhez még kitalálják, hogy lehet a devizahiteleseken segíteni valamennyire, akkor a véleményem szerint az eddigiekhez képest mindenképpen sikeres kormányzásról beszélhetünk.
Plusz ott van még a sport támogatása, úszó vb és a kapcsolódó fejlesztések, kötelező iskolai testnevelés, Bp nagymértékű rendbetétele, kettős állampolgárság stb. ( lusta vagyok mobilról tovább sorolni )
Egy szó mint száz, ha valaki elfogultság nélkül, nyitott szemmel, objektíven képes mérlegre tenni az eddigieket, akkor azt hiszem olyan egyértelmű választ kaphat, ami nem biztos, hogy egybecseng a te véleményeddel. :) -
#72018 Il2 Sturmovik-Political Fights -
#72017 Inkább hallgassatok egy kis zenét:D :
-
#72016 Dumbo.
Mindamellett,hogy bizonyos megállapításaiddal egyet értek,de pl a közüzemi rezsikhez én úgy tudom annó nem volt befolyása a kormánynak. Ergó ha emeltek akkor nem a kormány emelt ,vagy tévedek?
Amúgy tudsz olyan alternatívát ami ezeknél jobb? Most komolyan kérdezem.
Mert én Solt al is egyetértek sok mindenben,viszont neked is mint mondtam igazságod vagyon azért dolgokban,így én úgy látom,hogy valahol középen van az igazság.
Amúgy tőled is megkérdezem,ha az előzők maradtak volna ,szerinted jobban élsz most? Komolyan kérdezem.
-
77pxdumbo #72015 "Még csak megközelíteni sem tudja senki azt amit ők eddig csináltak"
Ezzel mélyen egyet kell értenem, csak ezt én éppen nem pozitívumnak gondolom. -
#72014 én úgy vagyok a pártokkal, hogy sok mindent nem szeretek abból amit a Fidesz csinál, de még mindig MESSZE ők a legjobbak a rendszerváltás óta eltelt időből. Még csak megközelíteni sem tudja senki azt amit ők eddig csináltak.
A választást meg már rég megnyerte nekik az ellenzék, csak az a kérdés milyen arányban: marad a 2/3, vagy kevesbben lesznek? Vagy esetleg még többen...
persze ez csak az én véleményem -
77pxdumbo #72013 Hát, nekem a szembe köpés jutott eszembe mert az öklöm nem piszkítanám be egyikkel sem.