IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #72075 Tehát minden trafik haveré? Ne már... :)
Devizahitel... Nem tudom milyen 2-3 szoros kiadásra gondolsz, ezt kifejthetnéd. Ha a jelenlegi helyzetből eljutnánk oda, hogy ne a nemzetközi bankhálózat lapátolja ki innen a lóvét, már léptünk előre... ha az OTP, vagy a takarékszövetkezetek forintalapúra váltaná a hiteleinket egy korrekt árfolyamon, akkor engem nem igazán érdekelne, hogy ők is jól járnak ezzel, vagy, hogy kinek a haverjai. Itthon marad a pénz, plusz kevesebbet fizetek... Mi kell még?
Földek: Nekem nincs pénzem földet venni, de, ha választani lehet, hogy a magyar "haverok" vegyék meg, vagy a Guünterék a szomszédból, akkor azt hiszem egyértelmű a választás. Jelenleg ott tartunk, hogy a gerinctelen, a kezdetek óta rendszeresen minket hátba támadó labancok megint visítanak az EU-nál, mert nem tetszik nekik, hogy nem gazdálkodhatnak tovább magyar földön... Majd, ha ott tartunk, hogy semmilyen ágazatban nem kell attól tartanunk, hogy kisemmiznek minket, akkor majd mehet arról a vita, hogy mi magyarok egymás közt mégis, hogyan osszuk el a dolgokat....
A privatizációs dologra meg elég beszédes adatokat mutattam... Azok után szerintem nem sok kérdés marad.