IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval Laca szerinted a világ többi országa úgy van vele, hát ha egy kicsi konflikt' is van és jönnek a Raptorok....majd jól elbújunk?<#fejvakaras>#fejvakaras> Ezt ugye nem mondod komolyan.
Ha Iván a 10X es szovjetúnió hõse 10 év gyakorlattal a háta mögött egy qrva jó Szuhojba ülve bevetésre megyen ,és jön vele szembe egy raptor a 21 éves szeplõs Usa hadnaggyal a nyergében ,akinek a mûszerei pont kétszer olyan távolságból megmondják ,hogy jön Iván a 10x es hõs, (ivánnak fingjasincs ,hogy ott van az ami) plusz Joe (hívjuk így) pont 2x messzebrõl tud raketát is indítani mint iván,akár többet is (ráadásul Iván még mindig azt se tudja mi a helyzet) ,nos én azt gondolom,,hogy ván egyvalamire jöhet rá ha valóban okos. Nem kéne fölszállni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De mondhatnám , hogy témánál maradjunk az a pilóta aki elõször jött rá arra, hogy ha nem is fordul jól a gépe de ha magassági fölénye van gyõzhet-ez egyszerû példa de ez van<#hehe>#hehe>.
Vagy más utakat keresnek..én ezt tenném. Mint amit tettek pl a német stratégák a villámháború kifejlesztésével.
Laca, nem a tankjaik voltak jobbak 39-40-ben. Érted mire gondolok?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Azt mint tudjuk nem lehet csak úgy megnyerni,fõleg mostanság nem.
Ha két gép összefut a levegõben ,az egyik egy raptor a másik meg akármi ,ott a pilóta kvalitása nem sokat nyom a latban,természetesen feltételezve,hogy az Usa sem egy szellemi fogyatékost ültet a pár dolláros gépecskéjébe. Én így étettem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A németek a legnagyobb vetélytársak és nem hiába vásároltak fel majd tettek tönkre lengyel repülõ gyárakat.
De nemrég jöttek ki a Diana 2-vel. Olyan siklószámot produkál standard osztályban, hogy még a 15 m-es német gépeket is lepipálja akár!
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ne adja az ég, de mondjuk orosz pilóták ülnének a gépekben. Kétségem nincsen az amik gyõznének a levegõben, csak nem olyan könnyedén..ráadásul had ne hozzak példát a töribõl , hogy hányszor volt technológiai-stratégiai ugrás és azonnal dõlt a papírforma.
Meg tudod a háború nem egyszerû dolog.. Pl. az USA-nak valahogy az utóbbiakat nem nagyon sikerült egyértelmûen megnyerni.
Na de azért ott a pilóta tudás ki tudott domborodni. A lengyel srácok azért lõttek le BF 109 eseket is azokkal. Belevitték a németet egy kis forgolódásba oszt sanyi.
Most meg nem is látják az enemit a harcosok,max képernyõn.
Kinek jobb a cucca ,a rakétája az nyer.
Ezzel azért vitába szállnék.
Mondjuk Öböl háború? Mig 29 Vs F15? Csóró mig azt se tudta mi van már kilõttek rá egy erdõnyi raketát.
Vagy a mostani csúcsgépek? F22. Ott ül benne a srác oszt meg se kell izzadnia mondjuk egy elõzõ generációs gép ellen ,és tök mindegy milyen kvalitású az abban ülõ pilóta.
Nézegettem most én is kocsikat,pl a Sab 9.5 is bejön,de még nem találtam olyat amit meg is vennék. Mindegy ráérek ,a mostaniban van 80 ezer .
Most még megvárom az új 308 as pugot ,jövõ hónapban jelenik meg,az képekrõl nagyon megtetszett.Egy jó kis 1.6 os mocival nekem untig elég lenne asszem.
Osztán ehhez vettél egy kutat is?:)
Nekem egy 2.5-ös Mazda 6 GTA-m van. Gyöngyház fekete fényezéssel. 2000 alatt nyomatékos mint egy dízel, de 2000 felett pörög mint a vaddisznó (peersze hogy benzines). Bose hifi, manuális 6 fokozat (persze hogy nem autómata). Immádom <#taps>#taps>
Amikor sietve kell indulni, és sietve kiszállni, akkor mindig eszembe jut, hogy de jó hogy no turbo :) De ha nem kell rohanni akkor is szigorúan alapjáraton üzemhõig, és csak akkor jöhet az 1-es!
De az sem volt az egyedüli csodaszer,lásd a finnek ászait ugye akik a kis hordóikkal szedegették le a veres gépeket eleinte.
Itt már azért elég tapasztalt emberek írogatnak ,mindenki tudja,hogy mint és hogyan is kell jól megvívni egy légi harcot,és biza ha egy jobb gépben ül az ember ,ismervén annak minden tulajdonságát és az ellenfél gépeiét is,bizony akkor behozhatatlan elõnyre tesz szert.
Persze a háborúban a németeknél is voltak újonc srácok,vagy kevésbé rátermettek ,és õket nem mentette meg a technika ha összekerültek egy jó képességû orosszal. Mert volt ott is biztosan sok jó pilóta.
De egy Hartmann, Günther Rall,Nowotny,Graf,Krupinski stb féle némettel még a jó oroszok sem tudtak mit kezdeni pont a fent leírtak miatt.
Az is igaz,hogy a nagy Orosz nevek is túlélték a háborút,tehát õket sem volt egyszerû becserkészni.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem tudom pontosan de utána nézek,mekkora is volt a csak repülõ gépekben az arány.
Na szóval ezt is be kéne állítani egy egy térképen.
De jó is lenne istenem:) Lenne cél bõven a jakokból,meg Il2 bõl:)
Micsoda statokat lehetne csinálni:XD
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Vagy csak tedd át másik helyre az egész hóbelebancot oszt nem kell neki semmi utána.
D:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover
Mindkét hely a conf.ini-ben tárolja
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Azok a felhõzetek nagyon ott vannak,ugye Nate teszteli a betat és aszonta ,hogy a láthatóság is nagyot javult (nem mintha engem zavart volna ahogy most van),na meg amint mondod ,ha jönnek új gépek ,térképek +még hegesztenek rajta ezt azt ,akkor a Bost megölik. Szerintem.