IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van egy csóka szoktam neki dolgozni. Elég normális (velem) a várban ténykedik ,van valami hátszele . na szóval velem korrekt szokott lenni (bár volt ,hogy elküldtem már az anyjába ) de van egy brigádja. Ezek kárpátaljai magyarok,na meg egy két hazai melós is van köztük.
Az igaz ,hogy korrektül kifizeti mindig őket és be is vannak jelentve ,de valóban mint a rabszolgák úgy működnek. Rossz nézni ahogy beszél velük,se szabadnap ,se hétvége,de nem is 10 óra meló.Reggel 8 tól este 8 ig.
Na ott mondja nekem az egyik magyar ficak a panaszáradatot. Mondom,te koma. Ne nekem panaszkodj,ha neked nem tetszik ,fogd magad és lépjél. (persze én okoskodhatok ám ,de !) Hova menjen? Mit csináljon.Itt legalább keres pénzt,munka meg sajna nem sok van a láthatáron.
Mondom neki ,akkor csinálj olyat ami ritka ,kikerülhetetlen,és kénytelenek megfizetni a tudásodat. Erre jön a siránkozás,hogy de mit ,és hogyan. Szóval mint már mondta az ex KGB-s ,nem vagyunk egyenlőek, tenni kellene azért ,hogy elismerjék az embert,hogy egyenlő félként kezeljék.
Ki kézzel ,ki ésszel de mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.