IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Igazad van sajnos sok mindenben. Én is látom hogy pl. rengeteg a szegény, a koldus. Több ezer gyerek éhezik, az ország fele minimálbéren tengődik. Az egészségügyről ne is beszéljünk, gyakorlatilag nincs.
A problémákat estig lehetne sorolni, és ezzel egyetértek, van még mit javítani.
DE:
A Flex nem azért fizet keveset mert a Fidesz, stb. van hatalmon, hanem azért mert megteheti. És bárki más lenne hatalmon ugyanúgy megtehetné, mert ha nem tetszik akkor el lehet tolni a biciklit, elmennek máshová és akkor még ez sem lesz.
A saját életed, jóléted, munkád nem azon fog múlni hogy melyik párt kormányozza az országot, ez csak a hátteret adja. A te boldogulásod 90%-ban saját magadon múlik (és itt most elmondhatnám az én példámat de nem teszem)
A gond ott van, hogy ha pl. 8 osztálya van valakinek akkor kénytelen éhbérért dolgozni 50 éves korában 3 műszakban, és örül ha 70 ezret keres. Ez a modern rabszolgaság sajnos, és nagyon sok embernek csak ez jut. Én is csináltam ezt vagy 10 éven keresztül és elegem lett belőle.
Ha ez nem tetszik akkor viszont tanulni kell, nyelveket, meg amire szükség van, és igenis ki lehet törni és lehet jó munkát találni. Erre persze lehet azt mondani hogy 50 évesen már mit tanuljon valaki és ez is igaz, sajnos nagyon sokan vannak akik megszívták és nekeik már nem lesz jobb. Ők tényleg vesztesek.
Szóval ez meg az én véleményem, remélem nem haragszol hogy a te hsz-edre reagáltam!