IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tudod Leonom ,én csak magamban hiszek. Én kb 20 éves korom óta magamra vagyok utalva,soha nem dolgoztam másnak,inkább én voltam a munkaadó sokaknak,erre lévén jószívű vagyok sokszor rá is faragtam ,osztán rá kellett jönnöm,hogy főnöknek SEM:) vagyok jó. Na szóval ,lévén mindig csak magamra számíthattam ,azt megtanultam,hogy én soha nem hibáztatok senkit a saját nyűgjeim miatt ,persze nem esik jól,ha nehezítik az életemet ,de mivel jártam én lent is eleget ,meg fent is valamelyest így van tapasztalatom,hogy megoldást keressek.
Ha nem tetszett ,vagy tetszik valami ,én hál istennek bárkinek megmondom ,soha nem hajbókolok ,nem nyalok segget,nem osztok vissza pénzt,ha ezért 2-3 hónapig nem melózom akkor ez van:) De mint már mondottam itt ,tőlem egyik rabló társaság se fog soha egy fillért se elvenni! Mondtam ,osszák be amit 30 év alatt adtam nekik. Rohadjon meg az összes:)