IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-

Engem egészen konkrétan nem érdekelne, hogy tömik a zsebüket ha eközben azért gondolnának az "aljanépre" is!
Mert azért könyörgöm! Foglalkoztatás ide, foglalkoztatás oda, ne engedjük már meg, hogy emberek folyamatos műszakban nettó 70e forintokat keressenek! Ha ennyiért akar dolgoztatni (például a Flextronics Sárváron), akkor menjen innen a retkes kurva anyjába! Nem ám adókedvezmény meg a kutyafasza..
Vagy tegnap előtt beszélgettem egy intenzíves ápolóval. Hát a lófaszt! Stadion, ugye az kell. A városi kórházban az intenzíven NINCS életmentő gyógyszer????? Atropin (vagy mi a rák, nem biztos hogy ez a neve :) ) például. És nincs használható lélegeztető baszki! A hó második felétől szedett-vedett kötszert használnak!
Egyébként meg végre valaki,aki úgy látja mint én. Egyik kutya, másik eb! A fityesz ugyan úgy akasztófáravaló,mint a maszop. Fletó mellett ott van a helye Winnetounak is.