IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Látom azért vannak indulatok mindenkiben.
    Próbáljuk már egy kicsit kívülről nézni ezt az egész problémát ami ebben az országban jelen van ,volt és asszem lesz is .
    Nekem szent meggyőződésem,hogy teljesen mindegy ki kerül hatalomra ,a sógor ,koma mentalitás nem fog változni. Elképzelem,ahogy a Vonáék megnyernék ezt a választást,szerintem úgy kéne fellocsolni őket a meglepetésükből,aztán belépnek a kincseskamrába ,és minden morális tartásuk egycsapásra el is illanna. Ha nem a nagyfőnöknek ,akkor a sleppnek akik körülveszik.És kezdődik minden elölről.No meg szvsz azt a nemzetközi kirekesztést amit kapnának ,velük együtt mi is ,nem tennénk zsebre. Izrael azonnal embargót hirdetne, Usa persze mellé áll,meg az apró még,lenne ajvékolás reggeltől estig tele lenne a média vele. Emlékeztek mi volt a sógoroknál amikor egy hasonló párt nyert ott?Ne legyenek kétségeink nekünk sem.
    Mindamellett ha már személyekről esik szó ,én sem bírom Viktort ,tapasztalatom szerint az olyan ember aki mindenhez ért ,mindenhol ott van azzal vigyázni kell. Márpedig ő ott van a gátakon,a határon,kicsit kohászkodik,vesszőt fon,disznót vág,pálinkát főz,tüntet,kordont bont, szakért sorolhatnám még,szóval ezek nekem nem tetsző dolgok,de biztos van akik erre tapsolnak.
    Viszont azokkal sem értek egyet akik mindenért őt ,vagy őket hibáztatják,akár a személyes boldogulásuk elmaradása miatt is.
    Persze van egy piramis ,és mi ott vagyunk a legalján ,mondhatnám a táplálkozási lánc végén ,látom én ,hogy mi van az országban,soha annyi család nem ment szét az ismeretségi körömben (ezek a középosztályt reprezentálnák elvileg) mint mostanában,mert igenis rengeteg a problémájuk ,nehéz az életük. Csak egy példa. Hűtőszerelő barátom mondja,hogy soha ennyi üresen tátongó hűtőszekrénnyel nem találkozott mint mostanság!
    De ! Felteszem a kérdést. Amikor a fél világ tele van bajjal ,és sehol sem (na jó pár hely kivételével) örömünnep a mindennapi lét,mire várunk?