IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 77pxdumbo
    Hát én nyitott szemmel próbálok járni a világban, de egyáltalán nem látom azt a sok dicsőséget amit Ti. Valahogy minden überfasza, nagy hangon beharsogott "győzelemért" -amivel jól "megvédenek"- a végén nekem nyújtják be a számlát, a bankoktól a szolgáltatókig mindenki, és a végén valahogy mégsem marad több a tárcámban, pedig Mo. jobban tejesít. Csak nem mindenkinek. Az én városomban nincs olyan trafikos aki nem fideszes, és földesúr sem lett senki aki nem igaz, nemzeti érzelmű magyar. Egy igazi nyertes cégnél dolgozom. Mióta új tulaj van, a dolgozók létszáma a felére csökkent, mindez természetesen a munkahelyteremtés jegyében. Végül is az önkormányzat alakított egy "nonprofit"kft-t ahol a közmunkásokat foglalkoztatják éhbérért, oda meg kell az ember ugye. Aztán valahogy ez az egyik fityeszes vállalkozóé lett. Hát csoda dolgokat építenek a városnak jó sok pénzért, az ott melózó nyomorultak meg három hétig járkálnak a pénzük után. 5 év óta, tavaly júliusban kaptunk béremelést kőkemény 5%-ot, meg idénre is megígérték persze csak választás után. Bezzeg csak a mi telepünkre az elmúlt 3 évben 24 milliárd Ft vissza nem térítendő állami támogatás és Eus pénz jutott, szegény zsoltika nehogy éhen haljon. Na ez nálunk nem így működött az emút nyócban.
    Én ezt látom és nem azt, amit a "független média" próbál az agyamba sujkolni.