IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hartmann zokogva bújna a sarokba...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ez így van😊 Ha valóban szimulálni akarnák mondjuk a stalingrádi csata idejét ,akkor bezony a veres túlerõt is bele kéne venniük a számításba.
Nem tudom pontosan de utána nézek,mekkora is volt a csak repülõ gépekben az arány.
Na szóval ezt is be kéne állítani egy egy térképen.
De jó is lenne istenem😊 Lenne cél bõven a jakokból,meg Il2 bõl😊
Micsoda statokat lehetne csinálni:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A végén úgy is a szövetségesek nyernek, ha már szimulálunk, úgyhogy... <#eplus2>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Win csere lesz. Meg winyó formázás. Meg i5<#alien>!

Ami nagy elõny a CloD mellett, hogy a leginkább kiegyensúlyozott hadszínteret, az Angliai csatát dolgozta fel. Hasonlóan kiegyensúlyozott lesz az Észak-Afrika (bár leginkább itt állt a zászló a kékeknek). A keleti front ilyen szempontból kezelhetetlen. Az orosz gépek a valóságban tök szarok voltak. Szarabbak, mint amilyen szarok a tervrajzok alapján kellett volna legyenek. Na most ezt szimulátorként modellezve a piros oldalon játszhatatlan lenne a dolog.... ráadásul ezt az oroszok sohasem ismernék be...

Her Laca
Van olyan ,hogy biztonsági mentés a steamen. Asszem azzal.
Vagy csak tedd át másik helyre az egész hóbelebancot oszt nem kell neki semmi utána.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

C:\Users\Szabó Lajos\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover Természetesen a Szabó Lajos helyett Te.

D:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover
Mindkét hely a conf.ini-ben tárolja

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ezt a "nemzeti érzésû" dalt imádom.

Her Laca
Amit mostanában láttam a TF tõl az nagyot fog ütni.
Azok a felhõzetek nagyon ott vannak,ugye Nate teszteli a betat és aszonta ,hogy a láthatóság is nagyot javult (nem mintha engem zavart volna ahogy most van),na meg amint mondod ,ha jönnek új gépek ,térképek +még hegesztenek rajta ezt azt ,akkor a Bost megölik. Szerintem.

<#wink> Meglátjuk...eddig úgy néz ki, mi csak nyerhetünk. Ahogy a fejlesztést nézem (TF), már nem sajnálom , hogy annak idején elõrendeltem a CLOD-ot.

Vélelmezhetõen nem lesz elég jó. Amennyiben kijön a TF féle mediterrán térkép és planeset annak nem lesz ellenfele. <#wink>

Mondtam.<#nevetes1>

Srácok, tudom már sokszor volt, de mit és honnan kell elmentenem ahhoz, hogy a CLOD beállításaim megmaradjanak?

Her Laca
Ízlések és pofonok mint tudjuk😊
Szvsz meg rút ,a futásával nincs problem😊

Hagyd, õket nem fogod meggyõzni..<#alien> Egy esély van, ha kijön a BOS és nagyon jó lesz..addig felesleges.

Szvsz. a ROF elég szép és jól is fut.

Her Laca
És?

Nem minõsíteni szándékoztam, hanem jelezni, hogy megjelenésre ugyanaz, mint a RoF.

LeonSilver
Nekem eléggé puritánnak tûnik.. 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nekem az pont jó lesz! 😉

Ezeket nézve komolyan mondom, RoF2

Zpogi
Egy kis infó a BoS fórumról:GamesCom

Her Laca
Itt láthatod a valós képet is a szálkeresztrõl.

Her Laca

Her Laca
Norden bombacélzó készülék.Így keress rá és rengeteg képet leírást találsz.

Írd be a gugliba, hogy "Norden bombsight".
A képek közt biztosan találsz olyat, amire szükséged van.

ADDIG IS...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Üdv néktek!

Egy nagy segítséget kérnék tõletek. Itt elég nagy szakik vannak. 😛
Olyan kéne nekem, hogy egy B17-es bombázó keresztjének a nézete. A valós lenne a legjobb.
Hogyha valaki tud ilyen képet vagy bármit ezzel kapcsolatban az segítsen már. 😊 Meg hogy hívják azt a ketyerét amivel nézték a bombázás tartományát. Az az egész gép vagy eszköz amibe belenézet a tiszt. Arról kéne az info.
Bocsi, ha keszekusza, de nem sokat konyítok a repüléshez.
Her Laca
<#eljen>

Her Laca
Az csak Solt mester problémája. Valami kehe van a gépének ,mert másnál pl nálam sincs semmi ilyen problem.

LeonSilver
Akkó' valaki rábaszik 😄 persze rajtam kívül! 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én is így voltam amikor megvettem a GTX780-t, és azóta nem tudom normálisan használni, mert akad vele a TIR! 😄 A pedál után sóvárgás helyett inkább imádkozz, hogy nálad jó legyen! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ja, tényleg 😊

Na kérem. Fasza vga kártya befigyelt. Intel proci beépítve 😊
Ha a posta el nem b**za, akkor ma megjön az X52 pro.
A héten (remélem) megjön a TrackIR5 😄

CloD sztímen megvéve. Már csak egy qrva pedál kellene és lehet csapatni a qrva vereseket 😄

Telepítsd C-re, aztán steam mover programmal oda rakod ahova akarod. Egyébként telepítésnél elvileg megkérdezi, hogy hova akarod rakni....

www.smart-bus.hu

+1... (Saab)

Szepy: a turbó hosszú életû, ha nem tajparaszt a gazdája.

Zpogi
Egy újabb TeamFusion-ös videó:

LeonSilver
Te skacok! Oly régen telepítettem már ezt a kis csodát, hogy elfelejtettem miképpen lehet másik meghajtóra telepíteni!
Szóval segítene valaki? Most vettem meg sttímen és NEM a C-re akarom tenni!

Zpogi
Az FSX fórumon linkelték ezt a VGA tesztet, 65(!) oldal. A kezdetektõl - napjainkig kivesézi a kártyákat.

ATI vs. NVIDIA kezdetektõl - napjainkig

Nemhogy az átlagember, de még a hivatásos sofõrök jó része sem! 40 fokban felaraszolnak a Gellért hegyre a drága kollégák, majd azzal a lendülettel le is állítják a buszokat... 😄

www.smart-bus.hu

Sziasztok ! Tud valaki eladó TrackIr-t ?
Gyerekek, azért ne felejtsük el, hogy a világ halad, a technika fejlõdik... 30-40 éve ugyanez volt a karburátor-befecskendezõ témában... Pedig már akkor is köztudott volt, hogy mást ne mondjak a háborús repülõgép motorok felépítése és fejlõdésük iránya.

Ezért választottam 2 literes turbó motoros autót <#nevetes1>

PhantomAss
ugyanezt gondolom én is. Csak sajnos manapság már nem lehet normális szívómotoros autót venni, a gyárak az emissziós normák miatt a kis turbós motorokat nyomatják.
Egy ideig jó, de használtan nem vennék ilyet semmi pénzért.
Az átlagember nem ért a turbóhoz, ugyanúgy használják mint egy sima szívót, aztán utána néznek ha gond van, és a turbó javítása nem két fillér...

GOOBY, pls

A turbó csak addig jó amíg mûködik. Kényes jószág, ami ha bekrepál, akkor csak drága veszõdség. A hidegen pörgetés és a melegen leállítás különösen jót tesz neki... Márpedig ezt sokszor nehéz elkerülni.

Én személy szerint elkerülök mindent amiben turbó van. Min. 2 literes benzines ami önerõbõl erõs az a biztos. Szerintem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

macleody
Nálam 6 szeró látszik. Mindenki használja ezt a TF patch-et?
Hecker007
Én se látok szervert, de már egy pár napja baszakszik a steam nálam.

Her Laca
Ahogy nézem megkotlott valami.Most azt írja ki,hogy nem sikerült szinkronizálni.

Her Laca
Valaki nézzen már rá a steamre ,mert nem lát szervert az enyém.
Megszüntek a Clodos szerók?

Egy kis off.

A környezetvédelmi elõírások szigorodásával az motorgyártók belekényszerülnek abba, hogy egyre kisebb motorokat építsenek be az autókba és hogy menjen is a verda azért rendesen, valamilyen turbót akasztanak rá. Volt fõnököm Passatjában 1,2-es, a mostani fõnököm Octáviájába 1,3-as turbós motor van. Azt mondják, hogy megy a gép, ha pörgetik, de akkor meg visít a gép a magas fordulat miatt, arról nem is beszélve, hogy élettartamban mit fognak majd ezek a motorok bírni.

Most viszont találtam egy jó kis cikket, , hogy azért van ahol másképp is meg tudják oldani ezt a dolgot.

Her Laca
Steamen már fut a béta tesztszerver.
Akkor hamarosan ki is adják gondolom.
Ma repültem egy fél órát,mit mondjak bele kell rázódni ismét😊
olyan voltam mint hülyegyerek a céllövöldében😊

Her Laca
Tudják õk miért is csinálják,és épp emiatt bízom is bennük.
Elkötelezettek a sim a repülés mellett.
Minden tiszteletem az övék.
Látod tõlük nem sajnálnám a pénzt sem.