IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem tudom pontosan de utána nézek,mekkora is volt a csak repülõ gépekben az arány.
Na szóval ezt is be kéne állítani egy egy térképen.
De jó is lenne istenem😊 Lenne cél bõven a jakokból,meg Il2 bõl😊
Micsoda statokat lehetne csinálni:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Vagy csak tedd át másik helyre az egész hóbelebancot oszt nem kell neki semmi utána.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
D:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover
Mindkét hely a conf.ini-ben tárolja
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Azok a felhõzetek nagyon ott vannak,ugye Nate teszteli a betat és aszonta ,hogy a láthatóság is nagyot javult (nem mintha engem zavart volna ahogy most van),na meg amint mondod ,ha jönnek új gépek ,térképek +még hegesztenek rajta ezt azt ,akkor a Bost megölik. Szerintem.
Szvsz meg rút ,a futásával nincs problem😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A képek közt biztosan találsz olyat, amire szükséged van.
ADDIG IS...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egy nagy segítséget kérnék tõletek. Itt elég nagy szakik vannak. 😛
Olyan kéne nekem, hogy egy B17-es bombázó keresztjének a nézete. A valós lenne a legjobb.
Hogyha valaki tud ilyen képet vagy bármit ezzel kapcsolatban az segítsen már. 😊 Meg hogy hívják azt a ketyerét amivel nézték a bombázás tartományát. Az az egész gép vagy eszköz amibe belenézet a tiszt. Arról kéne az info.
Bocsi, ha keszekusza, de nem sokat konyítok a repüléshez.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Na kérem. Fasza vga kártya befigyelt. Intel proci beépítve 😊
Ha a posta el nem b**za, akkor ma megjön az X52 pro.
A héten (remélem) megjön a TrackIR5 😄
CloD sztímen megvéve. Már csak egy qrva pedál kellene és lehet csapatni a qrva vereseket 😄
www.smart-bus.hu
Szepy: a turbó hosszú életû, ha nem tajparaszt a gazdája.
Szóval segítene valaki? Most vettem meg sttímen és NEM a C-re akarom tenni!
ATI vs. NVIDIA kezdetektõl - napjainkig
www.smart-bus.hu
Egy ideig jó, de használtan nem vennék ilyet semmi pénzért.
Az átlagember nem ért a turbóhoz, ugyanúgy használják mint egy sima szívót, aztán utána néznek ha gond van, és a turbó javítása nem két fillér...
GOOBY, pls
Én személy szerint elkerülök mindent amiben turbó van. Min. 2 literes benzines ami önerõbõl erõs az a biztos. Szerintem.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Megszüntek a Clodos szerók?
A környezetvédelmi elõírások szigorodásával az motorgyártók belekényszerülnek abba, hogy egyre kisebb motorokat építsenek be az autókba és hogy menjen is a verda azért rendesen, valamilyen turbót akasztanak rá. Volt fõnököm Passatjában 1,2-es, a mostani fõnököm Octáviájába 1,3-as turbós motor van. Azt mondják, hogy megy a gép, ha pörgetik, de akkor meg visít a gép a magas fordulat miatt, arról nem is beszélve, hogy élettartamban mit fognak majd ezek a motorok bírni.
Most viszont találtam egy jó kis cikket, , hogy azért van ahol másképp is meg tudják oldani ezt a dolgot.
Akkor hamarosan ki is adják gondolom.
Ma repültem egy fél órát,mit mondjak bele kell rázódni ismét😊
olyan voltam mint hülyegyerek a céllövöldében😊