IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na jó:) Én nem kívánok térítő lenni ,pláne nem Viktor iránt:) én is látom a visszásságokat,viszont felőlem mindenki azt csinál,annak hisz akinek és amiben akar:)
Én megaszontam,hogy lehet narancs,lehet szegfű,de lehet felőlem árpádsávos zászló is ,én ennek az országnak többet nem adok a sajátomból semmit. Lehet engem mindennek nevezni (föl is vállalom) de én meguntam. Tettem én ezért az országért épp eleget,ott a kezem munkálya sok helyen amit nap mint nap láthat bárki ,fizettem mint a katonatiszt,viszont táppénzt mióta dolgozom sosem kaptam ,nem vettem igénybe,a családom egyetlen tagja sem volt úgy kórházban ,hogy én azt zsebből ne fizessem, iskolákban is csak a pénzt húzták le rólam,úgy hogy én aszontam osszák be ,azt a 30 évet amit adtam nekik,többet semmit. És kalap kabát:) Lexarom az egészet.