IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Innen is szeretném biztatni a Team Fusion csapatát <#eljen>#eljen> Szép is lesz, jó lesz ez, ha rendben elkészül.
Mondjuk jobban szeretek elõre nézni,mint a múltba😊
A 2. VH - ból asszem doktorálhatnék😊,de abban is a légi hadviselés a kedvencem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most már igencsak megnézném mûködés közben, hogy mire jutottak...meg az i5-el milyen<#rolleyes>#rolleyes>.
Neked a történelembe-a vh kívül-mi a kedvenc korszakod?
Régen sokat játszogattam az elsõ résszel.
Itt láthatod a játékból!!vet bemutatót. A vidi elején pedig a régi Róma intróját <#alien>#alien>, a durva az, hogy a Rome 2 jóval szebb még az R1.inrónál is. Na igen 9 év.
Magam részérõl messze a legnagyobb játékélmény-és fejlõdés az elõzõhöz- a Rome 1 volt. 9 éves de még tavaly is elõszedtem moddal. Na azért az valami<#alien>#alien>...most jön az új. Na azt egy kicsit várom. Kb mint 6 évesen a Jézuskát.<#nevetes1>#nevetes1>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szóval?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mit mondjak ,nem esett le az állam.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mindenki húzza be a féklapot, oldjon le! <#nevetes1>#nevetes1>
Senkinek semmi problémája nincs, vélemény csere van. Visszaolvastam a vitát és nem értem mi itt a flatter. A he112 véleményezte, hogy szerinte a fák télen nem lombosak, még angliában sem. Erre Tom kissé nyersen reagált és Nohab is beállt a kötelékbe. Nem kell ez az inverzó barátaim. Ha valakinek nem tetszik egy vélemény, hát ne reagáljon rá. Ha még is, akkor csak higgadtan ne turbulensen.
Uff, szóltam, jó leszállást <#idiota>#idiota>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De még csak a windóz rendbeszedésénél tartok.. Annyira rühellem az ilyen újratelepítéseket. Mire az ember megcsinálja olyanra a windózt, mint amilyen volt... egy nap
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Sokkal közelebb állnak a fényviszonyok meg a színek a valóshoz!
A téli táj az mondjuk szerintem is színes túlzottan is, de biztos megvan az oka hogy úgy maradt.
szerintem annak van problémája aki megsértõdik mint egy picsogós kislány, amikor valaki belegázol a lelki álomvilágába azzal, hogy egy általa téli képnek mondott skinrõl felvilágosítja hogy valóban micsoda is.
ok?<#pias>#pias>
Ez teljesen kész! <#taps>#taps> A bokám lefosom a manustól <#taps>#taps><#taps>#taps>
Kb. ahogy az "amerikai éjszaka" effekt készült anno a filmeknél. Az éjszakai képeket nem éjszaka, hanem nappal vették fel, csak felraktak egy sötét szûrõt az optikára, így éjszakai benyomást keltett az egész...
Vagy a Budapest by night képek. Azok sem teljes sötétségben készülnek, mert akkor kurvára nem lehetne látni semmit. Hanem szürkületben, csak felraknak az optikára egy szûrõt. Olyan képeket lehet vele csinálni, amilyet az ember sose lát. Csak az emberi szem nem így mûködik. Meg kapunk még több felhõt...
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Kicsit régen jártam erre 😊 Mondanátok egy egy két mondatos összefoglalót:
Hol tart most a CLOD? Az új pecsekkel már nincs gond? Ez a málta kieg, vagy plusz kb mikor lesz?
Az "régi" Il2vel már nem foglalkozik senki? Ahhoz vannak új pecsek és modok?
Köszönöm! 😊
Ja és ma megjelent a B-17 a Légi Erõdök sorozatban. Odaállítom a 109es mellé 😊
LacAI egyszerûen megoldja a kérdést 😄 De még mindig megveszem inkább, pedig nem érdemlik meg 😉
Azé' azt a 3k-t megéri a szoftver 😉
www.smart-bus.hu
Ezt miért kell ilyenkor beírni? Lehessen feltételezéseken feleslegesen vitatkozni?
Amerika I. és II. vh-ús szerepérõl tegnap hallottam egy történésztõl egy frappáns meghatározást, ha valakit érdekel, akkor szívesen leírom majd holnap. Tanulságos, az biztos.
Az alsó az konkrétan egy nyári skin fehér pacákkal. Most komolyan ezt véded ennyire? Úgy sz@r télinek ahogy van. Ha neked ez tetszik akkor viszont nincs mit mondanom,én kiszálltam,további jó fórumpzást.
Pont erre bukok. Engem nem érdekel, hogy a DB605-ös mekkora LE többletet nyert az MW50 bekapcsolása után, engem az édekel, hogy ki az benne ült az KI volt?