IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Uraim, azért 2 pici dolgot vegyünk figyelembe Ukrajnaügyileg. 1, nincs csak fekete, csak fehér, csak jó, csak gonosz. 2, meddig civil a civil?
    Nem tudom, kinek van igaza, mert kevés az ismeretem hozzá. Lehet, hogy a helyi gyurcsánykormány ellen megy a hirig, és teljesen oké a dolog. Az is lehet, hogy az arab tavaszt importálták Ukrajnába, és a nyugati pénzen felheccelt csőcselék akarja letenni a nem nyugatbarát elnököt. Bár szvsz sokkal valószínűbb, hogy a kettő szépen összekeveredik, és az egyiket kihasználva dolgoznak alá a gumitalpúak a másik vonalon.
    De ha nem is akarunk ítéletet mondani, attól még mi az, hogy civil? Aki egy kiló kenyérrel hazafelé igyekszik a családjához, az biztos. De aki hetek óta kint van a barikádokon, és molotovval ritkítja a túloldalt, az mitől lenne ártatlan civil? Az egyenruhások is halnak szép számmal, nyilván nem azért, mert halálra röhögték magukat a virágot lóbáló tüntetők láttán. Ha kint vagyok az utcán puskával a kezemben, a célt biztos nem ruházat, hanem tevékenység alapján választanám. És egy pajzszsal-kővel-molotovval közeledő figurát parancstól függetlenül igyekeznék mihamarabb célkereszt/célgömb elé kapni.
    Egy felfegyverzett, mégha civil ruhás támadó lelövése azért nem egy kategória a vöröskeresztes ápolólány lelövésével, mert az tényleg gáz.
    Szóval anélkül, hogy bármelyik fél pártját fognánk, aki odamegy "harcolni", az számíthat rá, hogy ő is célpont lesz. Akár jogosan megy ki, akár nem.
    (A régi magyar közmondás szerint, aki k*nak áll, ne csodálkozzon, ha megb*k...)

Ui: Az indexes képgaléria szövege: Európában emberemlékezet óta nem volt ekkora erőszak. ...a legutolsó óta! Ha felsorolnánk a legutolsó 50 évet, ráférne egy képernyőoldalra?