91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #71851 Hm, azt hittem ezt már megbeszéltük... Te linkelted azt a cikket, amelyből kiderül, hogy az általad nagyra becsült Bokros Lajos egy év alatt legalább 40 százalékkal rontotta le a forintot - na nem az euróhoz, mert akkor az még nem volt, hanem - a német márkához és a dollárhoz képest. Plusz a csúszó leértékeléssel a következő pár évre még berakott a rendszerbe egy jó 30-40, de lehet hogy még ennél is magasabb forintgyengülést. Most akkor azért jobb Bokros, mert jobban gyengítette a forintot? Csinált ő majd 40 százalékos inflációt is. Mennyi is volt az infláció legutóbb? Ja, hogy nulla. Akkor ebben is jobb Bokros, meg a többi, általad favorizált közgazdász...
Arról nem is beszélve (ha már pénzügyek), hogy 2002-től nyolc éven keresztül képtelenek voltak az a nyavalyás hiányt 3 százalék alá vinni. Szakértelem, mi? -
#71850 No igen és akkor az Ukrán hadseregről még nem is beszéltünk. Azért azok sem egy elhanyagolandó tényezők ,nem egy magyar sereg szintjén állnak. -
VO101 tvr #71849 Teljesen jól látod. Ukrajnát odaadják Sziriáért. Ha Putyin nagyon tökös lesz, akkor behúzhatja mindkettőt és cári magasságokba emelkedik.
Az oroszok anno benyelték az exYugo/szerb fiaskót. Azóta viszont erősebbek. -
#71848 Hogy segíthetnének? De most komolyan? Már mint a diplomácián kívül.
Ki merne oda csapatokat vinni? Az oroszok azt nem hagynák,és lenne ebből egy nagy balhé rögtön. -
VO101 tvr #71847 A hadsereg mit fog tenni? Az a hadsereg olyan mély szovjet/orosz gyökerekkel rendelkezik, mint amilyen mély német gyökerekkel rendelkezett a magyar honvédség a II. vh-ban. A következmények ismertek.
Megjegyzem más választásuk nincs is. -
Feró Flex #71846 Rendkivüli álapotot hírdet a kormány és ennyi mehetnek a tankok Kijevbe,kérdés az a hadsereg mit fog tenni?Az öregek is előkerülnek mert most ezek fegyvert szereznek az biztos!A pajzsos dologból meg látszik hogy szegények nem tudják mivel állnak szemben.
Husáng Vs Ak holt tert megint európa.:O(Kellett haccelni a népeket az Eu-nak de most persze érdemben nem segítenek lásd 56'. -
#71845 Mondjuk az éremnek meg ott a másik oldala,amikor még kezdődött a csetepaté,akkor a tüntetők cseszegették a rendőröket ,és nem pávatollal simogattak ők sem. Aztán van az a közmondás,hogy amilyen az adjon isten ,olyan lesz a fogadj isten is. Nincs ezen mit csodálkoznunk,szépen leölik egymást ,lesz pár ezer halott, és kész.Tudom cinikus de sajana ez van.
Elindul a lavina és nem lesz aki megállíthatná,mert az egyéni sérelmek amik egyre nagyobbak,egyre több lesz felülír minden józanságot. -
#71844 No meg ne felejtsük ,hogy most a fiatalok vannak kint többségben,de azoknak az apjaik bizony még a szovjet seregben ügyködtek,és ha ezek láttán az öregek AK-t ragadnak akkor tényleg lesz baxdmeg. Elsöprik a belügyes csapatokat. Szerintem a hadsereg még nem fog mozdulni,legalábbis a kormányuk nem meri bevetni a lakosság ellen. Bár ?javascript:document.newmessage.submit(); -
Feró Flex #71843 Rövidesen kiderül a hadsereg hává is áll és akkor beindul a daráló.Hallom a rádióba szerteszét halottak heverenek az utcákon,a belügyi mesterlövészek lövik őket és fejre mennek.Óriási balhé lesz itt 12-24 órán belül és valóban lógni fognak néhányan a lámpavason. -
#71842 Lavrov azt mondja,nem akarják magukat ráerőltetni Ukrajnára,mint a nyugat: CIKK
Szerinte a nyugat heccelődik.A szokásos hidegháborús játék megy megint a háttérben gondolom. -
VO101 tvr #71841 Komolyan gondoljak nyugaton, hogy Ukrajnát csak úgy odadobja Oroszország? Ezer éve orosz terület. Bár lehet, hogy a szíriai keménykedésért törlesztenek az oroszoknak. -
#71840 Azokkal a pajzsokkal vajon mik voltak a terveik?
A legaljasabb dolog amikor testvér öli a a testvért,amikor egyazon nemzet gyilkolja egymást. Végignéztem ezt a videót és könnyes lett a szemem. -
#71839 Arra megy ki ,hogy van két pénzleső tábor ,az egyik az eu ból húzna hasznot a másik az oroszból. No most jóóól feltüzelték a muzsikokat oszt azok szépen halomra lövik egymást ,(bár a barikádokon egy vezetőt se látni mint az megszokott) és amelyik fél parasztajai győznek az fog örülni.
Az ukrán szerencsétlennek nem lesz jobb se így se úgy. -
Feró Flex #71838 "Csak" így agyonlőni fiatalokat.Tetvek! -
#71837 Amúgy mire megy ki ez az egész forradalom? Hogy melyik befolyási övezet alá tartozzon Ukrajna? Annyival rosszabb orosz befolyás alatt,mint az EU alatt,hogy érdemes harcolni is érte? -
VO101 tvr #71836
A videón milyen fegyverrel lövöldözik vajon a népet? Volt ahol AK47-et írtak, de az hangra is más. AK74? Ezek célzott lövéseitől viszont nem ugrabugrál el az áldozat. -
#71835 A topik címe már lehetne Il-2 Sturmovik + közélet és politika is :D -
#71834 Látnak azok,adózni csak muszáj. -
#71833 Most hallom:) Ma van a pipások világnapja. -
#71832 És még egy adalék! Ismeretségi körömben ,az építkezéseknél már ott tartunk,hogy ha valaki számlát akar,vagy utalni akkor azzal szóba sem áll senki.Mert dübörgünk!:) -
#71831 Na figyu Leonom. Az,hogy a forit ,hogy áll az orjóhoz képest nagy vonalakban semmi más ,csak pénzkereset egyeseknek. Húgoméknak van egy ismeretségük ,és az mindig szól ,hogy mikor mire kell váltogatni a pénzt ,ők ugyan nem nagyban csinálják ,de azért csurran cseppen. Na most képzeld azt ,hogy előre tudod ,hogy mi lesz ,és még van is gempád dögivel .Szépen meg van ez komponálva ,a paraszt az meg mindig megszívja. Én már nem foglalkozom semmivel ,pont beleszarok az egészbe,beleöregedtem ,felneveltem már nagyjából mindkét kölköt (na jó a csaj még a nyakamon)én már csak eléldegélek akármi is lesz. Én megfogadtam,hogy soha többet nem szavazok senkire sem ,ígérhetnek akármit. Tudom ez sem jó megoldás,de legalább van egy indok miért nem állok be a sorba mint egy birka.Mert tőlem ezek egy forintot nem látnak az ziher!! -
#71830 Azt mondja egy ukrán "tüntető": "eddig tűrtük a korrupciót és azt, hogy szétlopják az országot".
A mienket már szétlopták. Közösen, kéz a kézben. -
#71829 Ez egészen biztos Lacám, de most ez a fasz csinálja nekünk a fesztivált. Nézd meg az a tetves ojrót bakker, mennyire drága.
Ez vagy nagyon tud szopni, vagy valami olyant tud a dakota vezérről, ami miatt nem merik piszkálni. -
#71828 -
#71827 A biztos,hogy kuszaszem egy érdekes jelenség:)Bár véleményem szerint a többi volt gazdasági "szakemberünk" sem volt egy csöppet sem jobb.
Én ha már gazdaság akkor ezt a Vargát preferálnám,csak neki meg meg van kötve a keze,meg ugye a Matolcsi az valamiért megváltó a Viktor szemében. -
#71826 "A Magyarországot is finanszírozó külföldi befektetők fejében többé-kevésbé összemosódnak a problémás helyek. Az ukrán válság miatt egyel több okuk lesz arra, hogy tartózkodjanak a magyar állam pénzelésétől, vagy akár arra, hogy a forint ellen spekuláljanak (ez utóbbiban sokat segített nekik a Magyar Nemzeti Bank is a váratlanul nagy kamatcsökkentéssel)."
Nekem ne mondja senki, akármennyire is ért (vagy úgy gondolja, hogy ért) a pénzügyekhez, hogy ez a matolcsi nem egy retardált faszparaszt! Qrva kíváncsi lennék arra, hogy mégis kinek a kedvében akar járni, mert hogy nem a pógárokéban az ziher! -
#71825 Az a baj Dumbókám,hogy elhitették a népekkel,hogy van beleszólásuk a dolgok alakulásába ,de NINCS. Valóban csak annyi az alternatíva,hogy kivel szopunk kevesebbet,de hogy szopni fogunk z tuti. Már Torrente is megmondta.
-
77pxdumbo #71824 A közepe meg irány a Duna -
77pxdumbo #71823 Ebben, mélyen egyetértek, nem is lenne a parlamentben ma senki. Bal oldal, bal -> bal lámpasor, jobb oldal -> jobb lámpasor. -
#71822 Az Antal kormány az tévedésből lett. A verzió szerint az SZDSZ nek kellett volna győzni,hisz volt egy jó kis színfalak közti megállapodás,csak valami baki csúszott be ,oszt a népek emezeket szavazták be. A taxis blokád se csak úgy lett! Aztán Gyulánk egy vadászat alkalmával elmagyarázta Antalnak,hogy mit is kell csinálni ,mert nehogy már a nagyi egye meg a farkast. Ez hótkomolyan így volt. Ha komolyan vesszük mi is a hazaárulás jelentése ,akkor igen sok emberkének siralomházban kéne lenni! -
#71821 -
77pxdumbo #71820 Lesz legaláb szép és jó világ. Már annak aki orsósbán meg nyertes vagy éppen simliska pereputty. Nem kell aggódni a többinek sem, rabszolgákra is szükségük lesz, és annyit azért majd dobnak az asztal alá is, az ebek éhen ne dögöljenek. Az elmúlt 4 év még csak a teszt volt, mennyit is tűr el a birkanyáj. Azt hittem választásokra kijózanodnak az emberek. Az elmúlt 24 évet figyelve, be is kellene tiltani a szavazást, csak pénz és időpocsékolás, amíg az emberek hajlandóak ezekre a szarháziakra egyetlen voksot is adni. Ebbe bele tartozik az elmúlt 24 évben mindenki. De szvsz a következő 4 évben be is fogják, oszt jóvan.
Ha jól emkékszem a privatizációt ,éppen az Antal idejében kezdték el, nem véletlenül kapott szobrot a "hálás utókortól". -
#71819 Besza valamint behu :D :D
-
#71818 Ők feltehetőleg rossz segget nyaltak :) -
#71817 Szóval akartam mondani mert ezt kihagytam .
Régen a jó isten választotta a vezetőt ,meg alanyi jogon járt a nemeseknek az előjog, ma ugyanezen jogokat az emberek adják nekik oda és boldogok,hogy biza befolyásolhatták a történéseket. Pedig a lófaxt :XD
Ugye .
-
#71816 Persze ,hogy van,de mint mondtam ez régen is így volt ,csak akkor más volt a nevük a haszonélvezőknek ,most meg a demokratikusan megválasztott véglényeknek hívják őket. Nem kell nagyon visszamenni az időben,de sose volt igazságos semmi,ezt el kell fogadni.Még a 20.század hajnalán az ipari forradalom kezdetén ,ha megnézed ,hogy dolgoztatták az embereket ,csak ,hogy akkor előjött a szakszervezet ugye (az sem ok és érdek nélkül ) és kénytelenek voltak egy kicsivel többet adni. De volt itt jobbágy ,rabszolga ,amit akarsz . Meg volt földesúr ,Király,Tekintetes úr, Kormányzó őfőméltósága ,aztán elvtárs.Most megint urak vannak. Nekem pl a Felcsúti polgármester aki ha jól rémlik vízvezeték szerelő tetszik most:) Qrvára tudott vizet szerelni ,hogy ott van a toppon a leggazdagabbak közt:) Van egy két vizes ismerősöm,némelyik tehetős is,de azért nem egy kategória:)) -
#71815 Nem tervezek a Jobbikra szavazni,de azért valahol kíváncsi lennék rá,mit csinálnának a gyakorlatban.Az biztos,hogy az EU példátlan nemzetközi botrányt csapna,az itthoni ellenzékkel együtt. -
#71814 Már a komenizmusban is ment ez a gatyaszíjas szlogen. És qrva érdekes, hogy mindig csak mi húzunk a szíjon. Ezek a szarok meg nem.
Meg lehet nézni mi pénzeket tesznek zsebre. Ez a nyomorék fasz, aki most megbukott ez csak egy szerencsétlen marha. Mert remélem senki nem gondolja azt, hogy a többi szar alaknak nincs ugyan így pénze itt-ott, legyen baloldali vagy jobboldali politikus.
Most állítólag kisebb lesz a parlament. De biztos vagyok abban, hogy a zsetont ugyan úgy el fogják baszni. Abban is biztos vagyok, hogy az egyik első intézkedésük a saját fizetésük megemelése lesz, miközben ma, kurvaországban (sic!) emberek élnek folyamatos műszak mellett havi 70-80e Ft nettóból.
-
#71813 Van nekem egy elméletem,ami nem is igazán elmélet.
A mostani világrendnek a bolygónk lakosságának kb 1-2% látja hasznát.
Meg kell nézni hány ember is dönt ,hoz törvényeket a demokrácia nevében.
Na most az átlag emberek előtt nem sok választás van,jószerivel semmi,be kell állniuk ennek az 1-2% nak a jólétét biztosítandó kiszolgálóvá.
De ez sose volt másként ,max nagyon az elején amikor még kevesen voltunk a földön. Korok változnak a lényeg marad ennyi. -
#71812 Tudod Leonom az a szomorú helyzet,hogy ugrálhatunk itt mi amennyit csak akarunk ,de annyira kiszolgáltatott az országunk,hogy én úgy látom mi csak (mármint az emberek ) baxhatjuk. Persze az arányok nem lényegtelenek,mert ugye jobb ha csak kicsit baxunk rá,mintha nagyon.De ,hogy rábaxunk az ziher:) Én 20 on éves korom óta azt hallom,hogy most még egy kicsit húzunk a gatyaszíjon,de könyörgöm ,már mindjárt 50 vagyok:) Bár én nem panaszkodom .