IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na figyu Leonom. Az,hogy a forit ,hogy áll az orjóhoz képest nagy vonalakban semmi más ,csak pénzkereset egyeseknek. Húgoméknak van egy ismeretségük ,és az mindig szól ,hogy mikor mire kell váltogatni a pénzt ,ők ugyan nem nagyban csinálják ,de azért csurran cseppen. Na most képzeld azt ,hogy előre tudod ,hogy mi lesz ,és még van is gempád dögivel .Szépen meg van ez komponálva ,a paraszt az meg mindig megszívja. Én már nem foglalkozom semmivel ,pont beleszarok az egészbe,beleöregedtem ,felneveltem már nagyjából mindkét kölköt (na jó a csaj még a nyakamon)én már csak eléldegélek akármi is lesz. Én megfogadtam,hogy soha többet nem szavazok senkire sem ,ígérhetnek akármit. Tudom ez sem jó megoldás,de legalább van egy indok miért nem állok be a sorba mint egy birka.Mert tőlem ezek egy forintot nem látnak az ziher!!