IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #71799
    94-ben visszajöttek az elvtársak, ahogy ez meg volt írva a nagykönyvben. Az is meg volt írva a nagykönyvben, hogy az SZDSZ-nek kell majd nyerni 90-ben, csak valami nem egészen úgy jött össze és az MDF nyert végül. Hogy az előre eltervezett "rend" helyreálljon, bedobták a taxis blokádot, megbuktatandó az Antal kormányt, de nem jött be nekik. A "független" Göncz papa és a szintén "független" sajtó hathatós támogatásával aztán elkaszálták őket és így jöhettek Gyulusék vissza, majd megkezdődött az "eredeti" ( 80-as években megírt forgatókönyv ) tervek szerinti országkifosztás. Ja, közben elfelejtettek kormányozni, az infláció elszaladt, aztán amikor a nagy országkifosztás közben valakinek az elvtársak közül eszébe jutott, hogy most azért mégis csak ők kormányoznak, már majdnem fizetésképtelenek lettünk. Na, akkor jött a Bokros és az ő kis csomagja. Hogy mi volt ez ? Az embereket rendre hazavágni a maradék pénzüket elszedni és a még megmaradt állami vagyont - köztük az energiaszektort - gyorsan privatizálni. A pénzügyi helyzetünket nem az ő fene nagy okossága hozta helyre, hanem a gyors privatizációból befolyt összeg és az IMF hitel. Az AB egy csomó ötletet elkaszált - ennyit a jogállamról - a privatizáló cégeknek meg "fix" árrést garantáltunk, mert mi annyira gazdagok voltunk, hogy még ezt is megtehettük. Nekem ebben az időben született a fiam, nejem így gyesen volt én meg havi 250-300 órákat dolgoztam, hogy tudjunk építkezni, fizessem az OTP-t és a rezsit, meg eltarthassam a családomat. Ennek a tetvedéknek volt az ötlete, hogy ha egy családban meg van a 1000 Ft/hó jövedelem, akkor már nem jár nekik a családi pótlék és a gyes sem, aztán ha meg tudtam volna túlórázni, éhen is hallhattunk volna felőle, mert ezt a pénzt nem az íróasztal mellett kerestem azért meg 8 órában. 98-ban el is zavarték őket, jött az első Orbán kormány, aminek a végén azért maradt 320 milliárd forint tartalék, amire még soha nem volt példa ebben az országban, amit Megyó jól ki is osztogatott a népnek. (pl. 19.000 Ft a nyugdíjasoknak, emlékszel ? )Az elvtársak megint addig-addig osztogattak, meg fosztogattak, míg megint az IMF-hez kellett segítségért fordulni, de hát ez már csak így van, ha a baloldalon olyan nagy okos emberek irányítják az országot, mint a Bokros, Meggyesi, Békési...