IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Látom tesó te igencsak kevered a szezont a faxommal. Aszt hiszed ,hogy én a technikai fejlődés ellen vagyok? Szerintem összetennéd imára a kis kezeidet ha azt a sok kütyüt neked adtam volna amit felhalmoztam .
Különben meg ha jobban belegondolok ,igenis lassan fölöslegesnek is érzem ezen dolgokat ,és meg is indoklom.
Annó ha kiadtak egy játékot akkor az ki volt adva ,és meg is volt csinálva. Én nem emlékszem a régmúltból nagyon olyanra,hogy várta az ember a javításokat. Voltak jó ,ötletes ,szórakoztató játékok és kész. Volt egy hardvered és évekig el voltál vele ,nem is foglalkoztatott a dolog különösebben.
Most meg veszi az ember a csúcs VGA-kat és problémás a játék,hiába a sok százezres hardver alatta. Pl CLOD csíkok radeonon,meg egyéb anomáliák.
Vagy veszel egy raklap pénzért egy joyt ,oszt szedheted szét mert rövidek a kábelek benne. Régen a mikrofos csinált egy FFB-s joyt és érdekes azok még most is működnek bőven 10 év múlva hibátlanul.De sorolhatnám napestig ám ,asszem mindenki tudja miről is beszélek.
Vagy ott van a jó öreg IL2 ő. Népszerű volt ,tömegeket vonzott ,szerettük,van aki még most is szeresse. Nem jöttek havonta a javítások hozzá ,olyan volt amilyen de mindenki imádta. Emlékszem arra amikor feltörték ,és el kezdték moddolgatni. Akkor mondta valaki ,hogy na itt a vége a játéknak. És be is igazolódott sajna.
Mondjuk ezt most minek is írtam?
Na egy szónak is 100 a vége ,nekem ebből úgy elegem lett:)
Nem is veszek többet drága hardvereket ,amire nekem szükségem van azt a mobilom is tudja:)