IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
(Ha nem, akkor elég lett volna csak azt kiadni új modellekkel...)<#zavart1>#zavart1>
Amit írtam leginkább poén, de nyomokban a véleményemet tartalmazza.
Szinte az összes szimnek az a baja, hogy a motorok alapjai már régiek, és egy új írása helyett, a régit tákolják... Nyilván egy új motorra nincs pénz, a rajongók így is megveszik, maximum morognak, és ezzel a kör be is zárult...
Tudom, hogy sokan nem szeretik a RoF-t, de a piacon lévõ szimek közül az a legkiegyensúlyozottabb a teljesítmény, tudás, látvány, használhatóság, terén. Kevesebbet tud mint a többi, de azt stabilan, jól skálázva, stb...
Na most ez a kevesebb "tudás" egy I. VH-s korszakban még nem tûnik fel, mivel a technikai nem igényli azt a pluszt... Viszont, ha a BoS ebben nem fog igazodni a fejlettebb technikához, akkor az szimulátoros szemmel visszalépés lesz, ami azt jelenti, hogy kiesik egy fejlesztõ csapat az érdeklõdési körömbõl... :)
Ha nem lesz klikkelhetõ kabin, azt még fel tudom dolgozni valahogy, de ha a gépek kezelése tényleg csak ilyen régi IL2 szinten lesz, akkor bármennyire is tisztelem a munkájukat, én nem fogok pénzt adni érte!
www.smart-bus.hu
Ez meg itt egy freetrack próbálkozásom az elsõk közül:
Link
www.pumaszallas.hu
Olyan vitorlában van az állásszög, amilyet még nem láttam.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Üzemanyagnyomás nulla környékén. :D
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Egyszerûsítésben az AeroFly FS a király, bár ott is jó a repülési modell, ami számomra a lényeg.
Még az épületek részletes rombolhatóságára sem nagyon van példa... :)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A sérülésmodellre viszont kíváncsi leszek, hogy kalapálják-e még. A mesza 650-el elkapja a fát, majd megáll 20 méteren belül és egyben van a törzs, (azt mondták a videóban, hogy a lángok még nincsenek leprogramozva), meg ahogy elnéztem a LaGG modelljét és ahogy feltúrja a földet, a szárny itt is csak 2-3 darabra fog törni, azt' annyi. Ez messze van a ROF-os "hajlik a szárny"-tól...
www.pumaszallas.hu
Sok éves tapasztalat alapján, Pest felõl érdemes az autópályán menni a várható forgalom miatt, vagy elég a régi 5-ös is ?
A honlapon látom, hogy lehet jegyet elõrendelni. Azon kívül, hogy valamennyivel olcsóbb az így vásárolt jegy, a kapun való bejutásban is gyorsít?
Kösz
http://www.youtube.com/watch?v=7QWlhoix6YU&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ZndqJ2MKj0g&feature=player_embedded
A 2. videón a revi és a fények kifejezetten tetszenek.
www.pumaszallas.hu
De jó, hogy Clodban ilyen már nincs, még ha a szerverrõl is kilépsz, akkor is megkapod a killt :)
www.pumaszallas.hu
Vranac bemásolt a SOWC fórumba pár beszélgetést, hát elég érdekes.
Itt az eredeti link, de oroszról van google fordítóval lefordítva angolra: http://sowc.forumotion.co.uk/t506p15-some-good-info-on-bos#4202)
Az egyik beszélgetésben egy ebot nevû srác amiatt fanyalog, hogy ez nem kéne játékként kezelni. Aviasim válasza: "Ez csak a te véleményed. Mi játékot készítünk, ha "nem játék" kell, akkor menj az ED-hez (Eagle Dinamics). Albert és Alexander tucatszor elmondták, hogy a fejlesztés iránya a JÁTÉK szimulátor".
Hét, ennél világosabban azt hiszem nem lehet fogalmazni. Már csak azt kéne eldönteni, hogy Alexanderék hazudnak, vagy Jason :)
Ami a ki és bekapcsolható kiegészítéseket illeti, kicsit ködösen fogalmaznak. Loft azt írja, hogy egyértelmû válasz nincs (még dolgoznak az interfészen), csak az, hogy ezeket a segítségeket úgy kell felfogni, mint az automata váltót a kocsiban, attól a fizika még valós, az autót vezetni ugyanúgy kell, és az automatika csak segít, hogy ne tereljék el a figyelmed a lényegtelen dolgok (igen, nálam ezt hívják árkádnak, de mindegy :) ). Hogy végül a segítéseket használod-e, az a játékos döntése (tehát ki és bekapcsolható lesz, arra viszont nem adott választ, hogy ezt ki lehet-e kapcsolni szerver szinten). A nehézségi beállításokhoz fontos adalék, hogy lesz egy naaagy központi statisztika szerver, és ha azon a pontjaidat, online statodad fejleszteni akarod, akkor csak olyan szerveren repülhetsz, aminek a nehézségi beállításai egy központi sablon alapján lesznek megszabva. Ha ettõl a host eltér, akkor amit játszanak, az kvázi központi statisztikába nem fog kerülni. De hogy mit lesz lehetõsége a hostnak állítani, letiltani, azt nem árulta el.
Loft egy másik válasznál megismételte ezt is, hogy "Játékot készítünk. Realisztikus, pontos, összetett, de (csak) egy játék".
Ami a fedélzeti rendszereket illeti, az hasonló lesz mint a ROF, kb annyi kezelõszerv lesz benne. "talán egy kicsivel több". Az FM, DM és a fegyverek kidolgozása ROF szintû lesz, ROF-ból van átvéve de a 2.vh-s gépek miatt sok újdonság került bele (nagy sebességû repülés, bonyolultabb mûszerek, behúzható futómû, stb).
Nos, ez van az orosz fórumokon.
Érdeklõdve várom, hogy Jason mit válaszol majd il2 fórumon (délután rákérdeztem, hogy pontosan mit ért azalatt, hogy a játék hardcore szimulátor lesz).
ui.
Akiket érint, azoknak üzenem, hogy hétfõtõl péntekig nem leszek itthon, a csütörtöki repüléshez az egyezkedést Savas-ra bíztam, Werrának az õ elérhetõségét adom meg, neki megy majd a bevetési terv.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most erre én mit mondhatnék:)
Ízlések mint tudjuk.
A Clodot is fikáztam ,mert azok is egy szarfost csináltak ,(bár tegyem hozzá ,én az elejétõl fogva elég gondtalanul játszogattam vele) pontosabban nem azt kaptuk amit ígértek.
Nekem az angelus csata történelmileg meg mindenhogy a nagy kedvencem ,én szeretek abban a környezetben játszani ,ergo jól éreztem magam :) Hogy más rá se nézett az momentán pont nem érdekelt:)
Mindamellett a Clod mostanra elég jó lett szerintem, és a két fülke közötti különbségrõl meg nem nyitok vitát. ala Virág elvti.:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Már másodjára fordul elõ, hogy ha valakit lelõttem, kényszerszállt, és utána hosszú percekig ott ült roncsban, hátha én nyomok elõbb reflyt, mert akkor ugye nem aerial kill...
Si vis pacem, para bellum.
addig is legyen itt orok emlekul paksi endre mikor kicsit elkapta a delirium koncert kozben.
DEE!!
Laca Laca Laca....
Mit bojkottálsz?
azt amit más nem volt hajlanbdó használni te pedig naponta belenyomtál 63 órát annak ellenerére hogy fikáztad
na ne viccelj már.....
a cod fülkéje annyival szebb hogy biza még egy képet se foigok megnézni belöle de azért nézzél szét a mesza kabinjában s ha utánna is szép szerinted akkor bocs de igény.... v
hat a ser! :D
Tehetségtelen banda:) Egy kabint nem tudnak önállóan összehozni.
Persze amúgy mindenki avval játszik amivel akar. Van akinek a Rof is tetszik <#eplus2>#eplus2>.
Ízlések és pofonok ugyi.
De szerintem akkor is egy fos az egész.
Mostanság csak DCS megy,szívemhez nõtt a SU25 Meg a Kamov.
De az is jobbára csak hétvégén:(
A Béna.
"Már megint ezek a negatív hullámok!"
Nem. Mit mihez hasonlítasz? A Clod bugos fos még a mai napig is.
Már az elején hangsúlyozták, hogy a BoS-nak nem sok köze lesz a CloD-hoz, maximum a neve.
Senki nem állítja, hogy kiadáskor a CloD jó program lett volna. Sõt. A legutolsó patch után került egy erõs béta állapotába... De mondom, ez nem mentesít senkit...