91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #71651 Me-210 lelet. -
artivizsla #71650 Még az is lehet, hogy mi gyártottuk anno. -
#71649 P9RC, normál rendszeresített gyöngyvásznas tok. -
#71648 Sőt! A két Belsimtek cucc is megéri az árát! Minyó, Huey, mind a kettő nagyon fasza! -
#71647 Off:EZ hihetetlen,talán vannak köztük fake videók is. -
#71646 A P-51D-t csak ajánlani tudom mindenkinek, már a beindítás is kihívás - végre - és a felszállásról már nem is beszélek. Én ajándékba kaptam Janitól és ezúton is szeretném neki megköszönni (azért majd egyszer lesörözzük) na szóval szerintem ennyiért is megéri.
Itt egy videó az indításról:
Amin még gondolkozom az az A-10C, ennyiért szerintem ez is megéri, legalábbis nekem, valahogy mindig a szívem csücske volt ez a repcsi. -
sakkay #71645 Úgy nézem ez folyamatosan változik az akció alatt is, a black shark 2 10!!! euróért vettem tegnap..az azért elég jó. -
#71644 A10C asszem 9k-volt, de az szerintem még azt az összeget is megérte, a BS2 szintén megéri akár a teljes árát is.
De ha csak lövöldözni akar az ember akkor FC3, mondjuk azért én nem fizetném ki a teljes összeget, mert még mindig van benne FC2-es modell, ami azért elég szarul néz ki a többi mellett, multiban meg nem egyszerű szervert találni egyikhez se, hogyha csak így random fel akarsz menni repkedni. -
#71643 sajna ez nekem még mindig sok, mennyibe kerül amikor nem akciós?
egy gépért~6-7e ft? -
lala42 #71642 Nem fogy a cucc? Tudod kitől nyúlnak le pénzt? Akinek két anyja van. :-) -
#71641 Urak akciós a DCS!
DCS: UH-1H Huey - 20,99 euró
DCS: Flaming Cliffs 3 - 27,59 euró
DCS: A-10C Warthog - 9,99 euró
DCS: P-51D Mustang - 13,59 euró
DCS: Combined Arms - 10,19 euró
DCS: Black Shark - 29,99 euró
Su-25: DCS Flaming Cliffs - 5,09 euró
A-10A: DCS Flaming Cliffs - 4,75 euró
DCS: Mi-8 MTV2 Magnificent Eight - 27,59 euró
Steam Store
(THX Sanyó) -
Feró Flex #71640 -
feca1229 #71639 Köszönöm, már megoldottam.
Leszedtem mindent és újra raktam, kalibráltam és most fasza! Nem raktam fel hozzá semmit, amíg működik rendeben nem is basztatom! Valamiért nem ismerte fel a jobb oldali rudder részt, de akalibrálás segített.
Azért köszönöm. -
77pxdumbo #71638 Szia! A tuti megoldás, hogy nem teszel fel hozzá saját drivert. A win látja, mint játékvezérlőt, és úgy beteszi a kalibrálást, hozzá. Az SST szoft inkább a joy-hoz kell, a pedálon nincs mit programozni, a tengelyeket pedig a win is beállítja. Bár az enyémen fenn van a driver. A saját progija is beállítja egyébként, mert amikor a csúszkák végigmennek az útjukon, azalatt be is lövi a határokat. -
sakkay #71637 Megvan..ékezet. -
sakkay #71636 Srácok próbálok vásárolni a steamon a DCS-hez,, de nem akarja engedni. Ezt írja:There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Mi lehet a gond? A kártyám matercard és már sokszor használtam a neten..igaz a steamon nem. -
#71635 Poénos videó 1:40-től :D -
Fürtös #71634 Enable pinkie opciót keresd asw! -
asw27 #71633 Gondoltam, én is frissítem az X52-es drivert, ami sikerült is.
A gond az lett, hogy a DCS-ben eltünt a kisujjnál lévő gomb.
Minden más gomb, poti megvan, csak ez az egy hiányzik. Mivel modifikációra használtam így sok minden nem működik. Elkélne a segítség. Egyszer mintha már megtörtént volna ez, de nem emlékszem a megoldásra. -
feca1229 #71632 Gondoltam megkeresi magának a tutit. Mármint a lemez. megnézem a saitek oldalán. -
sakkay #71631 A saitek oldalon van a legújabb verzió. -
#71630 Erősen megkérdőjelezem azt is, hogy egyáltalán w8 kompatibilis lenne a lemezen lévő!! -
#71629 A lemezen mindig ocska, szar régi van!!! -
feca1229 #71628 Én lemezről tettem fel, úgy gondoltam az jó lesz, addig volt rendben minden, amig fel nem tettem. -
#71627 Jó szoftvert tettél fel? Töltsd le a saitek oladaláról a frisset és azt told fel. És a drivert se a lemezről tedd fel.
-
feca1229 #71626 Na ez jön be, de itt nem tudom kalibrálni. -
feca1229 #71625 http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_1.jpg
http://www.geeks.hu/files/imagecache/large/images/content/0525_saitek_config_2.jpg
tehát nekem ez jön de itt nincs kalibáráls -
#71624 -
feca1229 #71623 Nem. Agondom az, hogy ha a joy-nál belemegyek a játékvezérlő beállításokba, és utánna a tulajdonság akkor bejön egy ablak, amin az van, hogy beállitás, és teszt. Ha a beállitásba megyek bele ott bejön a kalibrálás mint lehetőség. Ezt ha ugyanigy megcsinálom a pedálnál ott a a deadzone jön be meg a teszt ami mutatja, hogy müködik a pedál. De ott mint kalibrálás mint lehetőséget nem adja fel. Addig tudtam kalibrálni a pedált amig nem telepítettem a lemezét. Biztos, hogy lehet valahogy csak én fasz, hogy nem találom. Ja és Win 8-asom van. -
#71622 Tudod, az SST szoftvert! -
#71621 A driver mellé fel kell tenni a basztató szoftvert is! Csak az teszi fel a kalibrálós, basztatós szoftvert. -
sakkay #71620 Ha csak az érzékenységgel van gondod, azt a progikon belül is tudod általában állítani..a clodon belül pl. tuti. -
sakkay #71619 Nekem is volt ilyen, pofon egyszerű a megoldás...csak éppen k*rvára nem jut eszembe, hogy mi volt az. -
feca1229 #71618 üdv.
Vettem egy saitek pedált csak bekalibrálni nem tudom, így nem működik megfelelően. Feltelepítettem a lemezét és azóta nem találom a kalibráálást, ha bemegyek a játékvezárlő beállitásba csak az illesztő program beállítás jön be, ahol adeadzonet tudom beállítani, de a kalibrálást az nem. A joynál megtalálom, de a pedálnál nem. -
Szepy2884 #71617 Egy újabb nosztalgikus darab
-
Szepy2884 #71616 Emlékszik még erre valaki? Még mindig hatalmas zene :)
-
Szepy2884 #71615 Na, ahogy elnézem senki sem érti mit akarok mondani de nem is érdekel :)
Akkor hallgassunk inkább zenét :D
-
artivizsla #71614 Egy életmentő érmet megérdemelnek saját maguknak, amiért nem tudtak felszállni, amúgy tényleg a kreativitás és a gányolás határán jártak, ki-ki maga döntse el, hogy melyikre szavaz, mindenesetre legalább a repülés iránt elkötelezett volt az illető, ezt azért írjuk a javára. -
VO101 tvr #71613 Erre mondják, hogy néger meló
Ez nem szegénység kérdése, hanem tipikusan technikai igénytelenség.... -
#71612 Mit becsülsz nagyra? Ezek komplett idióták bakker. Azt se tudják mit csinálnak ,és legfőképp hogyan ,aztán ne adná az isten,hogy valami erősebb aggregátot beletákolnak ami még fel is emeli valameddig ,és a levegőben hullik darabjaira. Azok a hegesztési varratok milyen erősek lehetnek bakker ,másról már ne is beszéljünk.