IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Egyszer az én fiam-azóta sem értem a szitut ,hogy volt erre képes- majd 4 évesen egy vasárnap reggel..szóval arra kelek , hogy húzkodja a vécét. Gondoltam megnézem mit csinál már. A látvány:a wc-ből kilóg a párnája amit elmélyülten nyomkod bele és közben próbálja húzkodni a láncot. Persze elordítottam magam odaugrok kirántom a párnát! Alatta van egy kis dömper! Kiveszem azt is,láto ám , hogy alatta mindenféle katona, kocka, kis biszbasz, na azokat már vödörbe...mi volt az alján? Egy danonos puding, amit megevett a kis nyomi, és úgy akart eltüntetni, hogy lehúzza a wc-én. Csak mivel nem ment le, gondolta segít neki.Az anyagi kár nem volt jelentős, csak a lelki.