91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    A katonai kiképzés szimulátorozására régi sztori, meg lehet, hogy csak UL, de poén:
    Objektum-orientált kód újrafelhasználása miatt érte egy kis kellemetlenség az ausztrál hadsereget. Manapság ugye már egyre jobb helikopter-szimulátorokat csinálnak, amelyek szinte teljesen ugyanazt nyújtják, mint az igazi repülés. Domborzat, időjárás, növényzet: mind teljesen élethű. Az ausztrálok úgy gondolták, hogy az állatokat is be kellene rakni, mivel azok a menekülésükkel információt szolgáltathatnak az ellenségnek a környéken repülő helikopterről. A kutatás-fejlesztés főnöke üzent a programozóknak, hogy tegyenek a programba néhány kenguru-falkát is. A programozók öreg rókaként persze nem kezdtek vadul kódot írni, hanem elővettek egy már meglévő részt: a gyalogságot. A menekülési algoritmus ugyanaz maradt, mindössze a bitmap képeket kellett lecserélni, a futás sebességét megnövelni és már készen is volt a kenguru-csapat.

Történt aztán egyszer, hogy amerikai katonák jöttek látogatóba az ausztrálokhoz. A helyi nagyfiúk persze egybol vakítani kezdtek az amerikaiaknak: mélyrepülésben húztak a nagy kenguru-nyáj felé, mire azok jól szétspricceltek. Az amerikai katonák elismerően bólogattak a mutatvány láttán... aztán döbbentek egy nagyot, amikor a kenguruk visszatértek az egyik domb mögül és Stinger rakétákkal zárótűz alá vették a szerencsétlen helikoptert. A programozók ugyanis elfelejtették kivenni ezt a részt a kódból (az összes attribútum öröklődött). A tanulság az ausztrál pogramozók
    számára az lett, hogy óvatosan kell bánni a kódok újrafelhasználásával, az amerikaiak számára pedig az, hogy az ausztrál vadvilág tényleg olyan veszélyes, mint ahogy azt beszélik.
  • Her Laca

Magyar változat.
  • Her Laca
    Eztet lesse meg Főnök:)
  • artivizsla #71447
    Szerintem itthon is fog ez lassan változni talán, mert az oktatás színvonala miatt - hiányos gyakorlati képzés - gond lesz 10-20 év múlva a szakmunkával.
  • sakkay
    Bár helyesbítek, mert az első foton a fegyver szimulation..gondolom csak összeollózták a képeket.
  • sakkay
    ÖÖÖÖ hát ilyen már létezik egy ideje. A cikk nem annyira tért ki a részletekre, de ha csak az alapot vesszük a 360'-ban használható éles' lőfegyver, és a reagáló célok vetített célok..na ilyen már régóta van. Itt a katona mozgása, és annak megjelenítése a vr térben az újdonság. Az pont nincs annyira kiemelve.
  • Her Laca
    Lesz itt minden ami szem szájnak ingere pár éven belül:)
  • Her Laca
    Egy csomó videóm aláfestő zenéje tőle van . Lindsey Stirling szeressem őt is.
  • Her Laca
    Megvan egy pár albuma:) Csak nem reklámozom:)
  • LeonSilver
    Ez is hegedű ;)

• Her Laca
    Tudom:)
  • LeonSilver
    Egész jó a zene :)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Meg őt:)
  • Her Laca
    Leonom!
    Én őt nagyon szeressem:)
  • Her Laca
    Jó barátom Canadában nyomatta ,asszem Torontó leggazdagabb krapekjának csinálták a kastélyát. A ficak Magyar (mi más lenne) ,és innen vitték a követ ,a márványt ,gránitot,meg a szakmunkát. DE! van egy törvény kint,hogy nem lehet vendégmunkásokkal csak és kizárólag dolgoztatni,így ottaniak is voltak. Elég az ,hozzá,hogy ő 3 hónapot volt kint ,nem kevés pénzért,közben összehaverkodtak a kinti srácokkal. A döbbenet akkor űlt ki az arcára amikor megtudta,hogy az ottani segédmelós qrva sokszorosát keresi annak amit ők kapnak és ami neki így is nagyon soknak számított. Szakember nem sok van ,de az angoloknál se ahogy a haverok mondják.
  • Lacusch69
    Unokatesóm kint dolgozott pár évet a '90-es évek közepén.
    Először 6 dolcsis órabérért trógerolt, aztán annyit mondott, hogy tud téglafalat rakni (karosszéria lakatos...), onnantól kezdve 12-ért rakta a falat óránként.
    Dolgozott vasas cégnél is, valami vacak lépcsőkorlátért horribilis pénzt kért a főnöke. Megadták.
    Szerinte dollár milliomos lehetnék, ha a műhelyem odakint lenne, olyan ára van az igazi szakmunkának. (Itt meg...)
  • Her Laca
    Egy tégla fal (mint egy nagyszoba egyik fala) felújítására ami másfél napot vett igénybe kértek 3000 dodót! Mondjuk ezt én is valamelyik csatornán láttam,de hugiék kint éltek és ők is azt mondták,hogy nem véletlen festik maguk a lakásokat az emberek arrafelé,mert írdatlan pénzeket kérnek.
  • Indi69
    csóka bement a zaciba, valami szart eladott 600-ért. majd közölte,hogy jaj de jó felújítja a kéglit és még marad is. én meg leestem a székről. a zálogos meg a raktáros műsor tele van ilyen agyatlanságokkal
  • Her Laca
    Valszeg félreértettél valamit.
  • Her Laca
    Nem. Az USA ban rettenetes árak vannak,a magyar fizetésekhez viszonyítva szinte elképzelhetetlen összegekért dolgoznak a szakik akik házfelújításokat csinálnak.
  • Indi69
    hello. 600 dollárból Amerikában fel lehet újítani egy házat? a historyn nézek baromságokat, és nem értem az értékeket. úgy csinálnak mintha 200 dollár egy vagyon volna. vagy az? off vége:)
  • Her Laca
    Sógorom ismeri Tibuszt ,egyszer elmentünk hozzá,valamit vitt neki ,a ficak az egy csoda. otthon nyakában gitárral császkált ,és beszélgetés közben is jártak az újai a húrokon:) Érdekes volt:)
  • mijki
    Akkor egy nem diumdisu kedvencemet muatom :)
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    diumdisu zene..
  • mijki
    Lehet már mutattam ezt a számot, ha igen akkor bocsi a spamért. :)
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Értem én Laca! És annyira nem idegelem magam, inkább zavar. Zavar, hogy az ország 80%-a gürizik mint az állat és mégis napról-napra éppen csak megél. Zavar, hogy iszonyú sok ember nemhogy tengerpartra, de még a kibaszott néplavórhoz (Balaton... tényleg, lézernek nem jutott még eszébe átnevezni? mondjuk jobbaton-ra,,) sem tud elmenni nyaralni baszki. Zavar, hogy ma, Magyarországon folyamatos műszakban képesek nettó 75-80e forintot kifizetni. Miközben ilyen szar alakok mint ez a gyökér is a faszlóbálással és a nyalással-szopással jól él.

Gondolom Te is kidolgoztad a beledet és senki sem keresett meg, hogy adjál Neki idióta tanácsokat, azt is papíron és kapsz érte havonta 600k-t...

És a puffogásom vonatkozik jobb és bal oldalra egyaránt. Lófasz és esti fény mind a kettő.
  • Her Laca
    Tudod Leon,hogy hány nagyon magas beosztású ember jár a hitgyülibe? El nem tudnád képzelni. No nem azért mert hú de nagyon meghallották volna Jézus szavát.
  • Her Laca
    No de Leonom:) Látom ki vagy bukva ,meg is értelek,de ne idegeld magad. Tudod rólam,hogy nekem aztán egyik sem a szívem csücske, de sajnos a jelenlegi "demokráciában" ezek és ilyen dolgok mindenhol előfordulnak.Minden törvényes,csak nem etikus. No most ezt vagy elfogadjuk és magasról szarunk rájuk,vagy jártatjuk az orcánkat ,és idegeskedünk. Eredménye nulla lesz. DE! Ha még csak ezek a morzsák lennének ,akkor aszondanám örüljünk. Csak amik nem morzsák te arról egy büdös szót nem fogsz hallani sosem. Ez a DEMOKRÁCIA!
  • LeonSilver
    Ja, tényleg :) Persze faterkám! Egyik kutya, másik eb! Csak legalább valami értelmes cégnek adnák a zsetont. Vagy legalább az a luvnya ne asztrológus lenne :D Ez olyan... gagyi.
  • Lacusch69
    Leon, 2014 van...
    De talán még rémlik valami a Szilvásy-öcsikéről meg (Fletó) Kormányzati Jósdájáról...
  • LeonSilver
    Sajnos nem leltem fel sehol a végzettségére vonatkozó írást. Ettől függetlenül a drága hölgyemény a tezsvírével együtt birtokol egy céget, ami kommunikációs tanácsokkal látja el a kedves vezetőt és kormányát.

A hölgy eddig kettő (2) könyvet is publikált:

Otthonunk dísze, a gobelin (2001)
    Kis karácsonyi nagy mikuláskönyv

"A Wieber and Wieber Kft.-t a Fidesz-frakció havonta fizette kommunikációs tanácsadásért. A cég tulajdonosa Wieber Tamás és Wieber Orsolya. Utóbbi Rákay Philip felesége.
    A Wieber and Wieber 2011. januártól agusztusig, majd 2012. januártól 2013. március 31-ig havonta kapott 600 ezret a Fidesz-frakciótól. Tavaly az utolsó két hónapban törvényjavaslatra vonatkozó tanácsadésért fizették. Idén februárban és márciusban összevontan kaptak 1,2 milliót. A cég összesen 13,8 milliót keresett a frakción.

Tökéletesen érthető számunkra, hogy Wieber Orsolya kommunikációs tanácsokkal látja el a kormánypártot. Ki más is lehetne erre alkalmasabb, mint a Kiskarácsonyi Nagy Mikulás Könyv és az Otthonunk dísze, a Gobelin című politológiai alapművek szerzője. Persze egészen más a megvilágítás, ha tudjuk a hölgyről, hogy asztrológus, aki Magyarország napi horoszkópjával foglalkozik. Sőt, még egy gyönyörű kiadványban is publikált."

"Fényiné Csobor Rózsa és Wieber Orsolya emlékeztet arra is, hogy „Magyarország Szolár képlete, egy évre vonatkozó asztrológiai előrejelzése, a mindenkori október 23-ával, a Magyar Köztársaság kikiáltásának dátumával, hazánk jelenlegi államformájának születésnapjával kezdődik.” (…) „A most induló Szolár évnek a "személyes évszáma" a 3-as, mely a Jupiteri erők képviselője. Jupiter, a Nyilas uraként, nemzetünk Nyilas érdekeltségének megélendő analógiáit hordozza, sőt a hagyomány szerint e létünket befolyásoló sorsbolygó a Magyarok Bolygója nevet is viseli. Ebben a 24. "születési" évben keringésének visszatérését is ünnepeljük. Mely csakúgy, mint a Vénusz esetében, különös hangsúlyt jelez számunkra. A Rák jegyében állva, holdi uralomban a nemzet hazához, családhoz, az anyaföldhöz való kötődését erősíti és hűségét a nehézségek ellenére is meghálálja. (...) Mivel a Jupiter a hit, jog, és erkölcs bolygója is egyben, a törvényi intézkedések ezen témákban kerülnek előtérbe jelen Szolár évünkben. Ezt támasztja alá a két teremtő erejű sorsbolygó kedvező fényszöge (...) mely nehézségeink és sebezhetőségünk ellenére szerencsés kimenetelű törvénykezési évet mutat."

szóval .... nc

Ja. És semmi probléma nem lenne, ha ... ha ezt mondjuk az a fasz fletó vagy a hangszer csinálná, már akkor botrány lenne, mint ide Makó ;)
  • artivizsla #71416
    "...asztrológus..."

Azért ebbe egy diploma is belefér és akkor azért már egy diplomás emberről beszélünk, mégsem egy 5 általánosról, csak hogy ok nélkül ne minősítsünk már senkit.
  • LeonSilver
    Persze értem én Laca! De hát azért... érted! 2013 van baszki :D Asztrológus mint állandó tanácsadó... az agyam megáll ! Jó, hogy nem kezdi el kerestetni a szent grált, vagy a lándzsát.... Mondjuk kishitler, kitelne tőle .
  • Her Laca
  • Pordycus
    Nem változik az IP-m elsőre beenged némely embereket aztán kaputt...
  • PhantomAss
    a kis Z+ os bemondó, Philip hogy felemelkedett mi?
    Most már a MTV vezérigazgató helyettese
  • Her Laca
    Ez nem neked ment:)

Valszeg változtatja az IP det a router,és azért van ez az anomália. Meg ha jól rémlik a 21000 es portot kell nyitva hagyni az Il2 nek.