IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Fiam egyik haverja nagy Kalapács rajongó,no meg ismeri is õt ,oszt a nyaralójukba most szervez egy fesztivált😊)Állítólag a szomszédok már megszokták.Kalapácsék lemennek a teraszon koncertezni haverilag😊 Hót komolyan. Múltkor itt voltak a gyerek cimborái vagy 20 an és mondja a srác . Meg is hívattam magam😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na megyek ölni.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Amig a világ kerek, mindig lesznek ..... :-)ROCKEREK !!!!!

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Amíg világ a világ lesz háború.

<#nevetes1>

A sör nem alkohol, az asszony nem ember, a medve nem játék. Mondotta volt, a székely embör.

Her Laca
Nekem ez a kedvencem tõlük.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Van egy pár bakelitem tõlük😊 Csak lejátszó eszköz nincs már😊)

Her Laca
Én se.
De a sör nem alkohol mint tudjuk. A lányka meg nem gyerek,a medve meg nem játék😊) Vagy valami ilyesmi.

ez még azért odabasz rendesen.

Ez jó.
Nem szeretem az alkoholt. :-(

Her Laca
Na ide is beteszem

Lucifer fel akarja küldeni Belzebubot a Földre, hogy vigyen neki három szûz lányt.
Belzebub:
- Jól van Lucifer, hozok én neked 3 szüzet, de hogyan ismerem fel õket?
Lucifer:
- Figyelj! Mész az utcán és a lányok után fütyülsz. Amelyik megfordul az szûz, amelyik nem fordul meg, az nem szûz.
Eljön Belzebub a Földre és teljesíti Lucifer kívánságát.
Mi ebbõl a tanulság?
KEFÉLJETEK LÁNYOK, MERT HA NEM, ELVISZ AZ ÖRDÖG!!!

Her Laca
Én sörözök😊 Mostanában ez a fõ elfoglaltságom esténkén😊
Nincs kedvem a gép elõtt izzadni.

Egy gyenge tavaszi szellõ rásegítene, atombombával sem tudnának lerobbantani róla.

Este jön valaki vörösöket irtani? :-)

Te gyerek!
Nem sokat irogatok ide, de ezt a nyelvet, mely anyanyelv, használhatnád rendesen, helyesen is. (ingyen adták, nem kellett nyelviskolában fizetni érte.)
Sajnálom, de zavar. :-(

egyelõre nemtom mejik pech van fenn de anyit tudok mondani a ubisoftos EXCLUSIVE kiadás van a birtokomba de hogy mejik pech most nem tom
Melyik patch van fent ? Ha megírod, akkor küldök hozzá IP címet, amit csak be kell írni a játékban a megfelelõ helyre és egybõl az adott online játékba léphetsz. Azért jó a Hyperlobbyt feltenni, mert ott tudsz válogatni a játékhoz megfelelõ serverek közül a több/kevesebb játékost figyelembe véve.
mert nem tudom hogy kell servert keresni vele ugyanis a menüböl nem lehet csatlakozni multyhoz de ha valaki segitene azt nagyon meg köszönném és érthetõ nyelven én nem tul régota számitógépezek igazán
Az IL2 alapja tényleg nem egy mai darab, de rendes ráncfelvarráson esett át a mod-ok által, olyan Pamela Anderson-os, tud még meglepit szerezni, ha összekapja magát. Egyébként miért nem megy az online vele ?

csak szeretnék multyzni mert az il2 is marhára tetszik ha egyátalán még lehet multizni az il2-övel tekintve hogy elég öregecske a játék
Her Laca
Szia.
Köszönjük ,hogy megosztottad velünk ezen fontos információkat.
DE! Miben segíthetünk?😊Már ha kell persze.

sziasztok megvettem ezt a WINGS OF PREY nevezetü játékot és nem müködik a hozzá adott termék kulcs. az IL2 is megvan csak ezer éves és sajna nem tudok vele multizni. már csak a WORLD OF WARPLANSbe bizok multy terén
Her Laca

Her Laca
Ez ilyen . Nincsenek modok.
A DCS az ehhez képest azért egy egyszerû valami😊 azt jegyezzük azért meg😊

Ja. Itt jobban látszik mint a DCS Mustangban.
A játék alapból ilyen mint a videón, vagy ki van csinosítva mod-okkal?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Her Laca
Egy megjegyzés még. A Full reált a játékra értettem.
Ezeket a szimeket nem lehet összehasonlítani a valós repüléssel,azért azt tisztázzuk. Remélem ebben egyetértünk.
Messze van még az amikor hasonló élményt tudnak nyújtani szerintem.

A plecsnikkel meg a stattal önmagában semmi baj. Jelzem, hogy ezt azért már az Il-2-es warok is megoldották... Ahogy olvastam, nekem a Bellum rendszere ugrott be egybõl. Ugye ott volt az, hogy a leszállás már önmagában pontot ért, meg volt egy spéci xp rendszer, ami nullázódott, ha az ember meghalt. Plusz a kitüntetések. Még mentésért is volt valami spéci plecsni. Tehát ne mondja nekem a 777, hogy ez micsoda uniqe feature!

Egyébként nézzük meg, hogy mi lehet mindezzel a szándékuk. Azt értem, és támogatom, hogy minél több embert megszólítsanak a játékkal. Valljuk be, hogy Il-2 óta eléggé megfogyatkozott a társaság. Jó, mondjuk a CloD kezdeti buktája sokat hozzátett. Tehát jó lenne, ha tudnának egy csomó új embert behozni a II. világháborús repülõs közösségbe. Legyen jó online és offline oldala is a proginak, de a kettõt ne kössék össze, mert az hülyeség.
Her Laca
Itt egy videóm.
Szerintem tökéletesen olvashatóak a mûszerek.

Her Laca
Nagy monitor a megoldás😊)Nagyon nagy😊Remélem segítettem.
Amúgy ránagyítasz ha valamelyiket rosszabbul látod és ennyi😊
Nekem ez sose jelentett problémát.
Avagy jut eszembe. Szemüveg.

Ha nem látod rendesen a mûszereket (mert sokkal kisebb mint az életben), az hidd el, hogy nem full-real... 😄

Mazoista. 😊
Her Laca
Értem. Nincs is evvel semmi baj ,és biztosan lesznek sokan akiknek be fog jönni ,de pl nekünk akik szeretjük azaz szeretnénk az egyre jobb szimulátorokat és megszoktunk valamit (gépek kezelése mondjuk) ,tehát nekünk az egyszerûbb program egy visszalépés lenne.
Na most pl nálam hót mindegy ,hogy spit,vagy Jak 1 van a célkeresztben , csak azért nem veszem meg mert más gépekre lehet lövöldözni de nem nyújtja azt az élményt amit megszoktam. A régi IL2 vel sem játszom ,se a Rof al,mert a Clod hoz képest egyszerûbbek.
A mûszerek kitételére meg nem tudok mit mondani😊 életemben nem repkedtem máshogy mint full reálban😊) de gondolom az itt irkálók többsége sem😊

Ugyanezt gondolom.

VO101Tom
Voltak, de ahogy a románok és a magyarok, a fronton már annyira távol voltak magától a várostól, hogy a térképen úgysem lesznek rajta.

www.pumaszallas.hu

Nekem pont jó lesz, ha azt tudja mint a Rof csak II. vh-s környezetben.
A ROf-ban a DCS-el szemben az tetszik, hogy kirakhatom a mûszereket, mert pl. az én monitoromon nem látszanak rendesen a normál analóg mûszerek (DSC - Mustang)...

Her Laca
De E4 valamelyik variációja az lesz gondolom? Vagy azt nem emelik át a Clod ból?És akkor a Olasz vasak ?Bár azt nem tudom most ,hogy arrafelé voltak e digók.

VO101Tom
Német oldalon vadásznak F-4 és G-2, ezeket erõsítették meg eddig.

www.pumaszallas.hu

Ha sok macera meg korlátozás jár a BoS-al, akkor az IL2-zõk maradnak a bevált és ingyenes mod-oknál, a RoF-osokat úgysem nagyon fogja érinteni az eltérõ környezet miatt, a CLOD-al repülõk meg nem fogják tömegével alábbhagyni a minõség miatt, a War Thunder-esek meg eleve nem ide számítanak, úgyhogy a BoS esetében egy rossz kezdés maga lesz az aranylövés a fejlesztõk részérõl, szerintem.
Her Laca
Mire gondolsz pontosan?
Mert szvsz max akkor ,ha "butább " lesz,ami sanszos a hírekbõl ítélve.
Ha csak Il2 õ szintû kezelés lesz benne akkor az visszalépés ,vagy nem így gondolod?
Minden más szokható,a játékosok hozzá idomulnak,de idiótaságokra itt senki sem vevõ,mint a kötelezõ single kampányok.
Ugye FM rõl meg DM rõl még semmi infó az lehet bármi még.

Szvsz. a Clodosok úgy is sírni fognak, ha az új játék nem tök ugyanolyan, mint amit megszoktak. 😊

Her Laca
Na akkor lesz sírás rívás orosz oldalon ha rendesen leprogramozzák eme remek gépek tulajdonságait. Bár mint régebben olvasni lehetett ,azért egyszerû lesz a kezelés mint annó az Il2 ben ,no de egy jak 1 ,de még a La 5 sem volt az a világverõ egy vas ugyi ,azokat még egy emillel is lerepüli az ember (már ha korrektek) . Akkor gondolom max F4 es messza a plafon?

Ha a Fóka miatt hömbölögni kell, rám számíthatsz !😊
VO101Tom
Volt. Fõleg a bekerítés fedezésére. Meg utána is, a német szállítógépek ellen.

www.pumaszallas.hu

A nevezett idõszakban, a sztálingrádi katlan idején volt jelentõs vadásztevékenység a térségben?
Nyilván a katlanba és onnan kifelé irányuló légihíd komoly mennyiségi légitevékenység volt. A német harcászati bombázások ekkorra leálltak. Volt érdemi szovjet vadászvédelem?

A ROF stat-ban ez úgy mûködik, hogy egy kattintásra külön lehet venni a pontozást, off-és online. Tehát ha mondjuk én régebben nézegettem mi újság, csak benyomtam azt , hogy multi és már nem is látszottak azok, akik pontgyûjtõk single-ban.(még külön típus stat is volt-van) Gondolom ez sem lesz sokkal másképpen. Amit elõbb írtál az viszont tényleg fura, mármint, hogy repülni kell!offline missziót, hogy engedélyezzenek dolgokat.

VO101Tom
Nem, csak sima La-5 és Jak-1 ha minden igaz. Végleges planeset még nincs. Azt a pletykát olvastam viszont, hogy nem lesz Ju 52. Sztálingrád Ju 52 nélkül? Az még durva lenne 😊

www.pumaszallas.hu

ja ja. Szovjet balanced La-5FN <#eljen>

Her Laca
És orosz oldalon mik lesznek? La 5 FN? 😊

VO101Tom
Fóka? Az biztos nem lesz. 42 végén az csak nyugaton és a Leningrádi fronton volt. Mivel ez a Sztálingrádi csatát dolgozza fel, abból is az orosz ellentámadás kezdetétõl a német megadásig (nehogy már meg kelljen építeni Sztálingrádot ép házakkal 😉 , ezért Fóka csak akkor lesz, ha az eladások jók lesznek, és jön majd egy folytatás is 😊

www.pumaszallas.hu