IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 101per7Jani
    Sziasztok! DCS P51-el kapcsolatban lenne kérdésem. Feltelepítettem gyári DVD-ről a programot. Alapból a 1.2.1 patch van rajta. Minden működik ( TrackIr, X52 ) . Mivel ha online akarok játszani a legújabb patch kell, így feltelepítést engedtem a programnak. Fel is pakolja úgy, hogy az 1.2.7 patch lesz rajta. El is indul a játék, de itt jön a gubanc. Ülök a fülkében, az egérrel minden kapcsolót tudok kapcsolni VISZONT a TrackIr és a Joy nem üzemel. Olyan mintha be se lennének dugva. A trackir szoftver újratelepítését is megcsináltam, de az sem segített.Viszont a beállításoknál simán látja a TrackIr-t és az X52-t is. Ha valaki tudja a megoldást, és nekem is megmondja, azt köszönettel venném.