91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#71410 -
#71409 Nézd Leonom! Minden tevékenységet lehet magas szinten művelni ,úgy a seggnyalást is,és ebben ez a koma szvsz már már olimposzi magasságokba emelkedett. El kell ismerni teljesítményt én aszondom. Jó kicsit (nagyon) barna a szája szeglete ,de valamit ,valamiért.Ezt csak azért bátorkodom leírni ,mert volt szerencsém látni egy két műsor vezetését annó ,és az a szolgalelkűség ,kritika nélküli vélemény nyilvánítás már már komikus volt. -
#71408 Ezen most felnyerítettem...
Rákay Philip (valódi neve Rákay Kálmán, Miskolc, 1972. január 11. - ) magyar médiaszereplő, televíziós műsorvezető, 2011. január 1-től a Magyar Televízió (MTV) M1 csatornájának felügyelője, "intendánsa". Nős, felesége Wieber Orsolya asztrológus, könyvkiadó, a Fidesz állandó tanácsadója -
#71407 Sziasztok!
Visszatértem a klasszikus IL-2 höz jobb híján, de hostolási problémáim vannak.
Routeren ki van nyitva minden áldott port 21000 től 21010-ig,
Vipre Sunbelt antivirust használok, aminek a tűzfala be van kapcsolva, de mindig kéri a megerősítést ha csatlakozási kísérlet történik.
A röhejes az, hogy újraindítás után, ha belépek a játékba és csinálok egy szervert, a rendes IP-men keresztül tudnak csatlakzoni, de ha egyszer bezárom azt a szervert akkor megint a gép újraindítása után tudnak csak. + van olyan aki egyáltalán nem tud.
Ez történik akkor is ha a vírusírtót komplett kikapacsolom bekapcsolás után, szóval hivatalosan semminek nem szabadna blokkolnia a dolgot, mégis elsőre tudnak csatlakozni a népek aztán többet nem, mi a franc okozhatja ezt?
Másik kérdés, van olyan aki egyáltalán nem tud csatlakozni, ha kiszedem az engedélyezett fájlok közül a tűzfalból a játékot és megpróbál csaltakozni hozzám még csak fel sem jön a kérdés, hogy engedélyezem e.
Rendes dedikált szerverre persze mindketten gond nélkül tudunk csatlakozni.
Hyperlobbyn ugyanez a helyzet, egészen délutánig míg nem állítottam be a beállításoknál DetectLocalIP = 0 -ra a lobbyt egyáltalán nem tudott senki csatlakozni, miután ezt megcsináltam, egyszer tudnak. WTF??? -
#71406 Aki ezt csinálja egy kutyával vagy bármilyen állattal azzal én is megcsinálnám legszívesebben ugyanezt, mert nem érdemel jobbat, sőt inkább rosszabbat. Na akkor egy életre elmenne a kedve az állatkínzástól.
Willenbrock: Aki ilyen szintetikus drogokat használ az meg is érdemli, hogy lerohadjon a teste, mondjuk az is megehetné aki megcsinálja meg aki megcsináltatta meg még el is adta.
A láncfűrészes lefejezés meg sajnos elég elterjedt kivégzési mód, főleg a drogkarteleknél. Az ember kegyetlensége sajnos határtalan. -
#71405 Sajnos a facebook is tele van ilyen képekkel.Sok a barom ember a világban.Ami engem legutóbb nagyon megrázott,az egy videó volt a krokodil drogot használókról.A ficaknak nem volt meg a fél arca,koponyacsontig lerohadt,nem volt meg az egyik szeme,mély üreg volt a helyén és az orra sem,egy szemmel pislogott.Csajnak az alkarján sem izom,sem bőr...hihetetlen.Aztán ott vannak a láncfűrészes fejezések.Na ilyenkor tényleg megkérdőjeleződik,mennyire értelmes faj az ember. -
#71404 No én békés ember vagyok ,de ! -
Romeo One #71403 Sokat nem változott a világ, ez most is így van. Csak másik egyház másik tanítása a zinkvizícó tárgya...
:))) -
#71402 Előbb utóbb tényleg kihoznak valami ütős cuccot. :)) -
#71401 Én pont ma olvastam Stanislaw Lem Az Úr hangja című könyvét.
Még az elején egy pont a napok eseményeihez vágó gondolat . Vagyis én azt gondolom ez ide passzol.
"Mint ahogy az is természetes,hogy másképpen gondolnak a gravitációra és az elektronokra a fizikusok,és másképpen az ismeret terjesztő könyveket olvasó művelt emberek.Ezek utóbbiak azt hiszik,tudnak valamit olyan dolgokról,amelyeket a szakemberek szóba sem mernek hozni.A másodkézből kapott információ mindig takaros és formás,ellentétben a szakember hézagos és homályos ismereteivel." -
#71400 Ráadásul volt idő amikor ha ellentmondott valaki az egyházi tanításoknak akkor azt rövid úton eltették láb alól. -
#71399 Az egyessel egyetértek :)
De amit a tudomány mond,azt egy tapasztalati rendszer alapján mondja,nem állítva,hogy nincs tévedés,vagy ellentmondás.A vallás kijelent valamit,ami szintén nem ad kielégítő magyarázatot,ráadásul úgy,hogy semmilyen tapasztalati megfigyelés,bizonyítás nem támasztja alá. -
Fürtös #71398 Drága kollega lenne két észrevételem
1.: Értelmes élet csakis a földön kívűl létezhet.
2.: Aközött,hogy a semmiből lett valami majd az felrobbant és azóta tágul,és a között,hogy mondá az úr ,nem sok különbség van -
#71397 Ufókban hinni azért nem igazán hülyeség,én még mindig könnyebben elhiszem,hogy léteznek Földönkívüli értelmes fajok,mint pl azt,hogy Jézus Isten fia volt,aki feltámadt stb.Igaz a kettő nem egészen ugyanaz,mert a vallás spirituális dolog,az ufó hit nem az. -
#71396 Igazad van! Viszont javíthatnák mert így ez nagyon félrevezető. -
#71395 Ha jobban megnézed nem a képek alá van írva a típus, hanem fölé.
Cím (tipus) -> Történet -> Kép
Csak egy kicsit félreérthető, több sort is kihagyhatott volna a képek alatt. -
Glo #71394 Őszintén a chemtrailről :)) -
#71393 Na tessék egy másik ami felbosszant ha nem is nagyon
A képek alatt egyértelmű marhaságokat írnak beazonosítás gyanánt. Legalább utána nézne a cikk írója. -
sakkay #71392 -
#71391 Mán hogy érted?:)
-
sakkay #71390 Csak arra vigyázz Laca nehogy így maradj! -
#71389 No egy pár kupica törköly és egy tömet jófajta pipafű után megvilágosodtam:) Nem szabad véleményezni az embereket ,mármint ha hisznek valamiben hát tegyék.Ki vagyok én,hogy felsőbbrendűséget színlelve kioktassak bárkit is ,még ha ellent is mond a véleménye a józan észnek,legalábbis az én józan eszemnek.
Szabadság elvtársak ,szabadság!:)Mindenkit megillet :XD -
#71388 -
#71387 Relax barátaim, relax! -
#71386 Há ottan a bizonyíték a! A víz piros? Nem a víz kék! Mivel oltanak tüzet? Vízzel. Hoppá! :)(a többi, a hab meg a por baromság) Csak a pilóta benézte a magasságot és koncentráltan permetezett. -
#71385 Biztos hogy benne van a hit. Hisz abban hogy egy szűk, beavatott csoport tagja amit senki nem ismer el, pedig ott a bizonyíték. Ő tudja hogy ez van, és mindenki más hülye. És onnantól kezdve nem kell bizonyíték. -
#71384 Itt a chemtrail:
-
sakkay #71383 -
#71382 Ez teljesen egyezik amit én mondok ,csak máshogy fogalmazod meg.
A HIT! az lényeges szempont. Könnyebb hinni,mint tudást szerezni. Lényegtelen a hit tárgya,ahogy mondod bármi ,bárki lehet. De ezzel is csínján bánnék. Persze most ellentmondásba kerülök magammal. Mert ott van a hit ami szorosan összekapcsolódik a reménnyel ami viszont kell az embereknek. Ugye ezt most nem kell kifejtenem:) Bonyolult ez ,és ha jobban belegondolok akkor lehet így működünk mi emberek. Na ezen még rágódok :) -
sakkay #71381 Véleményem szerint a probléma jó részt onnan ered,(túl azon , hogy az emberek lusták művelődni, olvasni, de mozogni is) hogy megszűntek a nagy vallások-mármint már nem tartozik az élet minden napi rutinjához-de bizony az ok vagy igény, amiért vallás létezik, az maradt. Ezért hisznek és itt a hiten van a hangsúly permetező gépben, UFO-ban a holdon,vagy épp náci ufóban, vagy a Csilla nevű tv jósban. -
#71380 Múltkor megkaptam valamelyik ilyen kemtréles topikban. Tudom én vagyok a hülye de akkor már nem bírtam ki hogy ne szóljak bele.
Szóval, az a bajom, hogy elhiszem amit az iskolában mondanak, anélkül hogy gondolkodnék. Szóval az iskolázott kur*a nénikémet :)Hiszek a fizikában. Még a végén kiderül hogy a földet a hátán vivő teknősbéka is kamu.
Az Aranysasban is feltett kérdésekre természetesen nincs válasz: Minek, kik, miért így, és főleg hogy. Mert a titkos gépek (nincsenek rajta a flightradaron hö) valahol tankolnak meg ezt az izét is betöltik. Mégsincs fénykép.
Ja de egy volt.. az Evergreenes jumbó. Akkor próbáltam meg egy kis fényt vinni, de nem sikerült, mert én barom elhittem hogy tűzoltó gép. Ekkor feladtam. :) -
#71379 Egyről beszélünk:)
DE! Ha nem is vagy képben a témában ,akkor fogod magad (legalábbis remélem) és veszed a fáradtságot ,hogy utána nézz.
Így volt ez a minap velem ,amikor a Magyarság múltjáról beszéltünk. Jó ráérek mostanában ,de 2 napot azzal töltöttem,hogy elolvastam írásokat,megnéztem előadásokat evvel kapcsolatban. Lévén érdeklődési területemen kívül esik, így nem is voltam naprakész a témában. Mostanra ,ha nem is egy teljes ,de mindenképp egy átfogó ismeretanyagot összeszedtem ,így tudok szelektálni,a teljes marhaság ,és a megfontolandó közt. Na ez hiányzik a népekből sokszor. -
#71378 Én a butát arra használom aki minden marhaságot elhisz bármi nemű kételkedés nélkül. Itt ez a chemtrail vagy mi a bánat, elolvastam az első cikket és rögtön tudtam hogy ez egy rohadt nagy tömeghülyítő kamu. Pedig fizikából sose voltam túl jó, sőt kimondottan utáltam fizikát, kémiát tanulni, mai napig nem tudom milyen tisztító szereket nem szabad összeönteni vagy hogy hogyan számoljuk ki egy rugó energiáját :D
Szerintem az hogy ilyeneket el lehet hitetni az emberekkel az nagyrészt az emberek hibája akik elhiszik, akik meg elhitetik kihasználják az emberek tudatlanságát és ahogy mondtad lustaságát gondolom ebből van valami hasznuk. És az iskolák nagy részében se az a cél, hogy a gyereknek minél szélesebb látóköre legyen, jól átlássa a dolgokat, hanem az hogy minél tudatlanabbak legyenek, megalapozzák a következő generációk behülyíthetőségét. A média meg csak táplálja az emberi hülyeséget... -
#71377 Nem jó a jelző! Nem buták az emberek. A butaság nekem legalábbis mást jelent. Nekem akkor buta valaki,ha akarva sem tud megtanulni ,vagy elsajátítani valamit,lett légyen az valóban bármi. Ha így nézed akkor az emberek nem buták,hisz amit akarnak ,vagy amire szükségük van azt el tudják sajátítani bármiről is beszéljünk. Az igénytelenség a lustaság ami jelen van! Mert honnan tudnánk kiben mi lakozik? Lehet egy traktoros aki elvégezte a 8 általánost (elnézést a traktorosoktól ) ha szorgalommal áll mondjuk a matematika felé akár csillagász is lehetett volna. De szart rá ,neki tök jó a traktor is,és ettől még lehet becsületes ,boldog ,derék ember . No tehát a legnagyobb gond az inkább a tespedés a lustaság ,a gondolkodás hiánya ,ami kényelmes egyfelől azt lássuk be.Megmondja a nagyszájú,hogy permeteznek és tök kényelmes elhinnem ,hogy bizony ,bizony ez így van,nem kell órákat olvasással eltöltenem,hanem este hazamegyek bekapcsolom a TV-t oszt van VV vagy fax tudja mi és boldogan konstatálom,hogy én tudom a tutit ,permeteznek minket. De ez örök időktől így van ,nem mai keletű a dolog ,tehát kár lenne ezeket az embereket elmarasztalni ,hisz csak az évszámok nőnek de alapjaiban minden marad ugyan az.És bizony én hajlamos vagyok azt hinni,hogy ez nem az emberek hibája,nem is bizonyos emberek ,csoportok,ármánykodása okán van ,hanem egyszerűen ez egy törvényszerűség. Hisz mint mondtam,ha mindenki használná az eszét akkor hová lenne a világ? Kéne vezető? Király? Pápa? soroljam még? És vannak a szabad szellemek ,de ők semmiféle vizet nem zavarnak ebben a játszmában. -
Röviden szólva sok a buta ember és sajnos erre is van "szükség". -
#71375 Tudjátok nem azokkal van a legnagyobb baj akik elmennek egy ilyen mittudomén milyen gyűlésre ,előadásra,hanem azokkal akik felmennek a színpadra osztani a nemlétező eszet,és valóban a sok szerencsétlen meg utána szajkózza a marhaságaikat. Igen kell a szólás szabadság ,de azért na! Szelektálni kéne.
És a 21.században az internet korában ,amikor 2 kattintásra egy témát érintő adathalmazt előhoz az ember és pár óra olvasgatás után (ha gyűlni el tud menni erre se kéne sajnálni az időt) ,ha nem is átfogó,de valamelyest kitisztult képet tud festeni magában az őt érdeklő dologról,na szóval ez az emberi igénytelenség csimborasszója. De lássuk be az embereknek ,legalábbis a többségnek nem is az a dolguk,hogy gondolkodjanak,az nem jó,nem vezet jóra. Ösztönlények kellenek akiknek felmutatnak valamit egy kolompot és mint egy rendezett nyáj mennek a szent tárgy (jelen esetben ez a marhaság az) után. Ugyan ez a politika. Ha gondolkodó emberek társadalmában élnénk a politika csinálás nem létezne,vagy nem így.Nem lennének táborok,nem fröcsögnének egymásra emberek stb.
Volna még mit írnom de nem fárasztalak benneteket:) -
sakkay #71374 Egy harc az életem -
sakkay #71373 Ez perverzió a részemről tudom, de imádom. A beszélőkém meg elég jó, úgyhogy sokszor végződik úgy a dolog , hogy komolyan megingatom-persze csak egy időre-az aktuális baromságát. De ha éppen nem vagyok nagyon fáradt, igen tudom élvezni..persze sokszor hihetetlenül berágok-mint pl. a nácik a hold túloldalán...Ez komoly , felnőtt emberek ilyenekben hisznek. Beszarbehugyoz... -
#71372 a mostani aranysasban is volt egy cikk a chemtrail-ről. Az a szomorú hogy már egy ilyen kaliberü újságnak is foglalkoznia kel ezzel. Egy repülésben kissé tájékozottabb ember csak röhögni tud ezen.
A legnagyobb gond általánosságban nem is ez, hanem hogy mindig annak van igaza aki hangosabban tud ordítani, a birkák aköré gyűlnek.
És egy ilyen vitában nem lehet igazad, nem győzhetsz.
Ehh, agyatlanok -
#71371 Egy ismerős srác fotózta,nekem nagyon tetszik.