IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Már látom a lelki szemeim elõtt ,hogy ha nem lesz Fóka micsoda hõbõrgés lesz majd. :) És a veres gépek teljesítményére is kíváncsi leszek.
Nem tudják ezek felmérni mibe is vágták a fejszéjüket én úgy látom.
Már mondottam,az Il2 es közösség az nem ugyanaz mint amit megszoktak:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Az igen, ez tényleg nem semmi! :) Tény, hogy nem lehet annyira pontos mint ezen korszak gépei, de amit lehet szerintem megcsinálnak.( A RoF-ban!!! :) )

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Oké, akkor ugyanarról beszélünk.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
"És az, hogy pl nem 100, hanem 107 km/h-bál esik át az adott gép szerintem semmivel sem rontja az alkotást mint szimuláció.."

Huhúúú, ezért mit kapnál atagon :)))
Atagon meg 1C-n olyanokon vitáztak, hogy a Merlin karburátoros motorja vajon 0.3 G-nél kezdett-e kihagyni (ami a tesztekben van), és hogy az üzemanyag hány másodpercig tarthatott még amit a karburátor még be tudott köpni, és csak utána kezd köhögni a motor. Nem vicc, hetekig ment a vita errõl, teszteket, videókat is bevetettek, az egyik srác saját maga írt egy scriptet, ami a játékban monitorozta a Spitre esõ G-t és a motor fordulatszámát. Rendes excell grafikont hozott bakker. És a vicc, hogy igazuk lett, kiderült, hogy tényleg rossz volt a modell, 0.3 helyett már 0.5 G-nél leesett a fordulat, és ezt javították is. A 7%-os sebesség eltérés meg már konkrétan botrány lenne. Már az, hogy a Hurrik 5%-al kevesebbet mennek full gázon, már ez is az. Nincs olyan online war, amin ezt elõ ne hoznák a veresek. :)

www.pumaszallas.hu

Nohab
Ácsi! Én csak az acsik mellett kampányolok itten. Nem a Bos féle offline orientált vakvágányra vezetõ hozzáálláshoz. :)

--
A véleményem errõl az egészrõl:
El kéne szeparálni az online- offline pontokat. Ugyanakkor meg elég gáz az unlockolás online rendszeren, mert a kezdõ pilótákat elrettenti az egésztõl. Vagy képzeld el az online wart, ahol a szerint kell kiosztani a feladatot, hogy ki tehet tököt a gépe alá. El vannak ezek tévedve...
Her Laca
Tom kb megválaszolta a az elõzõ hozzászólásában amit én is gondolok errõl:)
De ez nem is lényeges,aki szereti a Rof ot és megfelel neki ahogy mûködik ,amilyenek a gépek ,az tök jó,de a II. VH -s gépekrõl biza van forrás bõven és kritikai is lesz bõszen ha valami nem fog stimmelni.Lesz ezeknek még álmatlan éjszakájuk erre van egy komoly fogadásom:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
"mondván anno sem adták a zöldfülû alá a legújabb technikát"

Ez tényleg jó:) És majd õk megmondják ki a zöldfülû a játékban:) Eszem megáll.Beletettünk a repszimekbe minimum 5-10 évet ,minden nagyarc nélkül állíthatom,hogy jó pár magyar pilcsi neve fogalom az Il2 ben és a Clod ban a világban , erre majd köteleznek,hogy idétlen AI-kat lövöldözzünk.
Mondjuk szerintem észhez fognak térni,csak kell egy kisebb közvélemény kutatást tartaniuk:)

VO101Tom
A plecsnik és rendfokozatok is, ahogy a plusz cuccok a gépekre csak a single küldetések alatt szerezhetõk meg, pontokért. Nem azért kapod a tölgyfalombot vagy a kardokat, mert lelõttél 100 gépet, hanem azért mert összegyûjtöttél X pontot. Totál kezdõ fokozaton kevesebb jár, de ha kiseggeli, akkor a totál kezdõ is parolázhat vezérezredesként, és noob-ozhatja a kis hadnagyot, aki már 10 éve repül online. Érzed ugye? :)

Központi online statisztikát is terveznek egyébként, ahol battlefieldhez vagy WT-hez hasonlóan teljesen mindegy melyik szerveren szerzed meg, a központi adatlapodon összesítve mutatja a statod a játék kezdetétõl fogva. Ez mellet még inkább érthetetlen, miért kell ráerõltetni az offline játékot arra aki nem akarja.

www.pumaszallas.hu

Papa01
Én már csak amiatt is a RoF-ról beszéltem, mert Sakkay rám hivatkozott, és hát én a BoS-al totál nem foglalkozom, fel sem merül az ellenkezõje. :)
Plusz, ezt a mondatot is csak meglévõ programra tudtam érteni:

"Konkrét példát nem tudok, de sokszor emlékszem olyanra, hogy szavasztattak dolgokat a patchek fejlesztése alatt, hogy mi tetszene jobban a népnek. "

Szóval lehet totál elbeszéltünk egymás mellett.. :))

Laca:Megelíthetõ még a Windsock vagy a Osprey kiadványai is. Rendben, ezek nem gépkönyvek, de (és ezért fontosak a replikák) egy jó közelítést adhatnak az adott típusra.
És az, hogy pl nem 100, hanem 107 km/h-bál esik át az adott gép szerintem semmivel sem rontja az alkotást mint szimuláció..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Amit én olvastam anno rof topikban, meg máshol is, hogy rofban nem a gépek mûszaki tartalmával vannak gondok, hanem a teljesítmény paraméterekkel. Mozgékonyság, repülési paraméterek, csûrõ vagy magassági kormány hatásossága, hajtómû teljesítmények különbözõ repülési magasságokban, sérülések hatásai, ilyesmik. Ezekrõl nincs adat, de ez természetes is, hiszen nem volt még olyan kutatás, ami az aerodinamikával mint tudományággal foglalkozott volna, nem voltak stabilitási, építési szabványok sem. Pár hónapja loft is beszélt errõl, hogy nehéz összehozni az eredeti grafikonokat és az õ modelljüket, folyamatosan tesztelni kell, de ahol nagy az eltérés, ott finomítják hogy végül a legpontosabb legyen. A 2.vh-s gépek adatai sokkal jobban dokumentáltak, ergo sokkal pontosabban kell dolgozniuk. Mivel Jasonék ezt "új, izgalmas kihívásnak" írták a bos-hoz, ebbõl gondoljuk, hogy a rofnál ez nem volt ennyire szigorú.

www.pumaszallas.hu

Szívesen nekiveselkedem a gyakorlásának. A legfõbb problémám a célra való rárepülésnél van.Az iránytartással.Nem olyan egyszerû számomra mint a régi il2 ben. A lofte beállítása szinte ugyan az pluszba lehet állítani az oldani szánt bombák mennyiségét, szórásképét. ezeket ki kell ismerni.
Nohab
"milyen szerencse, hogy az CloD-ban nincsenek ilyen steam achievmentek. Hát most már lesznek... "

S ha felvillanna egy kis felirat, ami igazolja, hogy egy felszállásból 5 gépet lõttel. Ezt késõbb lehet mutogatni a társaidnak ellenfeleidnek. Ez miért is rontaná a játékélményt?

Ha az achivmentek valós kitüntetések alapján lennének elnevezve, akkor már meg is emelné a játékszínvonalat. Lelõtted a 100. gépet német oldalon (esetleg egy élettel?), nesze itt a vaskereszt tölgyfalombokkal.

Statbuziknak (köztük vagyok) kifejezetten örömüket lelnék benne.

Kicsit olyan érzésem van, mint amikor kiderült, hogy a Clod Steamen fog futni. Néhányan elkezdtek nyafogni a régi Hyperlobbyért. Aztán idõvel õk is rájöttek, hogy jobb ez a rendszer.
VO101Tom
Na, ez remek. Akkor eggyel több Ju88 pilóta van BoF-hoz? :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A fórumon is a jónép egyetlen nyûgje, hogy miért van a single rész és a multiplayer rész ilyen módon összekapcsolva? Két teljesen külön világ. Amit kérnek, hogy ki lehessen szerver szinten kapcsolni ezt az egész lock/unlock rendszert, arra írták, hogy nem lesz ilyen. Pénzért megvenni sem lehet ezeket a kiegészítéseket, ergo ezek tényleg azt akarják, hogy minden egyen játékos, aki megveszi a bos-t kénytelen legyen végigrepülni az összes single küldetést, ami a kedvenc gépéhez tartozik. És ami a legszebb, a community manager épp a történelmi hûséggel próbálja magyarázni, mondván anno sem adták a zöldfülû alá a legújabb technikát (ez csak azóta tûnt fel, lehet, hogy ezek szerint a gépeket is egymás után kell "kilockolni"?), úgyhogy ez neki teljesen reális, hogy ha valaki online akar repülni, az "gyakoroljon" offline is elõtte...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Rendben, akkor ezt szerintem eléggé átbeszéltük.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Úgy tudom,hogy az összes mûszaki rajz,meg mindenféle dokumentáció rendelkezésre áll a fõbb vadásztipusokról.A legtöbbet egész pontosan újra is tudták gyártani,amik közül van ami repül is,az eredeti motor replikájával.Mivel sokkal egyszerûbb gépek,a dokumentáció is jóval kevesebb mint egy 2 vh-s gépnél.
Pl:Fokker DrI gyári rajzok

Nem akarom elkiabálni de jó pár próbálkozásból minden alkalommal lefagyott ha nem pozicionáltam elõbb a fej pozícióját míg ellenkezõ esetben egyszer sem fagyott le! Köszönöm a segítséget!
En mar eleg regota csak olvaso modban vagyok a forumon, de mindenfele szemelyeskedes nekul: Tomnak igaza van. Amikor itt szoba jon a a 777, BOS, vagy a ROF, te rogton megjelensz es gondolkodas nelkul nyomatod a mantrat, aminek mint tegnap kiderult, gyakorlatilag semmi alapja nincsen, fingod sincs arrol hogy hol tart a BOS fejlesztese, de te csak nyomod a sodert, hogy a amit a777 csinal az rossz nem lehet.
Tom legalabb nem osszevissza dobalozik, utana olvas a forumokon, stb.
Bocs, tudom hogy szemelyes tamadasnak fogod majd fel, de valaszolnod nem kell ra. elore is koszi

Igen még fenn áll a probléma. Jól értem,miután átültem és mielõtt a loftéba néznék állítsam vissza a fej pozíciót abszolút nullára és utána hajolhatok bele csak? Megpróbálom minden kép visszajelzek mit tapasztaltam!
Egyébként ez meg a hülyeség csúcsa:

Game achievement shows how good you are as a player. (...) And every time another pilot sees you on the multiplayer server they will know you by those hard challenges you've came thru to earn this or that camo.

Kb: A (single) játékban elért eredmények mutatják meg, hogy mennyire jó játékos az illetõ. (...) (Az unlockolt "egyedi" skinekrõl): És minden alkalommal, amikor egy másik pilóta lát téged egy multiplayer szerveren, tudni fogják, hogy milyen kemény kihívásokat teljesítették, hogy viselhesd azt a kamuflázst.

Mindenki tudja itt, hogy a single játéknak nem sok köze van a multihoz. Max a le és a felszállást lehet ott megtanulni, vagy az útvonalrepülést. A harcot nem. Ha valaki úgy kezdett el online repülni, hogy elõtte valamelyik single kampányban megkapta a lovagkeresztet az összes kiegészítõkkel, vagy éppen ötször a Szovjetunió hõsét, akkor az eddig minden alkalommal keservesen csalódott egy online szerveren, és elölrõl, a nulláról kellett tanulnia a harcot... Tehát ez egész egyszerûen hazugság. És a playerek becsapása.

Tehát egy unlockolt, egyedi skin egy online szerveren kis túlzással nem más, mint egy bazi nagy "T" betû... :-)))
Mér lenne végük? Lehet, hogy egy csomóan War Thundert akarnak csak joystickos irányítással... Nekem semmi bajom velük, csak nem az én világom. Akkor maradok a CloD-nál, a Team Fusionos változatnál.
Ha nem lesz szimulátor, akkor végük..két szék között a pad alá. Mindenesetre lehetetlennek tartom, hogy ne lenne megalkotva egy jó multi része is a programnak. Lehet óriásit fogok csalódni, <#nemtudom> de majd meglátjuk. Én egyenlõre bizakodó vagyok,viszont megértelek titeket is.

Elõször is. Ha bármikor úgy érzed, érezted , hogy személyes problémám van veled<#wilting>,(és mindig kötekszem csak veled) komolyan mondom, rosszul érzed. Abban pedig igazad van, hogy én tényleg a ROF csapatának eddigi ténykedésébõl indulok ki, mert-lehet rosszul tudom-a ROF eddigi fõvezére a projekt parancsnoka'. Ha nem így van, akkor bocsi. Tényleg..<#smile>

Nekem is ez az érzésem. Sajnos sok ilyen példát lehetne hozni, egykor nagy sikerû játékok sokadik folytatása képében.

Az a röhej, hogy pont tegnapelõtt jutott eszembe: milyen szerencse, hogy az CloD-ban nincsenek ilyen steam achievmentek. Hát most már lesznek... :-(((

Marha közel vagyunk hozzá, hogy a BoS-nak ne legyen sok köze egy valódi szimulátorhoz. A régi Il-2-höz se sok.

Ami a single részt illeti: A régi Il-2-vel és a CloD-dal szerintem összesen nem repültem 10 órát single-ben. Majdnem 10 év alatt. És ennek az idõnek a nagy részét is a régi Il G2 vs 4*1 P-39 gyakorló quick mission adta.

Egyébként ugyanaz a bajom a sinlge-lel, mint azoknak akik a hivatalos fórumon kommentelték a bejelentést. Van két gyerekem, a harmadik meg úton van, qrvára nincs kedvem single-ben elcseszni azt a kis szabadidõmet, ami még megmaradt.
VO101Tom
Tomcsi. Ha megvan még az a bug, hogy Ju88-al bombacélzóba nézve lefagy, TF fórumon olvastam, hogy ilyenkor amikor átülsz a bombázó székbe, akkor egy gombbal reseteld középre a nézetet. Elvileg ilyenkor nincs gond. Állítólag ez a bug azoknál jöhet elõ, akik nem használnak TrackIR-t. Freetrackról nem esett szó.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
<#sniffles>
Ott a hivatalos fórum.
Olvasd már el.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Pontosan. Ezt Il-2 Sturmovik - Battle of Stalingradnak nevezni minimum a vásárló félrevezetése lenne egy normális világban. Ezt Rise of Flight - Battlefield of Stalingrad -nak kellene nevezni :)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Nem, nem egészen érted akkor :) A vita -részemrõl- elsõsorban abból van, hogy sakkay nem elsõ alkalommal próbál meghazudtolni, csak egy elfogult, rosszindulatú valakinek beállítani ez a szar kapcsán, amibõl elegem lett. Ami témát én itt felhozok, az csak olyan, amirõl a hivatalos fórumon szó van, és ami csak fejlesztõtõl vagy hivatalos embertõl ered. Nem arról beszélünk, amirõl még nincs infó (FM, DM-rõl pl semmit nem tudunk még, nem is téma itt), nem arról beszélek, hogy én mit tippelek, hogy mi lesz, csak arról, amit bejelentettek. Hivatalosan, dev update-ben, a fórumon. Ennél biztosabb infó egyszerûen nincs. Ezek után amikor szó volt arról, hogy mi lesz a skinekkel meg a pontrendszerrel, akkor jön sakkay, és muszáj valamit beleszólnia, gyorsan le lettünk oltva, hogy biztos nem így lesz, csak írni kell nekik, mert ez a csapat mennyi mindent megtett már a közösségért, meg õ ezt mégsem hiszi, meg hû meg ha. Ami nyilvánvalóan nem igaz (és ezt neki is tudnia kell), mert ez a csapat (bos) soha semmit nem változtatott még meg, nincs szavazás, nincs wishlist topik, csak a dev update, amiben elmondják, hogy mi lesz és kész. Én ismerek egyébként olyat is (Farber), akit konkrétan elküldtek az 1C fórumról, mert sok kényes kérdést tett fel (bos leendõ multis tudásával kapcsolatban). Hát, ennyire korrektek ezek.

Amikor te jöttél és listáztad rofos fejlesztéseket, akkor esett le, hogy sakkay is végig rofban gondolkozott, amin megint csak pislogni tudok, mert rengetegszer el lett mondva, le lett írva, cloddal együtt külön topikba is vannak számûzve, hogy a bos kapcsán soha senki ne példálózzon se a cloddal (bár a csapat fele clod-os) se a roffal (bár a csapat fele rof-os), mert azok "más cégek más játékai".

De ez csak mellékes, mert a bos-ban -megint leírom- a csapat rof-os része SEM azt csinálja amit anno a rof-ban csináltak. Feketén fehéren ott a fórum, bárki elolvashatja. Ezek után mégis a rof-al példálózni... hát nem is tudom... minimum furcsa, de inkább nem ragozom tovább.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Milyen dokumentumok?
Erre kíváncsi vagyok de tényleg.

A replika az nem számít ,annak semmi köze a valódi régi gépekhez,csak hasonlít.

Papa01
Laca, az 1. sorát olvastad a HSZ-emnek? Tom kérdésére válaszoltam... :-)
(Ezt amiatt írom, h ne gondolt, öncélúan OFF-olok.)

Hidd el, itt is vannak dokumentumok,ami felhasználható, még ha kevesebb is... Illetve vannak akik üzemeltetnek is replikákat.

Her Laca
Pediglen azt írták.
Én nem idegesítem magam rajta ,részemrõl már keresztet vetettem erre a kísérletre ,max pozitívan csalódok,bár nem hinném:)

Én sem értem, de egy biztos valami koncepció van mögötte. Nem hiszem, hogy félszimet csinálnának, mert annak a piaca telített. Tehát üzletileg sem érné meg. Szóval én nem tartom logikusnak, hogy a multi el lenne hanyagolva a részükrõl. Hiszen a multi tart életben hosszú ideig minden szimulátort. Egy szó mint száz, érdeklõdve várom az újabb híreket, hogy többet lássak az alapkoncepcióból. De nagyon kevés az infó,l egyenlõre. Olyan kevés, hogy mindenki azt lát bele amit akar..<#nevetes1>

Her Laca
A lófaxt a Rof kapcsán:)) Senkit nem érdekel (vagyis itt nem sokakat) a rof . A Bos kapcsán ,pontosabban az miatt amiket írnak.<#eplus2>

"Plusz, hozzátenném, a típusok repmodeljének a javítását, fejlesztését, amelyben a közösség is segít. (Seva, Nieuport 17)"

Minden tiszteletem mellett azt hogyan csinálják? Hasra ütnek oszt mondják,hogy ez így vagy úgy jó?Mert dokumentumok nem nagyon állnak rendelkezésre.
A II VH-s gépeknél is van nyûglõdés ,pedig ott azért vannak leírások rendesen.

Mindamellett ne keverjük már a szezont a faxommal ,a Rof az a Rof
ez meg Il2 akar lenni.
Ezek csináltak egy szimet (Rof) ami valakiknek tetszik ,úgy játékmenet ,mint más szempontjából ( de én nem sok arcot ismerek az Il2 es közösségbõl aki Rof ozik tegyem hozzá) azért gyanítom az se egy hú de nagy siker ,de mi megszoktunk egy szintet egy nagyfokú szabadságot ,ha a közönség mármint a régi számít valamit akkor ezeket figyelembe kéne venniük. Õk tojnak rá ahogy nézem.
Nincs is evvel baj,majd a Rof os közösség repked vele ,de gyanítom ez így ahogy leírják milyen lesz nem fogja az õs Il2 eseket meggyõzni.
A baj ott leledzik,hogy megszerezték maguknak az Il2 õ fejlesztését,és üzleti szempontból állnak hozzá,mi meg azt szoktuk meg,hogy elhivatott ,megszállott emberek csinálják ,nem sajnálva a kísérletezésre az újdonságokra az idõt. A Clod is egy elõremutató valami lett éppen ezért.
A 777 az véleményem szerint alkalmatlan felnõni eme elvárásokhoz ,nem is lesz egy nagy durranás amit tákolnak.

Sakkay!
A single játékmód elõtérbe tolása nem fura hanem nevetséges.
Persze vannak akik szeretik a kampányokat és nekik is kell készíteni a játékot de párhuzamosan a multi részt is csinálni kell.
Az úgy nem megy,hogy csak az egyikre fektetünk hangsúlyt szerintem.
De õk tudják,majd jóóól nem veszem meg:)
Ez a pontozásos rendszer meg egyenesen nevetséges. Ezek betegek:)

Her Laca
680 on semmi baj nincs nekem,se másnak . Mondom nem a hardverrel,vagy a driverrel van a bibi,a 7970 esen nekem ugyan ez volt neked meg nem.Akkor? Most akkor szar a radeon,vagy mégse? Valami más van a háttérben szerintem ,hogy valakinél elõfordul egyes hardvereken valakinél meg nem. A megoldást nem tudom.

W7/8, az összes elérhetõ drivert kipróbáltam már! Tegnap találtam egy topikot ED fórumon, egy srácnak ugyanez a nyûgje volt/van 680-n, de elég régi a bejegyzés. Írtam neki, remélem válaszol, hogy mi lett vele...

www.smart-bus.hu

Hecker007
Milyen windowst használsz? Meg milyen drivereket? Már jöt ki egy beta driver amivel megszüntek a 320-as driver hibái, legalábbis Win7 64bit alatt semmi gond nincs vele, TrackIR is tökéletesen megy, nem akad, az elõzõ whql driverrel viszont néha megakadt úgyhogy abban biztosan el van cseszõdve valami.

Akkora király, hogy a 600 eurós vga-t 3 hete nem tudom normálisan használni! :D

www.smart-bus.hu

acidrain
http://www.youtube.com/v/qrM8W9JDJlQ&version=3

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Papa01
Nos, ha jól értettem, az alapvetõ vita pont a RoF kapcsán robbant ki. ("...eddig ez a csapat mindig reagált az igényekre??")

Szerintem az, hogy gépválasztás tekintetében a közösséget megkérdezik pozitív dolog, nem szabad szemrehányásként megemlíteni. Nézd csak meg a DCS szériát Tom... Sokszor a rajongók körberöhögik õket, miért az a gép jelent meg ami.. (Pl, P-51, UH1, F-35A (!!!)). Jó most már a külsõs fejlesztések miatt javul a kép, de igenis jó dolog, ebben a közösség szava dönt, vagy hatással van a történésekre.
1. A statisztika elkészítése.. ebben semmi anyagi vonzat nincs.

2. Továbbá:
Ezt (The Big Wishlist) a fórumot néztem át neked. (Meg is kaptam a letolást, h már korán reggel fórumozok.. :D)

Mire átnéztem az 59 oldal jojózott a szemem.. :) De ez a lista az itt szereplõ már megvalósult fejlesztéseket tartalmazza:

Respawning option
Jump in/jump out play option
Custom skins (paint jobs)
More detailed terrain (hills, valleys, etc.)
More detailed joystick options (setting of curves and deadzones, better profile mangement)(IN GAME CONFIG)
Quick mission generator
Decrease load times (in whatever ways possible)
SLI and Crossfire support
Better UI (more in-flight options, menu for hand motions, saving convergence/loadout/paint)
Custom skins (paint jobs)
Pilot-driven career (historically accurate like flanders field)
Seasons
Prop Damage
Better wound effect, lose the yellow/red thing
Singleplayer:
Greater squadron detail. You know who the rookies are, who the aces are, how many hours they've flown, etc.
Ability for Server HOST to kick/ban a player
Ping display
Kill info
Track recording
if the selection (e.g. guns, fuel) you made in a hangar remained the same when you have to
repeat the mission.
save my plane settings for convergence, ammo load and skin
fix the SE5a elevator
Introducing flyable bombers
CL.II, D.H.4, D.H.9. Iam not even talking about Gotha and HP 0/400 ;) There are people here who fly bombers. Also, the German side lacks of planes which could drop some eggs.
6. SPAD S.VII 150 and 180 HP

-- Ez egy 2009-es HSZ és a D.H.9-es kivételével mind bekeült a RoF-ba! --

Gives us rockets/incendiary bullets.
The F.E.2, please, at least as AI; also the R.E.8 (if that has been modelled yet). We need more Entente two-seaters.
Also the Albatros C series, on the German side.
Cloud shadows
Le prieur rockets for Nieuport
Cooperative multiplayer (career and single missions like Russian Roulette)
Multiplayer Russian Roulette
map of the English (South-Eastern), French and Belgium coast, to introduce naval squadrons and to give an opportunity to create raids on London in the future.
My Only Request is for Multiplayer Please Please Allow for Dedicated Servers
3D model corrections
Aldis sight and Oigee sight

Plusz, hozzátenném, a típusok repmodeljének a javítását, fejlesztését, amelyben a közösség is segít. (Seva, Nieuport 17)

Alapvetõen -szerintem- a folyamatban lévõ fejlesztést nem biztos, hogy szabad a kívánságlisták miatt támadni. Legyen kész, és majd szép lassan rendbe szedik, ahogyan a RoF-ot.

Salute!

<#smile>Ok.
Azt mondjuk látom, hogy azóta szinte megállt a régen várt "nagy" patch pedig nagyon várják a ROF-hoz. Valószínû, hogy nagyon sok a melójuk. Egy biztos-ha WOT szerû félszimulátor lesz, nem veszem meg. De eddig nem látom annak.A single játékmód elõtérbe tolása a mai világba fura,de ezt már a ROF-ban is elkezdték. Nemtom' van-e értelme, talán a fizetési statisztikák azt mutatták megéri foglalkozni vele(a ROF-ban több kampányt is kiadtak fizetõsbe, a késõbbiek során is). Mindenesetre az tény, hogy egy szim(még a félszimek is) multiban teljesednek ki, úgyhogy nem hinném, hogy ez negatívan rányomná a bélyegét az egész játékra.

Tapasztalom! :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Avval itt ne mész sokra:)
NV a király!!!
Indulhat a flééééééééééééééééééém:)

Urak!!

Ne már! :) Vagy bedobom AMD vs NV flémet! :DD

www.smart-bus.hu

Kávé mellé.

Her Laca
Barátaim! Csituljunk!! :)
Tom:) Te se reagáld túl Sakkay nem írt bántót.
Mondom én hogy a 777 az a sátán maga .

VO101Tom
Nem tudom téged miért sért ennyire, ha a bos-ról megbeszéljük amit ezek a fórumon írkálnak. Felkapod a vizet, meg jössz itt a defetizmussal meg a rosszindulattal ha visszakérdezek, hogy amit állítasz, annak ugyan mi az alapja? És miután mondod, hogy tulajdonképpen semmi, illetve majd valaki valamikor biztos igazol, akkor szerintem jogos kérdés, hogy akkor minek is szólsz bele? De ebben tényleg nincs gúny, irónia vagy hátsó szándék (ez a baj ezekkel a fórumokkal, az én hsz-emet amilyen hangulatban olvasod, azt hiszed abban is íródott), szerinted ez teljesen oké? Ha tudsz bármit, ami ellenünk szól, akkor hajrá, senki nem tiltja meg, hogy felhozd, de az "azt hiszem"-re és az "úgy gondolom"-ra -már bocs- de senki nem kíváncsi. Tényekre. Arra igen.

Papa, köszi, hogy ezt beírtad, de gyakorlatilag lényegtelen, hogy anno a rofal mit csináltak, mert sajnos látjuk, hogy a bos-al mi van. Nincs szavazás amit Jasonék indítottak volna el (amik az il2- fórumon vannak, azokat csak néhány lelkes fórumozó csinálta, akik azt hitték lesz értelme), ha bárki javasol valamit, akkor a legjobb válasz amit kaphat, az az, hogy "talán bekerül, ha az eladások jók lesznek". "Szigorú és túlterhelt" idõrend szerint dolgoznak, amibe nem fér bele más, mint amit õk kitaláltak. Amiket ide példának felhoztál, azok egyébként a plusz fizetõs tartalmakra vonatkoznak, ha szavazást indítanak, hogy ki milyen gépet kér, akkor nyilvánvaló, hogy az eladások maximalizálása miatt kérdezik, nem (csak) azért mert annyira jó fejek. Próbálj kérni olyat, ami csak melóval jár, de nem adható el plusz tartalomként... mennyivel nehezebb ugye? :)

www.pumaszallas.hu

Komám szerintem meg az a gáz, hogy én normálisan írok valamit,(barátságosan) te meg nekem esel és elkezded meghatározni mivel foglalkozzak.

VO101Tom
Jajj nemár. Tényleg ennyire futja csak? Ha már nincs mit mondani, akkor jön a "leverlek hö"? Ráadásul egy f-ó-r-u-m-o-n b+? Ez még az indexen is gáz lenne... :(

www.pumaszallas.hu

Sztem is kár vitatkozni egy olyan játékon, amit még ki sem adtak.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"