IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Az a nagyon érdekes ám,hogy ha magamból indulok ki aki egy elég szabadságszerető ember a szó minden értelmébe, értve ezalatt a munkától kezdve az élet egyéb dolgait,szóval nem viselem el ha meghatároznak nekem bármit is. Én így éldegélek . Viszont! Bármennyire is úgy gondolom,hogy nem vagyok egy vallás követője sem, de nem tudok kilépni azon kultúrkör adta szabályozásból amiben élek, ez pediglen a keresztény kultúra és tudat alatt pontosan követem én a 10 parancsolatot. Mint mindenki más is ,persze kivételek akadnak ,de hol nem. És itt van amit mondasz . A közösség az befolyásol ,ha akarom ha nem. Bővebben nem térnék erre ki ,itt mindenki bőven érti miről hablatyolok.