IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A Hitgyüli az érdekes jelenség. Van jó és van szerintem káros oldala is.
Hogy miért is állítom ezt? Nos van egy huszonéves kislány (ez csak egy példa ,de jól szemlélteti a dolgot és őt személyesen ismerjük) aki elég nyomorúságos életkezdetet tudhat magáénak.Amúgy roma származású .Szóval kiskorában beadták nevelő intézetbe,majd amikor már tudott dolgozni akkor a rokonság kivette,elhelyezték takarítónak egy iskolába(még szerencséje is volt,hogy nem máshová) de munka után bezárták elvették a fizuját stb. Az iskola igazgatója megtudta ezt és lépett ez ügyben ,elhozta onnan,de ez egy más történet. Na a lényeg ,a kislány odakerült a hitgyülibe, ők felkarolták,szereztek neki egy albérletet ahol többedmagával lakik ,minimális pénzért ,de kell társadalmi munkát végeznie,meg valamit adakoznia a gyülekezetnek. Ez az adakozás különben általános ott.Ez eddig dicséretes a szememben ,segítenek embereken akik rászorulnak ,emberhez méltó életet tudnak élni. DE! És itt jött a megdöbbenésem. Egyszer több órát beszélgettünk,és megdöbbenve hallgattam ,micsoda egysíkú tudással van felvértezve a gyerek a vallás tekintetében pl. Másról nem is beszélek. Kérdezgettem,erről arról,és kiderült,hogy például a Bibliát nem SZABAD!!!!! olvasniuk,csak azt amit a gyülekezet ad neki. Más vallásokról aztán pláne nem informálódhatnak. Olyan fokú agymosás van ott ,hogy hihetetlen. Lévén nem volt célom megingatni a hitében ,de igenis egy kicsit fel szerettem volna nyitni a szemét ,így hosszasan beszéltem neki a vallásokról,mások hitéről,de egyrészt hihetetlen elutasító volt,másrészt nem is értette miről beszélek. Minden más a sátán műve ami nem az ő hitéhez kapcsolódik. Én megdöbbentem de rendesen.Persze nem egy atomfizikus a gyerek de így még esélye sem lesz egy normális világkép önálló kialakítására.