IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Pordycus
    Sziasztok!

Visszatértem a klasszikus IL-2 höz jobb híján, de hostolási problémáim vannak.
    Routeren ki van nyitva minden áldott port 21000 től 21010-ig,
    Vipre Sunbelt antivirust használok, aminek a tűzfala be van kapcsolva, de mindig kéri a megerősítést ha csatlakozási kísérlet történik.
    A röhejes az, hogy újraindítás után, ha belépek a játékba és csinálok egy szervert, a rendes IP-men keresztül tudnak csatlakzoni, de ha egyszer bezárom azt a szervert akkor megint a gép újraindítása után tudnak csak. + van olyan aki egyáltalán nem tud.
    Ez történik akkor is ha a vírusírtót komplett kikapacsolom bekapcsolás után, szóval hivatalosan semminek nem szabadna blokkolnia a dolgot, mégis elsőre tudnak csatlakozni a népek aztán többet nem, mi a franc okozhatja ezt?

Másik kérdés, van olyan aki egyáltalán nem tud csatlakozni, ha kiszedem az engedélyezett fájlok közül a tűzfalból a játékot és megpróbál csaltakozni hozzám még csak fel sem jön a kérdés, hogy engedélyezem e.
    Rendes dedikált szerverre persze mindketten gond nélkül tudunk csatlakozni.

Hyperlobbyn ugyanez a helyzet, egészen délutánig míg nem állítottam be a beállításoknál DetectLocalIP = 0 -ra a lobbyt egyáltalán nem tudott senki csatlakozni, miután ezt megcsináltam, egyszer tudnak. WTF???