IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Múltkor megkaptam valamelyik ilyen kemtréles topikban. Tudom én vagyok a hülye de akkor már nem bírtam ki hogy ne szóljak bele.
Szóval, az a bajom, hogy elhiszem amit az iskolában mondanak, anélkül hogy gondolkodnék. Szóval az iskolázott kur*a nénikémet :)Hiszek a fizikában. Még a végén kiderül hogy a földet a hátán vivő teknősbéka is kamu.
Az Aranysasban is feltett kérdésekre természetesen nincs válasz: Minek, kik, miért így, és főleg hogy. Mert a titkos gépek (nincsenek rajta a flightradaron hö) valahol tankolnak meg ezt az izét is betöltik. Mégsincs fénykép.
Ja de egy volt.. az Evergreenes jumbó. Akkor próbáltam meg egy kis fényt vinni, de nem sikerült, mert én barom elhittem hogy tűzoltó gép. Ekkor feladtam. :)