IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem jó a jelző! Nem buták az emberek. A butaság nekem legalábbis mást jelent. Nekem akkor buta valaki,ha akarva sem tud megtanulni ,vagy elsajátítani valamit,lett légyen az valóban bármi. Ha így nézed akkor az emberek nem buták,hisz amit akarnak ,vagy amire szükségük van azt el tudják sajátítani bármiről is beszéljünk. Az igénytelenség a lustaság ami jelen van! Mert honnan tudnánk kiben mi lakozik? Lehet egy traktoros aki elvégezte a 8 általánost (elnézést a traktorosoktól ) ha szorgalommal áll mondjuk a matematika felé akár csillagász is lehetett volna. De szart rá ,neki tök jó a traktor is,és ettől még lehet becsületes ,boldog ,derék ember . No tehát a legnagyobb gond az inkább a tespedés a lustaság ,a gondolkodás hiánya ,ami kényelmes egyfelől azt lássuk be.Megmondja a nagyszájú,hogy permeteznek és tök kényelmes elhinnem ,hogy bizony ,bizony ez így van,nem kell órákat olvasással eltöltenem,hanem este hazamegyek bekapcsolom a TV-t oszt van VV vagy fax tudja mi és boldogan konstatálom,hogy én tudom a tutit ,permeteznek minket. De ez örök időktől így van ,nem mai keletű a dolog ,tehát kár lenne ezeket az embereket elmarasztalni ,hisz csak az évszámok nőnek de alapjaiban minden marad ugyan az.És bizony én hajlamos vagyok azt hinni,hogy ez nem az emberek hibája,nem is bizonyos emberek ,csoportok,ármánykodása okán van ,hanem egyszerűen ez egy törvényszerűség. Hisz mint mondtam,ha mindenki használná az eszét akkor hová lenne a világ? Kéne vezető? Király? Pápa? soroljam még? És vannak a szabad szellemek ,de ők semmiféle vizet nem zavarnak ebben a játszmában.