IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na de urak!
    Értem én ,meg nagyon jó ha a helyére kerülnek a dolgok,legyünk akár Jézus vére akárkik. DE! Mi fog változni ? Mert jó ,hogy a múltunkat tudjuk,én magam úgy vagyok vele,hogy nekem édes mindegy,hogy a hunoktól ,a Szkítáktól,vagy magától a Jóistentől is származik a népünk ,elfogadom amit mondanak ,tanítanak. Na szóval a múltunk már nyitott könyv. ÉS? Akkor mi van ,lesz?
    Én az előre tekintés híve vagyok,nem a múltba révedésé.És nem vagyunk különbek senkitől , sem jobbak de rosszabbak se, én ezt tartom fontosnak.
    Más nemzeteknek ,népeknek is vannak hagyományai,mondái,elődei. Íreknek vannak manóik pl. Van aki szenttűl hisz is benne. Nekünk meg csodaszarvasunk van. Csak annyit akartam ezzel mondani,hogy jó meg szép ha kutatjuk a történelmünket,de azért ne essünk át a ló bizonyos túloldalára sem.