IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Valószínű nem írok le újdonságot ,de én így látom a Magyar politikai helyzetet.
    Kicsit visszatekintenék a múltba ,remélem nem bánjátok.
    Ugye az köztudott már,hogy annó a szocializmusunk vége felé az elvtársak már tapogatóztak a nyugat felé (és nem egy két évvel előtte) ,hogy is lehetne az elkerülhetetlent a javukra fordítani.Szépen kitörpölték hát a rendszerváltás nevű okosságok,melyet megspékeltek a privatizáció nevű zseniális a NAGY országrablással is. Mert azért lássuk be ,nem hülyegyerekek játéka volt ez.
    Cégek tömegei lettek direkt veszteségesek hirtelen ,aztán megindult a nagy kiárusítás,amiből aztán így -úgy profitáltak az elvtik,természetesen a nemzetközi nagytőke hathatós segítségével. Ez az összefonódás ,azóta is megmaradt közöttük mint tudjuk.Ezért evidens is ,hogy a baloldal az ő érdekeiket veszi figyelembe helyezi előtérbe,szemben az ország a lakosság érdekeivel .
    Az Orbánék fordítottak a dolgon. Ők a saját berkeiken belülieknek kedveznek ,borsot törve a külföldi nagytőke orra alá.
    És ez mennyiben is érdekelhet bennünket?
    Semmi másban ,csak annyiban,hogy a pénz itt marad az országban.És talán itt kerül befektetésre,ezzel munkahelyeket teremtve ,és talán jobb életet biztosítva az embereknek.Persze ezt most nagyon leegyszerűsítettem,de nem akarnék oldalakat teleírni:)
    Vagy ott van a sokat vitatott rezsi csökkentés.
    Sok barátom él ,dolgozik külhonban és mind azt mondja,hogy ott összehasonlítva olcsóbbak a rezsik mint itt.
    És nem igaz,hogy nem számottevő az embereknek.
    Nemrég egy idős nyugdíjas bácsival beszélgettem ,aki aztán egész nap hőbörgött mindenért ,na szóval azt mondta,hogy most 18 ezerrel több maradt nekik a kasszában,miután befizették a számlákat.
    Az nekik nagyon sok pénz! Főleg úgy ,hogy az ő nyugdíjából él a két már idősebb gyerekével.Mondjuk az is megért egy misét ,hogy az életerős kb 40 es fia baxott dolgozni. Én éppen ott áztam az esőben az udvart köveztem ,ez meg az eresz alól sajnálkozását fejezte ki,hogy milyen rossz nekem ,mert hideg is van meg esik is,és hát ő ezt nem bírná,meg ,hogy én egy milyen türelmes ember vagyok .Mondom neki,hogy ha gondolja hordhatja nekem a követ ,fizetek érte ,erre ,ő ,hogy csak nem gondolom,hogy esőben kint kóvályog. Persze panaszkodni meg sajnáltatni magát azt tudta.