IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne idegeskedj, nekem sem ment tegnap. E-1,3 rendszeresen kiköpte az olajat. Pedig sem túlpörketés, sem prop túlállítás, sem lövedék. Szóval nem ment. Ez egy ilyen nap volt.
De majd ma :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mi a gond?<#nevetes1>#nevetes1> Ha közelebb jön szarabbul látom, aztán egyszer csak ott van megint. Tudom ez ilyen volt mindig, de nem tudom megszokni. Fõleg , hogy láttam megoldja az atag team. Kell.<#nevetes1>#nevetes1>
Tom nincsen hír , hogy mikor jön ki az új atag path? Fõleg az kellene<#nevetes1>#nevetes1> amit a láthatóság terén elértek. Tegnap is majd agyvérzést kaptam, amikor egyszerûen eltûnta gép bizonyos távolságba és nem az ég van háttérnek. Tök jól látom, nem is manõverezik és eltûnik. Fa*omat az eredeti készítõkbe.<#puszis>#puszis>
Itt van pl adatbázis a HSFX6, 4.10 patchhez
http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=4139
Itt meg a 4.11 patchez:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29062
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A pvp multiplayer lehetõségekrõl (ami minket jobban érdekel ugye) még nem volt szó, és ez a szöveg sem arra vonatkozik.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spit térdre kényszerül.
Mint megállapítottuk ,nem gyors ez a G50 de legalább lassú.
Aztán csinálok egy nagyobb G50 es videót ,most töltöm a godfater zenéjét hozzá. Ez a Nino Rota a 40 es évekbvn írt olasz fílzenéket ,majd jóóól passzol hozzá.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kergeti Helmutot George, egyszer csak jönnek a nyomjelzõk, és Helmut fellélegezhet: George-nak alig van már lõszere, az is 7.7-es.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ma mentem egy igen szerencsés kört G.50-el. Egy felszállásból két spit esett le és még haza is értem ATAG-on.mindkettõ elkezdett konstans fordulózni. Na mondom ezzel ez nekem is menni fog 😊
Szégyen de fingom sincs.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ugye az tény,hogy a Clod mapja nagyon nagy,és az egész berepülhetõ ,és bizonyítottan 100 as létszámokkal plusz rengeteg földi cuccal no meg AI-kal is megbirkózik.
De ez mellékes ,én arra vagyok kíváncsi mit akartak ezzel mondani,milyen is lesz a multi része.Az ,hogy a Rof ban milyen engem oly mértékben hidegen hagy ,hogy Papa azt el nem tudod képzelni😊))
-Mindig arra a reptérre települj, ahol a legkevesebben vannak.
-Ebbõl következik, hogy valószínûleg ez van legtávolabb a fronttól, ergo lesz idõd és helyed emelkedni (lehetõleg a Nap felé).
-Minden kontakt ellenséges, amíg az ellenkezõje be nem bizonyosodik.
-Néha repülj megtévesztõ irányba kondenzcsíkot húzva, majd ereszkedj, és fordulj a helyes irányba.
-Ne lovagiaskodj, semmi értelme. De azért "gazember" se legyél.
-Igyekezz a harcba induló vagy onnan hazafelé tartó, lehetõleg magányos ellenséget magassági fölénybõl lelõni, majd visszamenni a magasba.
-Eleinte kerüld az 1 vs 1 fordulóharcot, a csoportosat meg pláne.
-Ne rohanj ész nélkül a csapattársad segítségére, hacsak nem vagy teljesen biztos a dolgodban.
-A "kill stealer"-ekkel ne foglalkozz, nekik csak annyira futja.
-Tanulj meg magasról, nagy sebességgel "beesve" hirtelen elkoptatni a sebességet, majd leszállni.
+1: Nagy magasságban kerüld el a P47-eseket messzire, mint ördög a tömjénfüstöt...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amúgy meg gyíkká változtatott...de már elmúlt.
Elsõ tapasztalatok :
- Az újoncokat lelövik, mint a szart, akárcsak a valóságban.
- A már nem egészen újoncokat is lelövik, mint a szart.
- Vörös oldalon is sokan mennek Fókával és Messzerrel.
- Jellemzõen 2000 m alatt megy a harc.
- Amikor elkezdtem gondolkodni is és felmásztam a magasba, majd onnan
zutty lefelé - energia gazdálkodás - akkor nem volt gond, csak amikor
már lent maradtam forgolódni.
- A human tényleg nem AI.
IL2-vel megy valaki online még mostanában ?
A ROF engine sem elég játékost, (32 a max?) sem elég objectet nem tud kezelni (jelenleg!) Ahhoz,hogy akár csak a közelébe érjen az Il2 multijának.
Ezért fogalmaznak ilyen finoman,hogy lesz multi de igazából mégsem mert így a vásárlók nem tudnak majd reklamálni,hogy bezzeg az il2 multija!.
Nem igérnek semmit így te nem hõböröghetsz,hogy nem kapsz semmit.
Bullshit marketing.
Valószínû ilyen 8v8 PvP játékmód lesz,mert azt még elbírja az engine.
Õk meg egy kiscit szélesebb piacot céloznak,mint azok akik hajlandóak százezreket ölni konfigba ha kijön egy új szim.
Gyengébb engine+gyengébb látvány+butitott irányítás=nagyobb profit.
De hosszabb távon fenntarthatóbb és talán majd valamikor elérik a clod szintjét.
De ebben persze az is benne van,hogy ha jól teljesít bevétel szempontjából akkor nem kell erõlködni nagy ujításokon,csak új gépeket,mapokat gyártani amit el lehet adni a sok birkának😄
Ettõl függetlenül még jó kis játék lesz ez,csak nem a Clod-hoz kell hasonlítani.
A Béna.
Tehát lesz single rész amiben a leírtak alapján lehet lépkedni (ez engem hidegen hagy ,de biztos van akinek ez tetszeni fog)
és van a multi rész z a PVP ,de az hogy is lesz megvalósítva.
Vagy kötelezõ végigszenvedni a küldetéseket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
by II/JG53 Mattias
It will be released together with other mods/improvements.
We don't know exactly when yet but we are all trying our best to make the wait as short as possible
Öt küldetés lesz és mindegyik fázis a Sztálingrádi csatát fogja reprezentálni.
1. Fázis - Az ellentámadás elõ estjén
2. Fázis - "Uránusz" hadmûvelet
3. Fázis - Harc a légihídért
4. Fázis - "Téli vihar" hadmûvelet
5. Fázis - "Gyûrû" hadmûvelet
Minden egyes fázis történelmi sorrendben követi egymást és ahhoz, hogy a pilóta a következõ fázisba juthasson teljesítenie kell az adott fázishoz tartozó küldetéseket, utasításokat.
Minden küldetés más és más lesz, lesz generálásra is lehetõség. Nem az lesz a legfontosabb, hogy az ellenséges légi célokat és földi célokat megsemmisítsük, amelyek bár rögzítésre kerülve azonban a sztorit nem lendítik elõre..
Nagyjából ennyi a dolog lényege, persze van amit kihagytam ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h