IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Ja, egyébként fogalmam sincs mikor jön az új patch, szerintem õk sem tudják. Amikor kész lesz, akkor kiadják - ennyit mondanak õk is.
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ne idegeskedj, nekem sem ment tegnap. E-1,3 rendszeresen kiköpte az olajat. Pedig sem túlpörketés, sem prop túlállítás, sem lövedék. Szóval nem ment. Ez egy ilyen nap volt.
De majd ma :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mi a gond?<#nevetes1>#nevetes1> Ha közelebb jön szarabbul látom, aztán egyszer csak ott van megint. Tudom ez ilyen volt mindig, de nem tudom megszokni. Fõleg , hogy láttam megoldja az atag team. Kell.<#nevetes1>#nevetes1>
Tom nincsen hír , hogy mikor jön ki az új atag path? Fõleg az kellene<#nevetes1>#nevetes1> amit a láthatóság terén elértek. Tegnap is majd agyvérzést kaptam, amikor egyszerûen eltûnta gép bizonyos távolságba és nem az ég van háttérnek. Tök jól látom, nem is manõverezik és eltûnik. Fa*omat az eredeti készítõkbe.<#puszis>#puszis>
Itt van pl adatbázis a HSFX6, 4.10 patchhez
http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads&file=details&id=4139
Itt meg a 4.11 patchez:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=29062
www.pumaszallas.hu
A pvp multiplayer lehetõségekrõl (ami minket jobban érdekel ugye) még nem volt szó, és ez a szöveg sem arra vonatkozik.
www.pumaszallas.hu
Spit térdre kényszerül.
Mint megállapítottuk ,nem gyors ez a G50 de legalább lassú.
Aztán csinálok egy nagyobb G50 es videót ,most töltöm a godfater zenéjét hozzá. Ez a Nino Rota a 40 es évekbvn írt olasz fílzenéket ,majd jóóól passzol hozzá.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kergeti Helmutot George, egyszer csak jönnek a nyomjelzõk, és Helmut fellélegezhet: George-nak alig van már lõszere, az is 7.7-es.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ma mentem egy igen szerencsés kört G.50-el. Egy felszállásból két spit esett le és még haza is értem ATAG-on.mindkettõ elkezdett konstans fordulózni. Na mondom ezzel ez nekem is menni fog 😊
Szégyen de fingom sincs.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ugye az tény,hogy a Clod mapja nagyon nagy,és az egész berepülhetõ ,és bizonyítottan 100 as létszámokkal plusz rengeteg földi cuccal no meg AI-kal is megbirkózik.
De ez mellékes ,én arra vagyok kíváncsi mit akartak ezzel mondani,milyen is lesz a multi része.Az ,hogy a Rof ban milyen engem oly mértékben hidegen hagy ,hogy Papa azt el nem tudod képzelni😊))
-Mindig arra a reptérre települj, ahol a legkevesebben vannak.
-Ebbõl következik, hogy valószínûleg ez van legtávolabb a fronttól, ergo lesz idõd és helyed emelkedni (lehetõleg a Nap felé).
-Minden kontakt ellenséges, amíg az ellenkezõje be nem bizonyosodik.
-Néha repülj megtévesztõ irányba kondenzcsíkot húzva, majd ereszkedj, és fordulj a helyes irányba.
-Ne lovagiaskodj, semmi értelme. De azért "gazember" se legyél.
-Igyekezz a harcba induló vagy onnan hazafelé tartó, lehetõleg magányos ellenséget magassági fölénybõl lelõni, majd visszamenni a magasba.
-Eleinte kerüld az 1 vs 1 fordulóharcot, a csoportosat meg pláne.
-Ne rohanj ész nélkül a csapattársad segítségére, hacsak nem vagy teljesen biztos a dolgodban.
-A "kill stealer"-ekkel ne foglalkozz, nekik csak annyira futja.
-Tanulj meg magasról, nagy sebességgel "beesve" hirtelen elkoptatni a sebességet, majd leszállni.
+1: Nagy magasságban kerüld el a P47-eseket messzire, mint ördög a tömjénfüstöt...