IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De ,hogy mondja valami üdítőt is Leonom.
Képzeld azaz ne képzeld :) szóval ugye pipázgatok. Na annó még az elején vettem egy pipát egy Peterson-t ami egy ,ha nem a legnagyobb pipamárka,nem is olcsó. Használom nagy nagy megelégedéssel ,és nemrég meglátogatott egy pipatárs ő elég nagy hírnévnek örvend kis hazánkban ebben a műfajban.
No aszongya ,hogy ez hamis. Elmondta ,hogy miért is és miből látszik,kicsit felpaprikázódtam ,mert nem volt olcsó ,meg nem is valami trafikban vettem hanem az egyik legnevesebb boltban. De számla nem volt ,hiába reklamáltam volna .
Na erre minap felhívnak telefonon. A Peterson Magyarországi képviselője (a fent említett úr beszélt neki rólam) oszt felajánlotta,mi több ellentmondást nem tűrően közölte,hogy postázzam el nekik,és ők (bár semmi közük nincs ehhez a dologhoz jelezném) küldenek egy eredetit,természetesen a saját költségükön.
Pislogtam nagyokat! Ilyen is van bakker!