IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Szerintem orsós winnetou is csak egy kis faszfej. Lehetne Ő nagy politikus, megváltó vagy bármi, ha az oylan szar alakokat, mint például a lézer (és nem csak ő) kibaszná a fideszből. Sokakat nem is maga a fidesz vagy a dakota törzs főnöke irritál, hanem a slepp. Rogánostól, lézerestől, koöcsis mátéstól.

A magyar emberek ilyenek sajnos Lacám! Ha Te nem X párttal, Y focicsapattal, Z mit tudom én mivel vagy, akkor meg akarnak téríteni, inni akarnak a véredből... Ahogy sokan képtelenek kulturáltan viselkedni, úgy képtelenek kulturáltan beszélgetni, vitatkozni. Pedig a vita, a normális emberi vita, eszmecsere az egyik legfaszább dolog, amit az emberiség "feltalált".