91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    Meló meló meló, és lelkesen olvasgatom a fórumot :) És szomorúan konstatálom, egy régi nagy szerelem elmúlását... (itt az Il-2re gondolok, mielőtt valaki félreértené, Laca visszavonulását! :D )
  • Her Laca
    Jé! A Nagy Lebowski:) Mik a hírek mesélj:)
  • Lebowski
    Vagy feltelepíted a geforce experience-t és mindig rinyál, ha van frisebb driver.
  • Hecker007
    332.21 a legfrissebb.
  • Solt
    Egyrészről tiszteletre méltó, másrészről meg "ijesztő"...
  • Solt
    Egyféle driver van, csak a számozásuk tér el! :) Most tértek át nemrég erre a paraszt vakítós Game Ready elnevezésre, de ettől még nincs külön játékokhoz való, és nincs külön "szokásos"! :))

Nem tudom milyen VGA-d van pontosan, de az a legegyszerűbb, ha felrakod a legfrissebb WHQL minősítésűt, aztán pár havonta ránézel, hogy történt-e olyan frissítés ami te felhasználási szokásaidat érinti. Ha igen, akkor frissítesz, ha nem akkor nem... :)
  • Lacusch69
    Meghalt a legtovább harcoló japán katona
    LINK
  • Frenky
    Jó reggelt. Akkor ez hogy is van?
    GeForce R331 Game Ready Driver (vagy)
    GeForce 332.21 Driver 2 féle driver van, de mind1 +oldottam :-)
  • VO101 tvr
    Nekem nem sürgős.
  • Lysandus
    Nem, úgyhogy küld már el priviben légyszi!
  • LeonSilver
    A fészbúkról (hátza érdekel valakit):

HumbleBundle

1$-ért ezeket kapjuk (Steam aktiváló link):
    Arma II
    Take On Helicopters
    UFO: Afterlight
    Alpha Prime
    ARMA: Gold Edition
    ARMA Tactics

6$-ért pluszban ezeket is:
    Carrier Command: Gaea Mission
    ARMA II: Operation Arrowhead
    ARMA II: DayZ Mod (Created by Dean Hall)

https://www.humblebundle.com/weekly

• Her Laca
    Ami kész azt TVR nek ígértem,de holnap délutánra összerakom a másikat is. Már csak a testet kell összeraknom,de se kedvem ,se időm nem volt:) Tudod a számom?
  • Lysandus
    Laca! Esetleg van most kész USB-s trackIR clip? Ha igen, akkor holnap elugorhatnék érte.

Tazar
  • LeonSilver
    Jííííháááá :)

• Solt
    Egyféle driver van...
  • Her Laca
    Most szereztem be egy írtóóóóóóóóózatos Giga R777OC megabrutál VGA-t.
    Alapon melegebb mint a 780 volt:) Ej de ratyi ez is:)
  • PhantomAss
    én sosem foglalkoztam ezzel, nézd meg az nvidia honlapján hogy melyik a legújabb official és töltsd le.
    van ilyen opció hogy clear installt, az törli az előző drivert, én ezt szoktam választani
    Talán évente egyszer ha eszembe jut frissíteni, ez nem ATI hogy mindenhez másik driver kell
  • Frenky
    Sziasztok! Az Nvidia VGA_hoz melyik drivert érdemes feltenni? Van egy szokásos és játékra +írt. Gondolom értelemszerűen játékra a spéci változat kell. Mi az eltérés a kettő között? Most vettem egy új gépet és ez Nvidiás.
  • Her Laca
    Kerestem egy 10 est ba:)
  • Solt
    Mondtam, hogy felteheted magasabb áron is... :)
  • Her Laca
    most viszem a kelóba
  • Solt
    Már kaptál is privátot, szerintem vételi ajánlattal! :D 30 perce van a csókának, nézd meg mit írt! :D
  • Solt
    Adj el mindent, és építs egy HTPC-t valami AMD APU-val, vagy vegyél egy médialejátszót...
  • Her Laca
    Milyen VGA-t vegyek? Oco kell és azért filmet lehessen nézni rajta
  • Solt
    Dobtam még mellé etető anyagot... :D
  • Her Laca
    Már mocorog az úszó:)
  • Her Laca
    Írj még egy posztot.
  • Solt
    Megtámogattam! :)
  • Her Laca
    No föladtam a hírdetést. Kíváncsi vagyok mennyi idő lesz míg elviszik:)
    Én kb 1-2 napot saccolok.
  • Solt
    Nyilván... :D De egy próbát megért! :D
  • Her Laca
    Tudom:) Épp ezért vakartam a fejem:) De azért had ne legyek már terézanyu miattad:)))
  • VO101 tvr
    Kezdődik popcorn, Cola
  • Her Laca
    Ez mind igaz is lehet ,de nem egy kérgesszívű kissé agresszív a toleranciát a legkevésbé sem ismerő és ráadásul alapból paraszt építő ipari szakmunkással szemben aki ráadásul otthon is van + a lakásunk ajtajához meg fel se tud jutni ,de az értesítőjét meg úgy baxom ki a kukába ,mintha ott se lett volna ,ergo mondhat amit akar. Jelzem volt már egy csörtém velük,és nyertem:))))
  • Solt
    Bruttó 136000.-Ft volt az utolsó ára még pár napja... :) Kiinduló árnak korrekt! :)

Úgy-úgy... nincs PH-n, úgyhogy ott árában el tudod adni... bőven indulhatsz 115000.-Forintról is, lévén, hogy még csap pár hónapos, és IPON garanciás.

Én nettóban vásárolok, tehát nekem az ilyen használt cumó csak mélyen ár alatt releváns. :)
  • VO101 tvr
    Csak a legalapabb verziót említem. Kb 1 éve a kötelező ellenőrzés első két próbálkozása ingyenes. Kimennek egyszer számodra váratlanul, nincs otthon senki (munkaidőben ez sok helyen előfordul) bedobják a fecnit, hogy mikor jönnek másodjára. Ebben megjelölnek egy 4 órás időtartamot, jellemzően napközben, munkaidővel össze nem egyeztethetően. Ekkor nem mennek el, vagy csak bedobnak egy értesítőt, hogy ismét sikertelen volt. Központjukban lejelentik. És a következő alkalommal máris csekkes lesz a dolog. Kéményenként 3e. Ha nem fizetsz és nem tudnak ismét menni, 30e lehet a bünti. És ugye párban járnak, kettejük szava az ügyféllel szemben és szépen le is van papírozva.
    De szépen tudnak műszaki kifogásokat is találni a kéménybélelés technológiai kérdéseiben is.
  • Her Laca
    A PH-n asszem 5 perc alatt eladnám ,ahogy nézem nem nagyon van hirdetve egy sem.
  • Her Laca
    asszem valami ilyesmi
  • Her Laca
    Azt se tudom most ,hogy mennek ,meg mik az áraik.
    No megnéztem. 140 alatt nincs 780 még az iponon sem.
    Lévén ez új gondolom a 110 az korrekt vagy nem?:)
  • Solt
    Az enyémet eladnám... még soha nem volt MSI vga-m! :D
  • Her Laca
    Neked minek még egy?:)