IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Single Player Online allows us to create a unique structure which will form the basis of the game. Mission generator will be on the server as well as a template for the phase of the battle. A customer chooses a phase and some other conditions such as type of aircraft and makes a request. The pilot receives a unique generated mission. Every mission is unique and differs in detail from any other mission that is generated for any other players. Two missions identical in the details will be very rare (less than 5%). And no player knows what task he or she will be assigned until the request is made. This will ensure a fair and unbiased game for everyone involved. Of course, the most important factor is the performance of tasks in the mission because only such an outcome will bring you a real advantage. Destroyed enemy aircraft or equipment that is not the purpose of the mission, of course will be recorded in your stats, but it does not help you in advancing the story."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Jön valaki vörösöket szedegetni?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Egyszer lementem segíteni nullára ,valakik ott bohóckodtak (na akkor állt meg a kép,van is videjóóó róla) ,csak akkor kaptam egy találatot ,de hazamentem vele. Magasban ,tök mindegy hányan voltak ,baxhatták. Föléjük mentem és ennyi.(errõl is van)
De ki mit szeret Pogikám:)
Most spitezek. Anyagot gyûjtök,addig átálltam.
Most egy felszállással 3 bf,meg egy bombert meglõttem. Csak nagyon vigyázzni kell a lõszerre,mert kevés. Kezdem kitapasztalni a spitet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
És részben igen, olyna volt mintha - a refly miatt, de itt voltak humán bomberek akiket védeni kellett, meg itt sokkal szervezettebbek voltak a kötelékek, amint azt a mellékelt ábra is jól mutatja: "Volt hogy 6 gépet támadtam.Egyet rommá lõttem erre úgy jöttek rám mintha kötelezõ lett volna:)". Éppen ezért nem olyan kifizetõdõ itt a magányos farkas taktika, mint a sima ATAG szerveren ahol ritka az ilyen mértékû szervezettség.
"De ez a skin letöltögetés,vagy a fax tudja mi volt az oka,de néhányszor megállt a kép mint a szög" ez valóban a skin letöltés miatt van,de ha egyszer letölti az összeset akkor nincs gond. Nálam pl csak egyszer akadt meg.
Ez így egy sima dogfight volt ,bár cél volt bõven csak kicsit sokan voltak:) Volt hogy 6 gépet támadtam.Egyet rommá lõttem erre úgy jöttek rám mintha kötelezõ lett volna:)
De ez a skin letöltögetés,vagy a fax tudja mi volt az oka,de néhányszor megállt a kép mint a szög ,éppen vettem fel a rácsapást oszt 3 másodperc állókép.
Aztán meguntam.
Ja, és tegnap jól elpicsáztuk a vereseket<#hehe>#hehe> az ACG szervezésében az ATAG-on.
Ráadásul most már tudom, hogy van Boost is a G50-en :-)
Laca nem jösz Te is repülni? :P
De a lényeg ,ha figyelnek az energia megtartásra az is nagyon jó.
Gyanítom hogy a hûtõvel is kell játszani,no meg nem mindegy milyen a légcsavar állásszöge (most már azt is lehet állítgatni nekik fokozatosan) és ehhez mekkora fordulatszám szükségeltetik. Utána kéne olvasni ,hogy eredetileg milyen magasságokon hol és milyen beállításokon adta le a maximális teljesítményt aztán a játékban ahhoz képest gyakorolgatni,finomítani.
Persze ez azért idõ igényes egy dolog de szerintem megéri.
Alapvetõen ha a BF et az energia harcra használja az ember ,és nem megy bele a klasszikus közelharcba akkor nem kérdés ,hogy elõnyben van. Persze ez is függ a pilótától,hiszen hozhatunk elhibázott döntést a harc közben amit az ellenfél ki is tud használni,elég egy nem jókor kivitelezett és nem odavaló manõver.Ha az ember nagyon figyel az energia megtartására minden helyzetben akkor ki tudja használni a BF nagyobb motorerejét,ez látható is a videókon,hogy még hátrányból is pár kanyar után már magassági elõnyt lehet kicsikarni.Jó ütemben kell jó döntéseket hozni. A spit is jó,ha leállunk vele közel harcolni klasszikusan nagy valószínûséggel rábaxunk. Ergo csak a tapasztalatlan ,vagy a megszállott dogfighterek mennek bele az ilyenekbe.
Viszont! Ha a spittel és a hurrival ,ugyanazt csináljuk mint a BF el akkor ugyanolyan eredményesen lehet vele harcolni,bár a lõszer az korlátozottabban áll rendelkezésre,de egy felszállással azért 2 gépet bõven el lehet kapni velük is.
A lényeg ,hogy bármilyen nagy a kísértés ne menjünk bele a tekergetésbe ,mert minnél jobban húzza az ember (persze fordul is a lelkem) de úgy kopik az energia. Bár ott a boost amivel rövid idõre meglepetést lehet okozni a bf nek mert úgy megindul a spit mint akit picsán rúgtak.
Én összességében azt tudom mondani,legyél bármely géppel a sikeres harcnak a végrehajtásához pár dologra kell figyelni.
1. Talán a legfontosabb.
Figyelni,figyelni ,és megint figyelni.
Te lepd meg az ellent ne õ téged.
2. Helyezkedés
Ez fontosabb mint a légi harc megvívása.
Ha megvan az ellenfél ne ronts rá azonnal,hanem megfelelõ távolságból dolgozd ki a neked jó pozíciót.
És tudd mikor kell kiválni !
3. Pontos lõ készség.
Mert mindent csinálhatsz mintaszerûen,ha nem találod el .
Mindjárt teszek fel egy videót,az tegnap történt ,elég hosszú de jól szemlélteti mirõl is beszélek,érdemes megnézni a spitek egynémely manõverét .
Ugye hogy nem olyan egyszerû az ,nagyon meg kell azt tanulni,hogy jól használja az ember,ebbõl a szempontból a BF egyszerûbb ugye .
Spitnél vannak trükkök amiket el kell sajátítani,akkor pariban van ,de ha csak tolják neki a gázt az nem az igazi ahogy én tapasztaltam.
Ezért is tartom nagyra aki jól tudja repülni.
Persze a BF et ezzel nem degradálom le ,azzal is lehet idétlenkedni.
És a kérdésedre ,hogy meddig lennél ellenem a levegõbe. Úgy hogy most kezdted megint nagy valószínûséggel pár másodperc. Max 10.:)
Persze ha belejössz ez meg is fordulhat,mert mint mondtam én vagyok a világ bénája.
Na majd holnap jönnek az események.
Videó készült róla? :P
www.smart-bus.hu
Az asszony nem ember...
Laca nem játék!!!!! <#eplus2>#eplus2>
D9
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ne kísértsd a sorsot,bár tudni ,hogy én béna vagyok de nagyon,mindamellett azért na:) Ne huzigáljuk a kiscica bajszát:)
Elõre is köszönöm.:)
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amit te használsz M2TS film azzal a legkisebb a mérete, viszont darabos is.
Az Mp4 video es az AVI tûéles de kb 4 szer akkora a végeredmény.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
D9
Megsütöm még kb 10 perc az elektromos grillen a kóóóbászt aztán gyüvök,hogy ne kelljen sokat a levegõben tartózkodnia:)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
majd
ezeket a jobb oldalon levõ dolgokat beállítod és tömöríted.
Utána már hamar fel tudod tölteni.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960