IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    A politikában nem a "nagy " emberekkel van a baj különben.
    Ez minden pártra igaz. Hanem a sleppel aki körülveszi őket.
    Na mert hiába a nagy gondolat,az elhivatottság ,a világmegváltás terve,ha ami körülveszi őket az csak a haszonszerzésről a harácsolásról szól a legtöbb esetben. Ha nem egy erős ember a vezető akkor baxhatja.
    Jelenleg a baloldalon egy ilyen ember sincs. Gyurcsi talán ,de őt is láncon fogják és vezetik.
    Tetszik nem tetszik ,jelenleg az Orbán az egyetlen olyan valaki aki egy fajsúlyos arc ,aki valamelyest szuverén ,lehet egyet vagy nem érteni avval amit és ahogyan csinálja de most ez a helyzet.
    Én sok mindennel hadilábon állok velük ,de azt is el kell ismernem ami eredményt elértek.
    Amúgy nem tudom,hogy jó e amint itt a politikáról csevegünk,de én most meghatódtam,hogy igen kulturáltan sikerül eszmét cserélnünk itt ebbe a kis zárt világban. A netet olvasva sajnos nem ezt látja az ember,és ez az ami a legjobban elszomorít.