IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Az egész kibaszott világunk a becsapásra épül lassan.
    Csak a szart nyomják ezerrel a csóró polgár felé.
    Mondok egy példát.
    Ugye most volt szó a borotváról.
    Az elektromos kütyük szót sem érdemelnek,ha nem szánsz rá megfelelő összeget akkor egy kalaap kakit kapsz ,mindegy mi van rá írva.
    No de! Ugye bezazultam és kitaláltam,hogy késsel beretválok.
    Természetesen hót hülye vagyok a dologhoz,beballagtam a megfelelő bóltba és lévén kezdés gyanánt nem a drágább kategóriás kések felé fordult a figyelmem. Mert mit lehessen tudni lehet nem is tetszik ugye.
    Mielőtt megvettem volna a kiszemelt cuccot ,elkezdtem utána nézni a dolognak,mert ugye az eladó (szerintem szart sem értett a dologhoz,mint semmilyen bolti eladó sem sehol) nem mond semmit,szerinte minden remek.
    Na elég az hozzá,hogy ha nem mélyedek bele és nem kérdezek (szerintem nem az én dolgom lenne ) akkor megveszek egy szobadíszt mert amit kinéztem az természetesen szorgos kis sárga kezek munkája és alkalmatlan arra amire árulják. Amúgy szép meg minden ,meg van díszdoboz. Meg nem mondod,hogy van különbség egy drágább és e között,de nem is hívják fel a figyelmed rá . Utálok mindenkit:)