IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Grrrrrrr
    Én nem azt mondtam, hogy legyen mindenki századtag. Hanem azt, hogy lehet tanulni tőlük. Természetesen ez számomra is játék. Vannak, akik nem szeretik a századok rendszerét, és inkább a laza dolgokat szeretik. Ilyen Tomcsiék alternatív csoportosulása, a Hunok. Még honlapjuk sincs. Nem is század. De mégis valami. Ha akarsz repülsz, ha akarsz nem. és a átéklmény a lényeg. Ennek ellenére jók. Nagyon jók. Szerintem mindenki megtalálhatja a magának való rendszert. A századok kötöttebb életétől a laza alkalmoszerű együtt repülésekig. Ha valaki felmegy a hyperre, összeismerkedik az ottaniakkal, együtt doggol, coopol velük akkor amikor jól esik, így lazább körülémények között tanulhat, fejlődhet, az általa megválasztott tempóban.

Én nem toborozni akartam. Csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy a nehezebb fokozatok megtanulhatók, és hogy a vérprofinak nevezett emberek nem nagyképű megközelíthetetlen alakok, akiktől tartani kell, merthogy ledarál.