IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Hogy neked nem tetszik bármiféle hozzáállás az szerintem a te dolgod.:)
    Nem is agitált itt senki ,senkit,hogy uzsgyi nyomás Virtuális századokba.
    Viszont van akinek az jön be ,neki az a szórakozás. Ennyi.Hogy nem repülsz Wart ,mert nem szereted a vele járó hercehurcát? Ez is a te dólgod. Senki se modja ,hogy repülj.Nekem speciel az a fajta repkedés a legszórakoztatóbb,legizgalmasabb.
    Hogy van egy bizonyos követelmény hamár szervezett formába repül az ember szerintem teljesen helyénvaló,de ez ne legyen vita köztünk, mert mint mondtam kinek így kinek úgy.Itten most arról van szó,hogy akik abban a formában tevékenykednek előnyösebb helyzetben vannak a többiekkel szemben.Egy példa .
    Minap a 302 es ek ellen repültünk akik közt van jónéhány nagyon jó pilóta.
    De szétszóródtak ahogy megkezdődött a harc és csak egy ért haza.Nálunk egy veszteség volt de az is csak kadét ,elvileg nem is jöhetett volna.
    Nekem az tetszik a dologban ,hogy egy bizonyos idő eltelte után már az ember tudja ,hogy hol vannak a társai ,csak körbenéz és tudja hogy hol van X,Y,Z.
    És biza ezek a srácok igenis önzetlenül megosztják bárkivel a tapasztalataikat,nem irigyek,szerintem ezt te is elismered.Gondolom te is sokat tanultál tőlük. Nem?