IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    NA ez a hozzáállás ami miatt én kiléptem a 102.VO-ből kb 1-1,5 éves tagság után. Nagyon sokáig az volt a lényeg hogy mindenki ott van a repülésen élvezze azt. Aztán elkezdődtek azok a mondatok elhangzani, hogy legyünk jobbak hisz a játéknak ez a lényege.. Bocs szerintem nem ez a lényege. Szerintem az a lényege, hogy a repülés közben minnél jobban érezzük magunkat az hogy mennyi fragem van vagy hány gépet lőttem le az totál mellékes. miután ez totál meddő vitának tűnt a vezetéssel így kiléptem. Furcsamód az egész legyünk jobbak réteg kilépett utánam egy héttel.. Soha nem jártam online warra mert utálom a 2 órát ülök egy slotban aztan egy láma felszállásnál ledarál dolgot. Vagy pistika kimaradt inditsuk újra a hostot aztán mega fejmosást egy egy mission utan, hogy ez egy nagy szar volt etc... NA szóval lehet komolyan repülni lehet úgy repülni, hogy minél jobbak legyünk de szerintem ezt nem szabad soha elébe helyezni a SZÓRAKOZÁSNAK. Elvégre ez csak egy játék.