IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Grrrrrrr #7089 Teljesen egyetértek veled. A CAD Online War-on a Puma, Kör Ász és Dongó századok is ott vannak az első tíznél. És ez azért nem semmi. Ennek egyik legfőbb oka szerintem az összeszokottság.
Egyetértek abban is, hogy aki elkezd egy játékot, annak elvileg célja, hogy egyre jobb legyen benne. Könnyített beállításokkal ezt nemigen lehet elérni. Az ikonok kirakásának mondjuk értelmét láto abból a célból, hogy megfugyeld, egy adott géptípus mekkorának látszik, ha olyan távra érsz, amilyenre a fegyverösszetartás állítva van. De a repülési tulajdonságot könnyítését nem javaslom.
Őszintén megmondva, nekem elég nehezen megy a tanulás. Nem vagyok egy nagy tehetség. De nem adom fel. Az utolsó frontrepülésemnél már nagy sikerélmény volt számora, hogy bár háromszor elvesztettem a vezér gépem, mindháromszor megtaláltam két hónapja még nem tudtam ilyent.
A vérprofiktól egyébként sem kell félni. Gyakran lelőnek. És? Engem is. De közben tanácsokat adnak, trükköket, tippeket, amikkel jobb lehetek. A Hyperen be lehet kéredzkedni, mikor doggolnak, vagy coopot mennek.
Talán a tavalyi századtagfölény miatt az idén nem voltak századon kívüli pilóták a JetFly-on. Szerintem a feljebb vázolt technikával fel lehet hozzájuk zárkózni. De addig is szerintem kellene egy különdíj, a legjobb nem századtag pilótának. Magyarországon sok tehetséges pilóta van a századokon kívül is. Ebben biztos vagyok. Nálam sokkal tehetségesebbek. És nem szabad veszni hagyni őket.