IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Előre bocsátom nem szeretnék okoskodni DE! A 4.04 és 4.05 között egyszerűen lehet váltogatni,csak a files SFS filet kell cserélgetni. Mielőtt felrakod a 4.05 öt le kell menteni a 04 es ét. Másodszór a navigáció az szerintem alapvető a játékélmény teljessé tételéhez.Megjegyzem rém egyszerű csak mielőtt elindul az ember fia kicsit nem árt megnézni a térképet, rögzíteni az irányokat stb. Az én véleményem az ,hogyha valakinek van rá lehetősége egy izmos gép beüzemelésére egy megfelelő netkapcsolattal,akkor egy fullrealisztikus szerver lenne a legjobb választás.
    Megfelelően nagy térképpel rengeteg földi céllal.Itt aztán lehetne csapatokban komplett küldetéseket repülni,bombázostúl vadászostúl.Nem kell ahoz mission generátor,hogy kitaláljunk egy jó kis küldit.Persze lehet itt dogolni is. És valóban ha megszoksz bizonyos dolgokat akkor arról nagyon nehéz leszokni. Persze van aki külső nézetből is betyárosan repül:) találkoztunk már olyannal. De hát az nem az igazi. Meghát azt nem gondolnám,hogy aki egyszer belekostólt az IL2 be és megszerette az nem szeretne fejlődni. Az hogy Virtuális századtag legyen valaki nem csak rajta múlik. Azt azért látni kell,hogy ez egy csapat ahol sokan vannak és bizonyos kompromisszum kézségre szükség van.Van aki rendelkezik ezzel van aki nem,de ez szerintem nem baj.Ettől még repülhet valaki nagyon jól.
    Az biztos,hogyha összeakadtok egy összeszokott társasággal,mégha egyénileg talán jobbak is vagytok akkor sincsen sok esélyetek.Ez a háborúban is így volt és itt sincs másként.Nem véletlenül mondják azt ,hogy egy gép az fél repülő.
    Végül is a felhőtlen szórakozás a célunk és persze azt ki ki másban találja meg:)Sok sikert a szerver megvalósításáhou.