IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Látod Leon:)
    Nem véletlen,hogy nem nézek TV -t ,nem hallgatom a kereskedelmi rádiókat az autóban ,(kivéve jazz meg a bartók és CD-k,ja és az idióta Fialát reggelente ha nem vagyok túl zsibbadt hozzá ) így azt se tudom (persze de ) ,hogy ki ez a kölök.
    Ha majd egyszer összehozza a jó sorsa egy kevésbé türelmes ,avagy széplelkű emberrel oszt egy beszólás után a taknyán csúszik át a Duna jegén,majd ő is elgondolkozik azon,hogy mikor mit mondjon:)
    Ennyit tudok mondani:)

Sose felejtem el!
    Fiatal tanuló voltam és Rákoskeresztúron tajkoltuk a házakat.
    Kijött a BULAV igazgatója (ez egy nagy lakásépítő cég volt mint a 43 as)
    és pökhendien mászkált le föl,meg dirigált össze vissza.
    Na volt egy malteros srác ,valahonnan vidékről,oszt valamit csúnyán szólt a diri neki. A krapek a cserpákkal (ez egy hosszú nyelű szerszám ,evvel merték a maltert) úgy eltángálta az igazgatót a malteros rostán,hogy öröm volt nézni:)
    Nem is volt az arcnál udvariasabb igazgató szerte Magyarországon a fáma szerint utána:))