IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Dragunow #70800 Tisztelt Her Laca!
Először is szeretném leszögezni, hogy nem sértettségemben írok neked és nem is szeretnék többet írni erről, de azért a véleményemet leírom amit semmiképpen nem bántó céllal teszek.
Először is azért válaszoltam a #70702-es posztodra mert bár nem nekem tetted fel a kérdést mégis csak rólunk mondtál véleményt és kérdezted "Meg mitől Pumák?"
Először is az első kédésedre válaszolnék"Ez mi ez?" ami a farok festéssel volt kapcsolatos. Legnagyobb sajnálatunkra, mivel a játék jelenleg csak open béta versioban fut, nincs benne semmilyen Magyar felségjelzés ezért találtuk ki ezt a tricolort ami kicsit felnyagítva rakunk a függőleges vezérsíkra és így bár kicsit ívesen de azért egy nemzeti lobogót ábrázol.
Írtam már korábban is, hogy elismerjük, hogy ez nem egy vérbeli szimulátor de mint a számok is mutatják a fiatalok szeretik mert nem kell profi pilóta és gazdag ember, hogy apró sikereket érj el a játékban ami ráadásul ingyenes. Félre értés elkerülése végett egyáltalán nem akarok senkit innen csábítgatni, sőt. Nektem biztosan csalódás volna. Amiért ezt írom az azért van mert megkérdőjelezted azt, hogy ki ápolhatja és ki nem a Puma 101-es vadász osztály emlékét. Ezt az érdemet sem szeretnénk egyáltalán elvitatni sem pedig megkérdőjelezni. Számomra a lényeg az, hogy én 38 éves vagyok és a Tobak Tibor könyveit olvastam 10-en pár éves fejjel és most boldog vagyok, hogy a számítástechnika még ha csak virtuálisan is hozzásegít, hogy kicsit jobban átélhessem mi volt a Hősök idejében. A szomorú az, hogy az a sok fiatal aki jön hozzánk repülni azt hiszi a PUMA nevet a menő sportmárkáról vettük és amikor mondjuk, hogy " nem ez egy WW2-ben létezett valós repülő osztály volt" akkor csak anyit mondanak hogy "jéé"
Ez érvényes azokra az ellenfelekre akikkel együtt repülünk.Esténként csúcsidőbn 50 ezer embernél is többen vannak online. Minél sikeresebbek vagyunk annál többen ismerik meg a PUMA nevet ami azért nem hátrány.
Bocsánat a hoszzú monológért. További jó játékot kívánok itt mindenkinek.