IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #70799 Nem jól emlékszel akkor... :)) Eleinte rengeteg nyűgöm volt vele, ami miatt használni sem tudtam a programot normálisan. Valami mindig hiányzott ahhoz, hogy igazán elmerüljek benne... sokat elárul, hogy szerintem többet üldögéltem a Kamov fülkéjében azzal foglalkozva, hogy egy indítási procedúrát végig csináljak, mint amit összesen a CloD-l repültem. Valahogy megmaradt örök ígéretnek ez a játék... (számomra)
Ami kritikákat én megfogalmaztam a játékkal a szemben, az úgy gondolom, hogy jogos volt, és kizárólag arra vonatkozott, amit próbáltam, tapasztaltam... Tudom, hogy neked a CloD a nagy kedvenc, és ezért te is érzékenyebben reagálsz a negatív hangokra, de azért a fikázást és a kritikát ne keverd össze... :)