IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
????
NEm értek ebben egyet veled igazán neuro... Hála az égnek a térkép és a táj tökéletes másolatok így nincs olyan gond, hogy pontatlan a térkép ergo pont a terepjellemzők alapján lehet tájékozódni és közben figyelni kell az irányt... még soha nem sikerült eltévednem egyetlen mapon sem (igaz én finn mapon szoktam a tájékozódást és a mai napig az a kedvencem)
Sanyix: ha valaki arcade repülőszimmel akar menni arra van sok más game... Az il-2 pedig szimulátor és kávédarálókból jelenleg a legjobb akárki akármit is mond. ÉS pont ezt megölni a complex engine management meg a seperated engine start/management kikapcsolásával.... Ennyi erővel ki lehetne kapcsolni a flight modellt is hisz sok embernek z is gondot okoz,hogy levegőben tartsa a gépet vagy egy dugóhúzóból kilépjen... nem kell vérkomolyság minimap path tőlem lehet úgysem használom meg azt kliensben ki lehet lőni meg az iconokat is ki lehet kapcsolni console parancsal a kliensben de a többire szerintem szükség van ha már repülőszimről van szó...